Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
On the Clock: kaszono hát akkor nem tudom mennyire meglepetés vagy sem, de akiket jó pár próbajáték után a legközelebb éreztem magamhoz offenseben: San Diego Chargers
Deadline: 2012/01/03 12:44shawnka
a defenset meg remélem megoldja az allmadden... 😀
több mint 12 éve
Ott a sorok elején az 1-es és a 2-es szám előtti cellában van egy-egy "karika". Nem lehet hogy ott ki kell pipálni és enabled-re tenni a cuccot?a kis karika csak arra szolgál,hogy kijelöld az egyiket, és akkorlehet törölni vagy szerkeszteni :/
a fórum szerint ez az ip-d: 86.101.54.153shawnkaPort forwardinghoz a hálózaton belül kiosztott ip-je kell, nem a "netes" 😊Rataxes
Sonka: Tudom, a linkelt IP mutató oldalszerint is az, arra is próbáltak joinolni, de ide belső IP kell.
több mint 12 éve
de, betelt, úgy meg nehéz joinolni.Sziasztok!Laki: az nem lehet baj hogy talán megtelt a szerver? ( nem biztos de elképzelhető hogy megvan )zoli123
A tetves hamachit már vagy 8adszor telepítem újra és vagy 20 mondja: Failed to Connect to the servers.
Teendő? :rolleyes:Laki
több mint 12 éve
Most jut eszembe, hogy ez olvassa el MINDENKI:és majd a rosteren se változtasson senki,
MENU -> SETTINGS -> GAME OPTIONS -> STATS -> itt átállítani UNIQUE-ra mindent!
Nem bonyolult dolog, de volt idén belőle hiányosság, mert nehezen fogta fel mindenki, hogy ez jó dolog 😀Eazzy
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Most jut eszembe, hogy ez olvassa el MINDENKI:''Ízi Brízi'' 😊 írtam vissza hamán, meg itt is hátha észreveszed 😀
MENU -> SETTINGS -> GAME OPTIONS -> STATS -> itt átállítani UNIQUE-ra mindent!
Nem bonyolult dolog, de volt idén belőle hiányosság, mert nehezen fogta fel mindenki, hogy ez jó dolog 😀Eazzy
Sziasztok!Laki: az nem lehet baj hogy talán megtelt a szerver? ( nem biztos de elképzelhető hogy megvan )
A tetves hamachit már vagy 8adszor telepítem újra és vagy 20 mondja: Failed to Connect to the servers.
Teendő? :rolleyes:Laki
több mint 12 éve
Sziasztok!A tetves hamachit már vagy 8adszor telepítem újra és vagy 20 mondja: Failed to Connect to the servers.
Teendő? :rolleyes:
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Most jut eszembe, hogy ez olvassa el MINDENKI:MENU -> SETTINGS -> GAME OPTIONS -> STATS -> itt átállítani UNIQUE-ra mindent!
Nem bonyolult dolog, de volt idén belőle hiányosság, mert nehezen fogta fel mindenki, hogy ez jó dolog 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ott a sorok elején az 1-es és a 2-es szám előtti cellában van egy-egy "karika". Nem lehet hogy ott ki kell pipálni és enabled-re tenni a cuccot?a fórum szerint ez az ip-d: 86.101.54.153shawnkaPort forwardinghoz a hálózaton belül kiosztott ip-je kell, nem a "netes" 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
a fórum szerint ez az ip-d: 86.101.54.153
több mint 12 éve
én ha jól emlékszem próbáltam futni ellened, de Turnert csúnyán leszopattad végig 😀shawnkaIgen, ellened direkt arra készültem, hogy azt a köcsögöt megfogjam 😀 És legnagyobb sikerélményem Amadeus legyalázása mellett, hogy Turner szopott 😀😀
Meg persze vagy megfogtam a futót nagyon, vagy mint Amadeus 3 futás 2 fumble 😀 szóval alapjáraton jó kis run defense volt ez a bearsnél, de azon a néhány meccsen mikor éppen szarok voltak, akkor meg pont nem használta ki az ellenfél 😀
btw most nézem. no1 csapat ellen sokáig versenyben voltam, a végére ment el a kedvem, no2-t megvertem, a no3 elleni győzelem a kihagyott utolsó másodperces FG-n ment el, a no4-et meg agyonvertem 😀 Nem is rossz azért, kár hogy körülöttem meg mindenkiszarrávert 😀
rataxes: Igen, tuti. Megnéztem, és amúgy a madden is ezt írja ki amikor ip hostnál lekérem az ip-t.
több mint 12 éve
Tuti hogy most is ez a géped hálózaton belüli IP-je? (192.168.1.3)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
én ha jól emlékszem próbáltam futni ellened, de Turnert csúnyán leszopattad végig 😀
több mint 12 éve
Igen, én tipikusan az vagyok, aki ha tud futni (vagy ha nem akkoris 😂 ) akkor futok. Ezt mutatja az is, hogy Forte 295 futás, a 2. futó meg valami 210. 😊 Szeretem a reális dolgokat, futással alapozom meg a passzokat 😊 A többiekről meg sokat elmond, hogy 13 meccsen 2 darab 100 yardos futó lett, holott a futóátlag valami 6 fölötti. Oké, hogy passz ellen se volt jó a védelem, de nem egy meccset nyertem meg úgy (pl. Vikings) hogy a futó szarrá alázott, de mégis a passzjátékot erőltették én meg szedtem az INT-eket 😊pl Fetomy direkt arra ment, hogy behúzza a legjobb olyan csapatot ahol elit futó van. Nem az elkapó gárda miatt lett az övé a Ravens, ez biztos.Amadeus91pont most agyaltam fürdés közben, hogy az elit futós, de átlag csapatok hamarabb mehetnek el... 😀Amadeus91Ami tekintve, hogy mindenki passzol (én is) akkor is, amikor megy a futás, ez valahol kicsit paradox.Eazzy
Egyébként igen, csapatválasztásomnál 1. szempont volt, hogy k.vajó futó, 2. hogy futáshoz k.vajó OL, 3. k.vajó defense, 4. azért valamilyen passzjáték. Ezért esett ki a KC és a Niners a végső rostából, mert ott semmilyen passzjáték nincsen, még ha a futójáték nagyon kiváló is, ráadásul a védelem sem olyan jó egyiknél sem 😊
Ja, és Eazzy kösziköszi 😀
több mint 12 éve
Laby: (asszem te írtad)Így néz ki a router oldala. Emellett vírusírtó nincsen, tűzfal nincsen, win tűzfal, defender, lófasz kikapcsolva. A megadott IP-nézős cuccról vett IP-vel nem megy, úgy sem hogy lanon hostolok és ip-re csatlakoznak úgy sem hogy ip-n hostolok és ip-re csatlakoznak és úgy sem, hogy lan-on hostolok és lan-ra csatlakoznak. Mindemellett az MVP Bézbózzal tudok hostolni, játszottunk is már csomót Józsuával. :/
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
ugyan már, a pass heavy sokkal több gondolkodást igényel. 😀Igen, mivel ő az egyik kivétel, aki gondolkodik meccs közben 😀EazzyAmi tekintve, hogy mindenki passzol (én is) akkor is, amikor megy a futás, ez valahol kicsit paradox.Eazzypl Fetomy direkt arra ment, hogy behúzza a legjobb olyan csapatot ahol elit futó van. Nem az elkapó gárda miatt lett az övé a Ravens, ez biztos.Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
rendben, efelől nincs is kétségem. csak a biztonság kedvéért mondom 😊Beszéltem velük 😊 Mindkettő itt lesz amikor kell, vállalom értük a garanciát 😊gravediggerKarácsony meg Szilveszter, kevés fórumlátogatás, és már jön is a meglepetés, felpörögtek rendesen a dolgok, de örülök neki, meg látom hogy nem is maradtam le semmiről 😊 A Pats kilőve, bár ebben biztos voltam már akkor amikor megláttam a 21. helyet a drafton 😊 Nagy izgalmakkal várom mert a B csapataim még bent vannak, remélem egy közülük legalább kitart addig 😊gravediggerriaszd barátaidat, hogy látogassák sűrűbben a topikot. szezon közben ez nem feltétlen ártalmas, drafton meg mindjárt ők jönnek.shawnka
