Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 12 éve
Ezzel egyetértek.Nem teljesen érted a problémát. Arra céloztam, hogy egyrészt hadd döntsem el, mire baszom el a pénzem, másrészt ez a "Jesszus"-ozás eléggé megvető hangsúlyt tesz az előtte feltett kérdésre.GáborkaAlighanem ez nem a Te dolgod ^^GáborkaAkkor alighanem ne írd ki egy nyílt fórumra.Bazzani
több mint 12 éve
és egyetértünk Bazzanival. mik vannak 😀Szobi22😀
Hát jah, ez valóban egy nyílt fórum, ha beírsz ide valamit akkor el kell fogadni hogy valaki ugyanitt véleményt formál a dologról 😊
Egyébként tényleg durva hogy ilyenre költ a magyar, még mondja azt valaki hogy válság van 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
és egyetértünk Bazzanival. mik vannak 😀Ti tényleg ilyenre pénzt adtok?Ja és ma sikerült egy 96+1-es Ray Lewis Elite LB-t nyitni a 95 coin-os pack-ban 😀Haha, nálam is így kezdődött... csak kipróbálom, azóta kb. 20 ezret már rálőttem a két verzióra összesen... Megjegyzem: nem bántam meg sosem, azért ez így két évre lebontva nem vág földhözGáborka
Gondoltam egyet kipróbálok, de többet sose adok érte ki pénzt!Toto21
Jesszus.Bazzani
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nem teljesen érted a problémát. Arra céloztam, hogy egyrészt hadd döntsem el, mire baszom el a pénzem, másrészt ez a "Jesszus"-ozás eléggé megvető hangsúlyt tesz az előtte feltett kérdésre.Akkor alighanem ne írd ki egy nyílt fórumra.BazzaniTi tényleg ilyenre pénzt adtok?Alighanem ez nem a Te dolgod ^^Gáborka
Jesszus.Bazzani
több mint 12 éve
Akkor alighanem ne írd ki egy nyílt fórumra.Alighanem ez nem a Te dolgod ^^GáborkaHaha, nálam is így kezdődött... csak kipróbálom, azóta kb. 20 ezret már rálőttem a két verzióra összesen... Megjegyzem: nem bántam meg sosem, azért ez így két évre lebontva nem vág földhözGáborkaTi tényleg ilyenre pénzt adtok?
Jesszus.Bazzani
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Alighanem ez nem a Te dolgod ^^Ti tényleg ilyenre pénzt adtok?Ja és ma sikerült egy 96+1-es Ray Lewis Elite LB-t nyitni a 95 coin-os pack-ban 😀Haha, nálam is így kezdődött... csak kipróbálom, azóta kb. 20 ezret már rálőttem a két verzióra összesen... Megjegyzem: nem bántam meg sosem, azért ez így két évre lebontva nem vág földhözGáborka
Jesszus.Bazzani
több mint 12 éve
Ti tényleg ilyenre pénzt adtok?Ja és ma sikerült egy 96+1-es Ray Lewis Elite LB-t nyitni a 95 coin-os pack-ban 😀Haha, nálam is így kezdődött... csak kipróbálom, azóta kb. 20 ezret már rálőttem a két verzióra összesen... Megjegyzem: nem bántam meg sosem, azért ez így két évre lebontva nem vág földhözGáborka
Jesszus.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ja és ma sikerült egy 96+1-es Ray Lewis Elite LB-t nyitni a 95 coin-os pack-ban 😀Haha, nálam is így kezdődött... csak kipróbálom, azóta kb. 20 ezret már rálőttem a két verzióra összesen... Megjegyzem: nem bántam meg sosem, azért ez így két évre lebontva nem vág földhöz
több mint 12 éve
Toto21
5 950
Ja és ma sikerült egy 96+1-es Ray Lewis Elite LB-t nyitni a 95 coin-os pack-ban 😀 Gondoltam egyet kipróbálok, de többet sose adok érte ki pénzt!
több mint 12 éve
Toto21
5 950
A 2 millás acsihoz a következők hiányoznak:New England: 3 játékos
1db RB
1db KR
1db DT
New York: 5 játékos
1 QB
1 TE
1 KR
1 DT
1 LB
remélem egy hét alatt sikerül begyűjteni őket! :S
több mint 12 éve
Rossz volt a kérdésfeltevés. Helyesen így hangzik:én is acsi miatt, mondjuk kaptam egy apró szívrohamot, amikor egyszer csak 12-őt írt ki... aztán rájöttem, hogy asszem a 128 nem fér ki számlálóra 😊 az újabb ticketeket köszi!
