Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)

1 feliratkozó

több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
böngésző igen, mindkettőnél chrome
flash player azt igy hirtelen meg nem mondom, és lehet h buta kérdés de hol tudom megnézni h melyik van rajta? Install ffájl már nincs meg és a program files-ban se találok ilyen mappát

köszihunterrop
legegyszerűbb, ha frissíted a legújabbra: http://get.adobe.com/flashplayer/
bár a chrome lehet, hogy automatikusan frissít, szóval fogalmam sincs

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mitől függ, hogy hogyan megy az app a gépen? Szóval az asztali gépen simán akadás nélkül full tisztán megy, ha rámegyek pl a play-re akk rögtön behozza nem tölt az a kis karika semmi. A laptopon viszont kissé lassabb, többet tölt és nem olyan folyamatos. Ez mitől lehet? Pedig a gép 2gb ram a laptop 4, mert ugye ezek eszik a ramot. Vagy nem ez számít? Valami progitól mennek ezek a javak(ha ezek azok) gyorsabban?

köszihunterrop
böngésző/flash player ugyanaz?Szobi22
böngésző igen, mindkettőnél chrome
flash player azt igy hirtelen meg nem mondom, és lehet h buta kérdés de hol tudom megnézni h melyik van rajta? Install ffájl már nincs meg és a program files-ban se találok ilyen mappát

köszi
több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Mitől függ, hogy hogyan megy az app a gépen? Szóval az asztali gépen simán akadás nélkül full tisztán megy, ha rámegyek pl a play-re akk rögtön behozza nem tölt az a kis karika semmi. A laptopon viszont kissé lassabb, többet tölt és nem olyan folyamatos. Ez mitől lehet? Pedig a gép 2gb ram a laptop 4, mert ugye ezek eszik a ramot. Vagy nem ez számít? Valami progitól mennek ezek a javak(ha ezek azok) gyorsabban?

köszihunterrop
böngésző/flash player ugyanaz?

több mint 12 éve
Törölt felhasználó

köszi
több mint 12 éve
Toto21 Chicago Bears 5 950
3 ticketkobalu91
Köszi! 😀
több mint 12 éve
kobalu91 945 — Scientist
3 ticket
több mint 12 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Na meglett a 1,5milliós acsi!!! 😀 El is szórtam mindet 10 packraJoeyPorter
mondjuk én akkor már lehet hogy pats packokat vettem volna a 2 milliós acsiért 😀 bár nem tudom hogy állsz belőlük.kaszo
Ha megnézted a képeket akkor gondolom láttad,hogy szinte 70-80%-a new card volt 😊 A Pats-ből kb 3 ember van a Giants-ből meg 1-2 körül :/
Meg amúgy is kellett az erősítés a csapatnak,mert már a 37. seasonomban a 88-as csapatok ellen is gamechanger kell általában 😕JoeyPorter
ja értem, így más persze 😊
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
mondjuk én akkor már lehet hogy pats packokat vettem volna a 2 milliós acsiért 😀 bár nem tudom hogy állsz belőlük.kaszo
Ha megnézted a képeket akkor gondolom láttad,hogy szinte 70-80%-a new card volt 😊 A Pats-ből kb 3 ember van a Giants-ből meg 1-2 körül :/
Meg amúgy is kellett az erősítés a csapatnak,mert már a 37. seasonomban a 88-as csapatok ellen is gamechanger kell általában 😕

több mint 12 éve
mondjuk én akkor már lehet hogy pats packokat vettem volna a 2 milliós acsiért 😀 bár nem tudom hogy állsz belőlük.
több mint 12 éve
Na meglett a 1,5milliós acsi!!! 😀 El is szórtam mindet 10 packra:

Vélemények?Egyébként POTW kártyát már nem osztogatnak? :rolleyes:

több mint 12 éve
Miért kapok minden tetves kibaszott packban legalább 3 OL-t?Bazzani
Nekem is megvan már Snee-n kívül az összes OL, direkt felvettem 100+ ismerőst, hogy több pénzem legyen, de semmi.

New England:
1 KR

New York:
1 TE

amik hiányzanak, de nem akarja megadni. :mad:
több mint 12 éve
ehh, megcsináltam a PL5-ből is az első 18 meccset, hogy jöjjön az Ultimate streaker acsi 90 ezerért, erre kiderül hogy csak a PL5 teljes befejezése után adja meg :mad: de hogy ennek mi értelme van... :rolleyes:
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Miért kapok minden tetves kibaszott packban legalább 3 OL-t?Bazzani
mert egy jó csapat alapja a jó OL 😊

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Miért kapok minden tetves kibaszott packban legalább 3 OL-t?

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azt amúgy lehet tudni, hogy még a 11-ben a Card Flippingnél miért nyúl le néha 1-1 lapot?Gáborka
Szerintem csak arra gondolsz, hogy ha pl. nyersz rajta játék közben ticketet/gamechangert/coint, akkor az nem számít lapnak, ezért ír ki eggyel vagy kettővel kevesebbet a végén a plusz X cards-hoz.kaszo
Kedves kaszo-aki-érthetetlen-módon-Falcons-fan 😛

Ezzel egy kb. fél éves fejtörésnek vetettél véget 😀 Köszönöm szépen, ez nekem eszembe se jutott, úgyhogy most az éteren keresztül leborulok nagyságod előtt, you made my day!
több mint 12 éve
Azt amúgy lehet tudni, hogy még a 11-ben a Card Flippingnél miért nyúl le néha 1-1 lapot?Gáborka
Szerintem csak arra gondolsz, hogy ha pl. nyersz rajta játék közben ticketet/gamechangert/coint, akkor az nem számít lapnak, ezért ír ki eggyel vagy kettővel kevesebbet a végén a plusz X cards-hoz.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azt amúgy lehet tudni, hogy még a 11-ben a Card Flippingnél miért nyúl le néha 1-1 lapot?
több mint 12 éve
Már 1.400000 coinom van,ráadásul a level 50 is kb 40k-ra van,úgyhogy napok kérdése csak és ámokfutok egyet majd a store-ban 😀JoeyPorter
Nekem nem megy ennyit spórolni, ahogy összejön annyi, hogy vehessek egy pack-et, máris eltűnik a pénz! 😀Toto21
Engem is megkísértett már sokszor ez idő alatt,de mindig lenyomom a 4 tickettet és a traininget 1 perc alatt és már nyomom is ki a játékot 😀

több mint 12 éve
Már 1.400000 coinom van,ráadásul a level 50 is kb 40k-ra van,úgyhogy napok kérdése csak és ámokfutok egyet majd a store-ban 😀JoeyPorter
Nekem nem megy ennyit spórolni, ahogy összejön annyi, hogy vehessek egy pack-et, máris eltűnik a pénz! 😀
több mint 12 éve
Már 1.400000 coinom van,ráadásul a level 50 is kb 40k-ra van,úgyhogy napok kérdése csak és ámokfutok egyet majd a store-ban 😀

több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Na, az utolsó mondaton hatalmasat röhögtem 😀 Mindig az asszony: mikor én először "fektettem bele", akkor kapcsolatban voltam, uszkve fél éve, de drága exem nem átallotta felhívni rá a figyelmem, hogy ennyiből inni is lehetne - mindezt úgy, hogy ő nem nagyon iszik a mai napig, azaz jelezni kívánta, amit korábban kedves kollégáink is említettek volt.
Na, de a lényeg, hogy ezek a nők... 😊Gáborka
hadd idézzem a klasszikust: http://www.youtube.com/watch?v=FaA9OOng2ig

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hangsúlyozom még egyszer, nem a véleményformálással van bajom, hanem annak módjával. Nem mondom, hogy ez a legjobb módja a pénzköltésnek, de ha úgy alakult, akkor hadd legyen már az én dolgom, hogy a saját pénzem mire költöm. Ez egy játék, amit lehet anélkül is játszani, hogy fizetsz, de nekem így alakult. Nem mintha kőgazdag lennék, de szerencsére ennyit igazán megengedhettem.

Persze, nem kell egyetérteni velem, és abban a kollégának maximálisan igaza van, hogy ez nem jó. De azért ez messze nem ugyanaz, mintha a fizum/ösztöndíjam arra menne el, hogy belenyomom egy szaros játékba/játékgépbe.Gáborka
Igazából én azért költöttem, mert ki szerettem volna egyszer próbálni! Se előtte, se mostantól nem tervezem! DE úgy voltam vele egyszer élünk! 😀 Én mind a két féllel egyet értek, de a barátnőm, úgy gondolta, hogy ne menjek el aznap este inni...Toto21
Na, az utolsó mondaton hatalmasat röhögtem 😀 Mindig az asszony: mikor én először "fektettem bele", akkor kapcsolatban voltam, uszkve fél éve, de drága exem nem átallotta felhívni rá a figyelmem, hogy ennyiből inni is lehetne - mindezt úgy, hogy ő nem nagyon iszik a mai napig, azaz jelezni kívánta, amit korábban kedves kollégáink is említettek volt.
Na, de a lényeg, hogy ezek a nők... 😊
több mint 12 éve
Hangsúlyozom még egyszer, nem a véleményformálással van bajom, hanem annak módjával. Nem mondom, hogy ez a legjobb módja a pénzköltésnek, de ha úgy alakult, akkor hadd legyen már az én dolgom, hogy a saját pénzem mire költöm. Ez egy játék, amit lehet anélkül is játszani, hogy fizetsz, de nekem így alakult. Nem mintha kőgazdag lennék, de szerencsére ennyit igazán megengedhettem.

Persze, nem kell egyetérteni velem, és abban a kollégának maximálisan igaza van, hogy ez nem jó. De azért ez messze nem ugyanaz, mintha a fizum/ösztöndíjam arra menne el, hogy belenyomom egy szaros játékba/játékgépbe.Gáborka
Igazából én azért költöttem, mert ki szerettem volna egyszer próbálni! Se előtte, se mostantól nem tervezem! DE úgy voltam vele egyszer élünk! 😀 Én mind a két féllel egyet értek, de a barátnőm, úgy gondolta, hogy ne menjek el aznap este inni...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

Persze, nem kell egyetérteni velem, és abban a kollégának maximálisan igaza van, hogy ez nem jó. De azért ez messze nem ugyanaz, mintha a fizum/ösztöndíjam arra menne el, hogy belenyomom egy szaros játékba/játékgépbe.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 644 — Axel Foley
Haha, nálam is így kezdődött... csak kipróbálom, azóta kb. 20 ezret már rálőttem a két verzióra összesen... Megjegyzem: nem bántam meg sosem, azért ez így két évre lebontva nem vág földhözGáborka
Ti tényleg ilyenre pénzt adtok?
Jesszus.Bazzani
és egyetértünk Bazzanival. mik vannak 😀Szobi22
Volt ilyen már sztem másban is. 😉