NCAA csevegő
35 feliratkozó
több mint 12 éve
A Sun Bowl valszeg U vs. UCLA lesz. A Chick-fil-A meg a legfrisebb pletykák szerint VT vs. LSU lesz.
A Libertyn valszeg a Vanderbilt játszik a Rice-szal.
Az AdvoCarenél az ACC részéről valszeg a Boston College jön, viszont az SEC-nek nincs elég bowl eligible csapata, állítólag a Western Kentucky fog beugrani, nekik viszont nincs sok esélyük az Andre Williams-féle futó játék ellen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
AdvoCare V100ACC vs. SEC
Hyundai Sun
ACC vs. Pac-12
AutoZone Liberty
Rice vs. SEC
Chick-fil-A
ACC vs. SEC
Vannak már tippek arra, hogy ezeken kik játszanak?
több mint 12 éve
Szilveszter este milyen Bowl meccsek lesznek?BazzaniA Libertyt leszámítva mindegik meccs izgi lehet 31-én.

Madden hates me.
több mint 12 éve
Szilveszter este milyen Bowl meccsek lesznek?Bazzania bowlok időpontjaik már megvannak ( espn.go.com/college-football/story/_/id/9301782/2013-14-bowl-schedule ), de a párosítások csak ma éjjel lesznek letisztázva a BCS Selection Show (vagy mi a tök) keretein belül. Holnap már mindegyik biztosra meglesz.
több mint 12 éve
A BCS Bowl párosítások valószínűleg így alakulnak:Rose: Stanford vs. Michigan State
Fiesta: Baylor vs. UCF
Sugar: Alabama vs. Oklahoma(/Oregon)
Orange: Clemson vs. Ohio State
A dőlten szedettek már biztosak.
több mint 12 éve
Az utolsó BCS-döntő párosítása: Florida State - Auburn
több mint 12 éve
És még vár ránk négy konfdöntő utána 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Azért az SEC döntő sem gyenge, félidőben 28-27 az Auburnnek, jó lesz a második játékrész, az tuti. 😊
több mint 12 éve
Csak nem szeretném, ha nagyon megaláznánk benneteket.Hát ez az OSU - Oklahoma meccs hatalmas volt. Remélem a Longhorns simábban győz.gabenRemélni lehet, de az itt kevés lesz 😛Shawn84
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Hát ez az OSU - Oklahoma meccs hatalmas volt. Remélem a Longhorns simábban győz.gabenRemélni lehet, de az itt kevés lesz 😛
több mint 12 éve
Hát ez az OSU - Oklahoma meccs hatalmas volt. Remélem a Longhorns simábban győz.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Milyen meglepő, hogy mindhárom meccs Bama. 😊
több mint 12 éve
az idei alapszakasz 3 legnézettebb mérkőzése

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
az első bowl-párosítás is megvan már:2 louisianai csapatot tudtak összeszedni, ez eléggé nézőcsúcs-gyanús.
NEW ORLEANS BOWL: Tulane Green Wave vs Louisiana-Lafayette Ragin' Cajuns
utóbbi sorozatban harmadszorra kapott ugyanide meghívást, előbbi 2002 óta először bowlozikjjncaa

Madden hates me.
több mint 12 éve
az első bowl-párosítás is megvan már:NEW ORLEANS BOWL: Tulane Green Wave vs Louisiana-Lafayette Ragin' Cajuns
utóbbi sorozatban harmadszorra kapott ugyanide meghívást, előbbi 2002 óta először bowlozik

---
több mint 12 éve
Még egy bowlos kérdés.A Ford Fielden rendezik a péntek esti MAC-döntőt (Northern Illinois vs Bowling Green), illetve a december 26-i Little Caesars Pizza Bowlt. Utóbbira alapból egy MAC és egy Big Ten csapat kap meghívót, mivel azonban a Big Tennek nem lesz elég "bowl eligible" gárdája, ezért valószínűleg egy ACC-s ugorhat be helyettük. Tehát:
Ha jól rémlik akkor a Ford Fielden is rendeznek egy vagy két bowl meccset. Ezen/ezeken melyik csapatok játszhatnak majd?Bazzani
MAC-döntő vesztese/Ball State vs Pittsburgh/Syracuse

---
több mint 12 éve
Még egy bowlos kérdés.Az MAC döntőt meg a Little Caesars Pizza Bowlt rendezik a FF-en
Ha jól rémlik akkor a Ford Fielden is rendeznek egy vagy két bowl meccset. Ezen/ezeken melyik csapatok játszhatnak majd?Bazzani

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Még egy bowlos kérdés.Ha jól rémlik akkor a Ford Fielden is rendeznek egy vagy két bowl meccset. Ezen/ezeken melyik csapatok játszhatnak majd?
több mint 12 éve
Szerintem is nyer Auburn, Mizzou így full esélytelen BCS bowlra 'Bama miatt, mi jöhet szóba nekünk így?DenyCapital One Bowl
Meg ha csoda folytán nyernénk, akkor szerinted hova várnának minket?DenyNem nagydöntőző SEC-bajnok -> Sugar Bowl
Más: digisport hétvégi közvetítendő meccse mikor derül ki, hogy mi lesz?DenyNem az SEC-döntő, ha emiatt kérdezed, mert azt a CBS közvetíti.
több mint 12 éve
Konfdöntők:Szerintem is nyer Auburn, Mizzou így full esélytelen BCS bowlra 'Bama miatt, mi jöhet szóba nekünk így?
(a non-bcs bowlokra most nem tippelek, ha van esetleg kérdés, jöhet)jjncaa
Meg ha csoda folytán nyernénk, akkor szerinted hova várnának minket?
Más: digisport hétvégi közvetítendő meccse mikor derül ki, hogy mi lesz?
több mint 12 éve
Michigan milyen Bowl meccset játszhat és kivel?BazzaniGator Bowl, a Georgia ellen

---
több mint 12 éve
'88ban játszott utoljára Rose Bowlt az MSU, szóval azzal is tökéletesen meg lenne elégedve szinte mindenki. Amúgy is a Rózsák kupája a szezon fénypontjaSzomorú vagyok. 😕 😀köszinorbisilloA Michigan Statenek van valamilyen halvány esélye a nagydöntőre?norbisillonincsjjncaa

---
több mint 12 éve
Szomorú vagyok. 😕 😀kösziA Michigan Statenek van valamilyen halvány esélye a nagydöntőre?norbisillonincsjjncaa

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB