Meccsnézés az interneten
46 feliratkozó
több mint 7 éve
Hello !Köszönöm én is a segítséget, jó volt az ötlet, működik!!!Paypalon kell kinyomni a megújuló fizetést.
Nemsokára lejár az előfizetésem, és szeretném törölni profilom, nem nézném tovább. Segítsetek kicsit, hogy lehet ezt megtenni? Shadowsite on írjak pl. Levelet nekik???
Köszi szépen
lorinc31
Egyébként most, hogy megújult, nekem sokkal, sokkal kevesebb problémám van a minőséggel, szaggatással, szóval még a végén lehet, hogy megújítom.
Mostanában rászoktam, hogy ha van időm nézem az NFL Networköt.
tenorx
Csak en vagyok bena es-vagy vak,de nem talalom az NFL Network csatornat sehol?! ?
több mint 7 éve
Köszönöm én is a segítséget, jó volt az ötlet, működik!!!Paypalon kell kinyomni a megújuló fizetést.
Nemsokára lejár az előfizetésem, és szeretném törölni profilom, nem nézném tovább. Segítsetek kicsit, hogy lehet ezt megtenni? Shadowsite on írjak pl. Levelet nekik???
Köszi szépen
lorinc31
Egyébként most, hogy megújult, nekem sokkal, sokkal kevesebb problémám van a minőséggel, szaggatással, szóval még a végén lehet, hogy megújítom.
Mostanában rászoktam, hogy ha van időm nézem az NFL Networköt.
több mint 7 éve
Köszönöm én is a segítséget, jó volt az ötlet, működik!!!Nemsokára lejár az előfizetésem, és szeretném törölni profilom, nem nézném tovább. Segítsetek kicsit, hogy lehet ezt megtenni? Shadowsite on írjak pl. Levelet nekik???
Köszi szépen
több mint 7 éve
mike5150
15
Nekem is ez volt a hiba. Cubehōr megoldása tökéletesen működik: shadowsite, jelszó módosítás, fél óra múlva tökéletesen működik újra minden.🏈💪Rá nem jöttem volna magamtól és nekem is ma vonták le a hat hónapot, úgyhogy köszi a megfejtést még egyszer!☺️
több mint 7 éve
Hogy tudom cancelelni?Elbasztam, és levonta a mostani 6 hónapot is, legközelebb nem akarok így járni..
több mint 7 éve
A shadow site-on meg kell változtatni a jelszót és várni fél órát. Ha ezután se jó, akkor meg egy ticketet kell írni.??? "shadow site" ??
Cubehor
több mint 7 éve
A shadow site-on meg kell változtatni a jelszót és várni fél órát. Ha ezután se jó, akkor meg egy ticketet kell írni.
több mint 7 éve
Megneztem ezt az "uj" oldalt es en sem tudok belepni!!!
több mint 7 éve
A napokban, ahogy hallottam, másnak is volt ezzel problémája, de az én ismerősömnek ez végül megoldódott egy kicsivel később.

több mint 7 éve
Szevasztok!A MyStream új felületen érhető el, és nem tudok belépni.
Ugyan azzal a felhasználó névvel és jelszóval nem enged be. Nem ezért fizettem.
Nektek is van hasonló problémátok? Tudtok rá megoldást?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Pacsi
watch.mystreams.club/login
több mint 7 éve
Üdv mindenki ! MYstreams-el másnak is van problémája ? Kb.tegnap óta,nem tölt be semmi.
több mint 7 éve
A mai youtube streamek mellé tud valaki egy RedZone youtube streamet?www.youtube.com/watch?v=nL3QD1OQ1i8
bobi0092

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
A mai youtube streamek mellé tud valaki egy RedZone youtube streamet?
több mint 7 éve
Valaki tud esetleg olyan helyet, ahol nezheto a sport 1? Darts miatt kerdezem foleg.. Ha fizetos es nem horribilisen draga, az se baj.www.youtube.com/watch?v=-KSSYAq6RTw
tenorx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
www.sport365.live/en/homNincs minden sport tv-s közvetítésről stream, de azért előfordul.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Van egy linkem, ahol szokott lenni sport tv, de csak az otthoni gépemen van meg, este beírom ide.A meccsnézés az interneten topciban? 😊Valaki tud esetleg olyan helyet, ahol nezheto a sport 1? Darts miatt kerdezem foleg.. Ha fizetos es nem horribilisen draga, az se baj.Kocsmára vagy streamre gondolsz? 😀
tenorx
empty taxi
tenorx

Madden hates me.
több mint 7 éve
A meccsnézés az interneten topciban? 😊Valaki tud esetleg olyan helyet, ahol nezheto a sport 1? Darts miatt kerdezem foleg.. Ha fizetos es nem horribilisen draga, az se baj.Kocsmára vagy streamre gondolsz? 😀
tenorx
empty taxi
több mint 7 éve
Valaki tud esetleg olyan helyet, ahol nezheto a sport 1? Darts miatt kerdezem foleg.. Ha fizetos es nem horribilisen draga, az se baj.Kocsmára vagy streamre gondolsz? 😀
tenorx

Madden hates me.
több mint 7 éve
Valaki tud esetleg olyan helyet, ahol nezheto a sport 1? Darts miatt kerdezem foleg.. Ha fizetos es nem horribilisen draga, az se baj.
több mint 7 éve
Vége a Pasta YouTube streameknek 😕 Eltűnt a csávó a Twitterről és egy Facebook csoportban azt az üzenetet hagyta rá valakire hogy "nyugdíjba vonul".
mmdan
több mint 7 éve
Vége a Pasta YouTube streameknek 😕 Eltűnt a csávó a Twitterről és egy Facebook csoportban azt az üzenetet hagyta rá valakire hogy "nyugdíjba vonul".
több mint 8 éve
Aki nem látta volna, ma indították vissza a pénzeket, hét munkanap még megjön max. (szerintem hamarább is)Megjött a pénz... gazdag vagyooook 😊
NB2
több mint 8 éve
NFL Streaming In Europe Hits A Snag With Game Pass Difficultieswww.sporttechie.com/nfl-streaming-europe-hits-snag-game-pass-difficulties/

---