több mint 12 éve
Igen, mivel ő az egyik kivétel, aki gondolkodik meccs közben 😀pl Fetomy direkt arra ment, hogy behúzza a legjobb olyan csapatot ahol elit futó van. Nem az elkapó gárda miatt lett az övé a Ravens, ez biztos.Amadeus91pont most agyaltam fürdés közben, hogy az elit futós, de átlag csapatok hamarabb mehetnek el... 😀Amadeus91Ami tekintve, hogy mindenki passzol (én is) akkor is, amikor megy a futás, ez valahol kicsit paradox.Eazzy
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Beszéltem velük 😊 Mindkettő itt lesz amikor kell, vállalom értük a garanciát 😊Karácsony meg Szilveszter, kevés fórumlátogatás, és már jön is a meglepetés, felpörögtek rendesen a dolgok, de örülök neki, meg látom hogy nem is maradtam le semmiről 😊 A Pats kilőve, bár ebben biztos voltam már akkor amikor megláttam a 21. helyet a drafton 😊 Nagy izgalmakkal várom mert a B csapataim még bent vannak, remélem egy közülük legalább kitart addig 😊gravediggerriaszd barátaidat, hogy látogassák sűrűbben a topikot. szezon közben ez nem feltétlen ártalmas, drafton meg mindjárt ők jönnek.shawnka
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
pl Fetomy direkt arra ment, hogy behúzza a legjobb olyan csapatot ahol elit futó van. Nem az elkapó gárda miatt lett az övé a Ravens, ez biztos.pont most agyaltam fürdés közben, hogy az elit futós, de átlag csapatok hamarabb mehetnek el... 😀Amadeus91Ami tekintve, hogy mindenki passzol (én is) akkor is, amikor megy a futás, ez valahol kicsit paradox.Eazzy
több mint 12 éve
OPoY és DPoY díjak át lettek már adva? 😊Farkyjah, azt elfelejtettem 😀 mindjárt összeíroma jelölteket 😊
több mint 12 éve
Karácsony meg Szilveszter, kevés fórumlátogatás, és már jön is a meglepetés, felpörögtek rendesen a dolgok, de örülök neki, meg látom hogy nem is maradtam le semmiről 😊 A Pats kilőve, bár ebben biztos voltam már akkor amikor megláttam a 21. helyet a drafton 😊 Nagy izgalmakkal várom mert a B csapataim még bent vannak, remélem egy közülük legalább kitart addig 😊gravediggerriaszd barátaidat, hogy látogassák sűrűbben a topikot. szezon közben ez nem feltétlen ártalmas, drafton meg mindjárt ők jönnek.
több mint 12 éve
pont most agyaltam fürdés közben, hogy az elit futós, de átlag csapatok hamarabb mehetnek el... 😀Amadeus91Ami tekintve, hogy mindenki passzol (én is) akkor is, amikor megy a futás, ez valahol kicsit paradox.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Karácsony meg Szilveszter, kevés fórumlátogatás, és már jön is a meglepetés, felpörögtek rendesen a dolgok, de örülök neki, meg látom hogy nem is maradtam le semmiről 😊 A Pats kilőve, bár ebben biztos voltam már akkor amikor megláttam a 21. helyet a drafton 😊 Nagy izgalmakkal várom mert a B csapataim még bent vannak, remélem egy közülük legalább kitart addig 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
pont most agyaltam fürdés közben, hogy az elit futós, de átlag csapatok hamarabb mehetnek el... 😀
több mint 12 éve
az igen 😀On the Clock: kaszo
Deadline: 2012/01/03 12:44