Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Akinek van kedve meccsezni az jelezze, kipróbálnám Manning vezette offense-t. 😊
több mint 12 éve
Egész jók vagyunk, január 3-a sincs és már 14-en választottak.
több mint 12 éve
hm, annyira nem jellemző, inkább Welker droppol nálam sokat. Branch meg elkapott pár fly-t is, amin eléggé csodálkoztam all madden szinten. 😀
több mint 12 éve
behoztam a Colts.comon a livestreamet, laby még nem lépett színre 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
sztem jó ez az all madden, G-Force a legtöbb lasztit így is elkapja, a futás viszont jóval visszafogottabb, mint all pro-nál.De mondjuk elég könnyen potyogtatja a lasztit 😊 Egyébként én az előbb wallacepro ellen , 213 yardot futottam Green-Elisse-el 😊
szerencsére Woodhead majdnem olyan gyors, mint Sproles, szóval nem bántam meg a Pats-et (eddig).lol
több mint 12 éve
sztem jó ez az all madden, G-Force a legtöbb lasztit így is elkapja, a futás viszont jóval visszafogottabb, mint all pro-nál.szerencsére Woodhead majdnem olyan gyors, mint Sproles, szóval nem bántam meg a Pats-et (eddig).
több mint 12 éve
Csak, hogy lássátok nagylelkűségem elképesztő méreteit, hajlandó vagyok szarráverni valakit egy nagyon nagyon nem barátságos mérkőzés keretein belül 😂Lassú felfogású társaim (eagles-fanok hahóóó) kedvéért: valaki egy meccs? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Örüljetek, hogy még nincs, nekem már van, de holnap kumma záróvizsga, holnap után meg szakdoga védés...szóval nem jáchatok kedvemre 😕Nemtudom melyik a rosszabb 😊 Rám hasonló dolgok majd márciusban várnak, most meg amikor birnék gyakorolni akkor még csak azt nem tudom kivel kellene 😊
😀Eazzy
több mint 12 éve
Örüljetek, hogy még nincs, nekem már van, de holnap kumma záróvizsga, holnap után meg szakdoga védés...szóval nem jáchatok kedvemre 😕😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Legközelebb a draftot be tudjuk gyorsítani a lista-küldözgetés módszerrel. Annyi a hátrány hogy az utolsóelőtt draftolónak 31 csapatos listát kell állítania 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ugye laby =/=Jim Irsay ? Nézzük a colts.com-ot, mert ott fogja bejelenteni a választását? 😀Teljesen Draft lázban égek már reggel óta, elég gyorsan mentek a pick-ek de most belassultunk rendesen 😕gravediggervárunk a soron levőre, hogy 11kor a pódiumra fáradjon. 😀 talán csütörtökre lesz csapatom.Amadeus91
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Én is úgy saccolok kb 😊 vagy esetlek szerda estére már 😊 😂 😂 😂Teljesen Draft lázban égek már reggel óta, elég gyorsan mentek a pick-ek de most belassultunk rendesen 😕gravediggervárunk a soron levőre, hogy 11kor a pódiumra fáradjon. 😀 talán csütörtökre lesz csapatom.Amadeus91
több mint 12 éve
na most agyalhatok h mi legyen.Amadeus91A Raiders attól még jó.
De sokat nem kell agyalnod, választhatsz majd a Redskins meg a Seahawks között 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
Teljesen Draft lázban égek már reggel óta, elég gyorsan mentek a pick-ek de most belassultunk rendesen 😕gravediggervárunk a soron levőre, hogy 11kor a pódiumra fáradjon. 😀 talán csütörtökre lesz csapatom.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Teljesen Draft lázban égek már reggel óta, elég gyorsan mentek a pick-ek de most belassultunk rendesen 😕
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
na most agyalhatok h mi legyen.hát aki még nem látta, az nem gondolta 😊 aki látta, tudta.fetomyigen, mondtam, hogy az all-madden reális. Tehát az NFL történetének legfosadékabb játékosa nem fog állatkodni, mint allpron 😉fetomykutya se gondolta, hogy ekkora fos.Amadeus91
több mint 12 éve
hát aki még nem látta, az nem gondolta 😊 aki látta, tudta.kutya se gondolta, hogy ekkora fos.Amadeus91na hát a mai All-madden meccsből levonható tanulság, hogy Pryor nem kezdőszint....Amadeus91igen, mondtam, hogy az all-madden reális. Tehát az NFL történetének legfosadékabb játékosa nem fog állatkodni, mint allpron 😉fetomy
több mint 12 éve
én nem merek addig edzőmeccset játszani, amíg nincs meg a csodacsapatom 😀 úgyhogy pörgessétek csak a draftot 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
kutya se gondolta, hogy ekkora fos.na hát a mai All-madden meccsből levonható tanulság, hogy Pryor nem kezdőszint....Amadeus91igen, mondtam, hogy az all-madden reális. Tehát az NFL történetének legfosadékabb játékosa nem fog állatkodni, mint allpron 😉fetomy
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Edzőmeccs huszonhárom:nullanullás kezdéssel? Valaki? 😊Rataxesment pm 😊
több mint 12 éve
Edzőmeccs huszonhárom:nullanullás kezdéssel? Valaki? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
na hát a mai All-madden meccsből levonható tanulság, hogy Pryor nem kezdőszint....Amadeus91igen, mondtam, hogy az all-madden reális. Tehát az NFL történetének legfosadékabb játékosa nem fog állatkodni, mint allpron 😉
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
na hát a mai All-madden meccsből levonható tanulság, hogy Pryor nem kezdőszint....