Meccsnézés az interneten
43 feliratkozó
1 hónapja
Azt hallottam, a Super Bowlt, NFL Game Passon 1 dolcsiért (99p) bárki megtekintheti.évek óta szokásos akció (szerintem ennyit bőven megér!)
Tartlamazza a Pro Bowlt is.
ulpianus
kaptam én is emailt, csak elfelejtettem idén beírni
4 hónapja
A másolt account még mükszik, csak 20 percenként ledobja 😕
4 hónapja
végre megyépp akartam írni, így akkor mégse váltok nba-re
NB2
a clips-pels annyira nem érdekel
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
végre megy
4 hónapja
böngészőbe néha vannak életjelek de addig hogy meccs is legyen nem jut el
4 hónapja
Nekem PS4-en megy, még a délutáni meccsen indítottam az appot, kilépés nélkül indítottam a Pats meccset. Nem is merek kilépni, mert sanszos, hogy még ezt is buknám.Ne is lépj ki, utána ott is vége.
RedZone-t szoktam mellette még indítani, de sem PC-n sem android telefonon, sem android tableten nem megy.
Maniac84
4 hónapja
böngészőből és telóról nem meg, TV-n megy de nem merek oitt váltani
4 hónapja
Twitter felhasználók alapján az EU elszállt... De hivatalos hír 0
4 hónapja
Nekem PS4-en megy, még a délutáni meccsen indítottam az appot, kilépés nélkül indítottam a Pats meccset. Nem is merek kilépni, mert sanszos, hogy még ezt is buknám.RedZone-t szoktam mellette még indítani, de sem PC-n sem android telefonon, sem android tableten nem megy.

4 hónapja
Nálam se műxik...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
4 hónapja
Mi a f sz van a gamepassal?
4 hónapja
Másnak sem működik a game pass?Jaja, használhatatlan. A csodás Broncos W még hibátlanul jött
Végtelen ideig tölti az oldalakat.
Kampman
Perception is reality.
5 hónapja
YoungZeeZee
6 841
A fullmatchtv hez hasonlo oldalt tudtok mondani?
6 hónapja
game pass megy nálatok?Megy ipaden, telefonon, laptopon és tv-n is.
Nálam ma reggeltől feketeség van bármelyik meccs, bármilyen opcióját szeretném nézni.
Minden gépen ez van. Net és router is újraindítva, de semmi.
topin

6 hónapja
game pass megy nálatok?Nálam ma reggeltől feketeség van bármelyik meccs, bármilyen opcióját szeretném nézni.
Minden gépen ez van. Net és router is újraindítva, de semmi.
6 hónapja
azért előbb-utóbb lehetett rá számítani, hogy egyszer csak megszűnik az illegális dolog 😊
6 hónapja
B*sszameg.... köszönöm az infót akkor nem próbálok keresgélni.Sziasztok!Megdöglött teljesen. Az elmúlt 1,5 hónapban már nem is működött.
Nem tudjátok mi lett a live247.tv oldallal? Ezer éve oda fizettem elő de a régi linken nem érem el :/
Joco
Shawn84
Nem örülök neki mert 10+éve oda fizettem elő a meccsekre 😕
Más ilyen jellegű oldalról nem tudsz esetleg? Vagy marad a GP?
szerk.: közben megtaláltam, jogi eljárás miatt állíttatták le, 4 éve nyomoztak az oldal üzemeltetői után... rohadjanak meg!
Szerkesztette: Joco

6 hónapja
Sziasztok!Megdöglött teljesen. Az elmúlt 1,5 hónapban már nem is működött.
Nem tudjátok mi lett a live247.tv oldallal? Ezer éve oda fizettem elő de a régi linken nem érem el :/
Joco
6 hónapja
Sziasztok!Nem tudjátok mi lett a live247.tv oldallal? Ezer éve oda fizettem elő de a régi linken nem érem el :/

6 hónapja
Valaki nem tudja véletlen, hogy miért nem enged előfizetői a GP-re? Automatikusan nem tudta leszedni a kártyáról vmiért, most meg mikor kattintok nem megy sehova az oldal.
7 hónapja
Rendben, köszi! 😊Valaki nem tudja, hogy mikortól lesz visszanézhető a Hard Knocks első része Game Passen?Pontosan nem tudom, de nekem az a tapasztalatom az elmúlt pár évből, hogy néhány nap csúszással kerülnek fel a részek.
Még csak a trailert találtam fent.
Gerichill
Gabesz92
Rákerestem HBO Maxon is, de hát ott max VPN-nel lehetne gondolom. 😅