Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
ki jön egy barátira? 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
mindent fordítva kell csinálniAmadeus91jó, hát amatőröknek ez nagy cucc, nekem természetes 😂 😂
btw kibeb.ott jó ez a Ravens. Eszméletlen jó OL, Rizs megállíthatatlan, jó kis szezon lesz ez 😀
több mint 12 éve
ha nem írta volna a főnök: Laby in the clock.eaglesmcnabbLaby, benne vagy az órában? Gyere ki majd, és válassz 😂
Addig is Laby on the clock, in the clock.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Kezdem megutálni a társaságot hogy minden szimpatikus csapatot kivittetek előlem. Ha nincs Steelers akkor gondoltam a Lions bent marad, imádom Stafford-ot erre tessék...csak egy ember maradt, gondoltam ez meglesz már. Ezen kívül is mindenkit kivittetek. 😀labyMit szóljunk mi a draftsorrend végén? :rolleyes:
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
ha nem írta volna a főnök: Laby on the clock.az a baj hogy összesen 3 van. szóval még 2 bent van, de ha egy kimegy akkor már jó 😀és kiment a panthers. EZZAZ. már csak egy csapatnak kell kimenni akiket el akartam kerülni és örvendezni fogok 😀eaglesmcnabbMostmár úgyis mindegy nem ? 😊 Mivel utolsó előttiként választasz majd, azt a másik csapatot amit el akartál kerülni megbirod hagyni shawnka-nak 😊gravedigger
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Smokar nem szeretnél mással lenni? Hálás lennék. 😀labyIlyet lehet csinalni ? 😊
több mint 12 éve
Kezdem megutálni a társaságot hogy minden szimpatikus csapatot kivittetek előlem. Ha nincs Steelers akkor gondoltam a Lions bent marad, imádom Stafford-ot erre tessék. Ezen kívül is mindenkit kivittetek. 😀labyakkor vidd a Dolphinst az még benn van.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Kezdem megutálni a társaságot hogy minden szimpatikus csapatot kivittetek előlem. Ha nincs Steelers akkor gondoltam a Lions bent marad, imádom Stafford-ot erre tessék...csak egy ember maradt, gondoltam ez meglesz már. Ezen kívül is mindenkit kivittetek. 😀Smokar nem szeretnél mással lenni? Hálás lennék. 😀
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
hú micsoda meccset toltunk zolival 😊+ én ilyen hülye bírókat még nem láttam ebben a játékban, akiket most erre a meccsre rendelt a sors nekünk :o
első negyed 0-0, majd a második valami borzadáj, 14-14 de szerencsére a 3. és 4. negyedekben visszatértek a D-k és 0-0 meg 6-0. 7 TO volt a meccsen, de kifejezetten élvezetes D háború. és hozzátenném, hogy nem ilyen 3&out driveok voltak, hanem 8-9 playesek végén egy INT-vel vagy fumblival.brk
több mint 12 éve
.brk
1 890
hú micsoda meccset toltunk zolival 😊első negyed 0-0, majd a második valami borzadáj, 14-14 de szerencsére a 3. és 4. negyedekben visszatértek a D-k és 0-0 meg 6-0. 7 TO volt a meccsen, de kifejezetten élvezetes D háború. és hozzátenném, hogy nem ilyen 3&out driveok voltak, hanem 8-9 playesek végén egy INT-vel vagy fumblival
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
mindent fordítva kell csinálniarra vagyok kíváncsi, hogy a balkezes Tebow-t ki viszi majd el.Amadeus91miértbaj az, hogybal kezes? Én kifejezetten szeretem a leftyket 😊fetomy
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
én már tolom a seduxen-sanax kombót, nyomom a practice-t minden várható hátsó csapattal. 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
laby-ra kíváncsi leszek kit választFarkyHát még én, az utolsó 2 pick olyan csapat volt, akik benne vannak abban a 3 ban, amit szívesen draftolnék 😊
több mint 12 éve
laby-ra kíváncsi leszek kit választ
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
3 spin move és dobd el CJ felé 😀Cutlernek 2 is van 😀Farky😀
smokar van egy play amit NEM lehet levédekezni a Lionsban ha érdekel elmondom csak írj PM-et 😂eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Cutlernek 2 is van 😀Farky😀
smokar van egy play amit NEM lehet levédekezni a Lionsban ha érdekel elmondom csak írj PM-et 😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Cutlernek 2 is van 😀Farkylool 😀 hát én nem úgy vettem észre 😀
több mint 12 éve
a Jax egész jó a védelem és MoJo miatt, én gondolkoztam rajtuk végső esetre.na kitolunk Shawnkaval és meghagyjuk neki a Seattle-t? 😀 😀 😀Amadeus91hát inkább őket vinném ki mint a Brownst vagy a JaguarstFarky
több mint 12 éve
Cutlernek 2 is van 😀
több mint 12 éve
arra vagyok kíváncsi, hogy a balkezes Tebow-t ki viszi majd el.Amadeus91miértbaj az, hogybal kezes? Én kifejezetten szeretem a leftyket 😊
több mint 12 éve
Boooooooooom micsoda telitalálat. 😀Remélem az a valaki Kane vagy CM Punk volt és nem a számomra rohadt unalmas Daniel Bryan. 😊Raven17WWE szakíró.....ennek ellenére egy tina-s van az avatarodon. 😛 😀Raven17Ezio előtt fél évig a legnagyobb WHC evör, mr. Mitb díszelgett az aláírásomban 😀shawnka
több mint 12 éve
Választásom: Detroit Lions.smokarjó választás
több mint 12 éve
na kitolunk Shawnkaval és meghagyjuk neki a Seattle-t? 😀 😀 😀Amadeus91hát inkább őket vinném ki mint a Brownst vagy a Jaguarst
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Választásom: Detroit Lions.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
és kiment a panthers. EZZAZ. már csak egy csapatnak kell kimenni akiket el akartam kerülni és örvendezni fogok 😀eaglesmcnabbMostmár úgyis mindegy nem ? 😊 Mivel utolsó előttiként választasz majd, azt a másik csapatot amit el akartál kerülni megbirod hagyni shawnka-nak 😊