Hogy tudod megállni, hogy összegyűjts ennyit és ne játszd el? 😀😀😀D
Egyébként meg sokat hallani ticketvesztésekről, és még a 2011-esben egyszer én is nekiálltam, de mikor már nagyon sokan jelezték, hogy elvesznek, akkor valami harmincvalahány ticketet áldoztam fel, elsősorban a Gauntletben már...Gáborka
több mint 12 éve
szaba
10 543
Kösz a jegyeket fiúk!
több mint 12 éve
véééééééégre kész a Gauntlet 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gyűjtöm a 1,5milliós acsira a coint és így felhalmozódnak a tickettek és a gamechangerek is,mivel mindig csak 4 meccset játszok le 8 órás periódusokban általában,de néha 12 órásokban is,szóval így marad meg ennyi,de úgy látszik még ezzel is átbasznak :mad: Még van 140k híjja a 1,5millkónak aztán eljátszom az összeset a pl 1.2 ill 2.1re 😊JoeyPorterVilágos, csodálom a türelmedet és a kitartásod! 😊
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Gyűjtöm a 1,5milliós acsira a coint és így felhalmozódnak a tickettek és a gamechangerek is,mivel mindig csak 4 meccset játszok le 8 órás periódusokban általában,de néha 12 órásokban is,szóval így marad meg ennyi,de úgy látszik még ezzel is átbasznak :mad: Még van 140k híjja a 1,5millkónak aztán eljátszom az összeset a pl 1.2 ill 2.1re 😊Rossz volt a kérdésfeltevés. Helyesen így hangzik:De miért gyűjtesz ennyi tixet?ha jön double coin weekend, bepattint egy Tomlint, aztán minden meccs alapból 3-4szeres pénzt hoz, nem kicsit megéri 😊 bár a 2012ben még nem is nagyon volt, SB hétvégéjén talán leszJSanyo
A 10-et meg köszönöm!Gáborka
Egyébként meg sokat hallani ticketvesztésekről, és még a 2011-esben egyszer én is nekiálltam, de mikor már nagyon sokan jelezték, hogy elvesznek, akkor valami harmincvalahány ticketet áldoztam fel, elsősorban a Gauntletben már...Gáborka
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rossz volt a kérdésfeltevés. Helyesen így hangzik:ha jön double coin weekend, bepattint egy Tomlint, aztán minden meccs alapból 3-4szeres pénzt hoz, nem kicsit megéri 😊 bár a 2012ben még nem is nagyon volt, SB hétvégéjén talán leszJSanyoBaszódjanak meg ezek a cigányok :mad: Délután még amikor otthagytam 135 tickettem volt,most meg ahogy felléptem már csak 105 :mad: :mad: :mad:JoeyPorterDe miért gyűjtesz ennyi tixet?
Egyébként meg sokat hallani ticketvesztésekről, és még a 2011-esben egyszer én is nekiálltam, de mikor már nagyon sokan jelezték, hogy elvesznek, akkor valami harmincvalahány ticketet áldoztam fel, elsősorban a Gauntletben már...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Netről loptam, de működik, és egyelőre nem adathalászták le a gépem 😉Egyrészt itt van még még 2 ticket.
Másrészt itt egy Aaron Rodgers, 77-es értékű Rookie Card, amit nem tudsz betenni a Collectionbe, de vicces.
több mint 12 éve
ha jön double coin weekend, bepattint egy Tomlint, aztán minden meccs alapból 3-4szeres pénzt hoz, nem kicsit megéri 😊 bár a 2012ben még nem is nagyon volt, SB hétvégéjén talán leszBaszódjanak meg ezek a cigányok :mad: Délután még amikor otthagytam 135 tickettem volt,most meg ahogy felléptem már csak 105 :mad: :mad: :mad:JoeyPorterDe miért gyűjtesz ennyi tixet?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Baszódjanak meg ezek a cigányok :mad: Délután még amikor otthagytam 135 tickettem volt,most meg ahogy felléptem már csak 105 :mad: :mad: :mad:JoeyPorterDe miért gyűjtesz ennyi tixet?
A 10-et meg köszönöm!
több mint 12 éve
thx
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning