Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem Steven Jacksonra gondolsz?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
viszont ez már baromi túlzás amit a gép tol, lehetetlen megállítani a futásait, állandóan kibújik/kikerül mindent. tudom-tudom, ne gép ellen gyakoroljak, de hát ez van egyelőre.kaszoUgyan ez van nálam is. Most toltam egy meccset a Chargers ellen és Mathews kb. megállíthatatlan volt. Vagy lepattan róla a védő vagy elpörög vagy elugrik.....viszont Tebow-t könnyedén megvertük 29-19-re. 😊
Egyébként szívesen lejátszanám 1. online madden meccsemet. Már kíváncsi vagyok, hogy nem gépi ellenfél ellen milyen lennék. 😀 Szóval aki szeretne játszani az nyugodtan írhat nekem is. 😊 (hamachi tagságom nekem sincs, az nélkül is lehet játszani vagy kell csinálni egy új hálózatot?)
több mint 12 éve
szaba
10 546
Hát én az összes bottom 10 csapatot kipróbáltam eddig, még a fostos bills fallal is lehetett futni, ha volt egy kis végsebesség. De Steven Johnsonnal nem. Más kérdés hogy ő meg elkapóként is megállja a helyét 😀eaglesmcnabbŐ elkapó.
több mint 12 éve
Hát én az összes bottom 10 csapatot kipróbáltam eddig, még a fostos bills fallal is lehetett futni, ha volt egy kis végsebesség. De Steven Johnsonnal nem. Más kérdés hogy ő meg elkapóként is megállja a helyét 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
elérted 😀..kaszoójaj, szépen lassan elérem, hogy Farky ellenszenvezzen velem 😀.brk
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
21:30 után énis kapható vagyok 'előszezon' mérkőzésekre 😊
több mint 12 éve
csináltam egy csoportot .brk néven .brk jelszóval, lépj be oda 😀persze, ahogy nézem te nem vagy benn hamachis csoportban, hogy csináljuk?.brkén is jelentkezem egy baráti meccsre 😊.brkakkor játszol egyet velem? 😊kaszo
több mint 12 éve
.brk
1 890
persze, ahogy nézem te nem vagy benn hamachis csoportban, hogy csináljuk?én is jelentkezem egy baráti meccsre 😊.brkakkor játszol egyet velem? 😊kaszo
több mint 12 éve
egy 10 perc és mehet ha neked jójátsszunk egyet egymás ellen? Laki eléggé eltűnt 😀kaszoEgyébként ha az ő válaszára vársz és azért nem döntöttél még, akkor csak azt tudom tanácsolni hogy vállassz nyugodtan csapatot, mert 100 százalék hogy nem fog cserélni.gravediggerszvsz ne is lehessen cserélni, én is lennék olyan csapattal ami másnál van, de ez van. Nagyobb a kihívás 😊Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
én is jelentkezem egy baráti meccsre 😊.brkakkor játszol egyet velem? 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ámen 😊szvsz ne is lehessen cserélni, én is lennék olyan csapattal ami másnál van, de ez van. Nagyobb a kihívás 😊FarkySmokar nem szeretnél mással lenni? Hálás lennék. 😀labyEgyébként ha az ő válaszára vársz és azért nem döntöttél még, akkor csak azt tudom tanácsolni hogy vállassz nyugodtan csapatot, mert 100 százalék hogy nem fog cserélni.gravedigger
több mint 12 éve
.brk
1 890
én is jelentkezem egy baráti meccsre 😊
több mint 12 éve
játsszunk egyet egymás ellen? Laki eléggé eltűnt 😀szvsz ne is lehessen cserélni, én is lennék olyan csapattal ami másnál van, de ez van. Nagyobb a kihívás 😊FarkySmokar nem szeretnél mással lenni? Hálás lennék. 😀labyEgyébként ha az ő válaszára vársz és azért nem döntöttél még, akkor csak azt tudom tanácsolni hogy vállassz nyugodtan csapatot, mert 100 százalék hogy nem fog cserélni.gravedigger
több mint 12 éve
szvsz ne is lehessen cserélni, én is lennék olyan csapattal ami másnál van, de ez van. Nagyobb a kihívás 😊Smokar nem szeretnél mással lenni? Hálás lennék. 😀labyEgyébként ha az ő válaszára vársz és azért nem döntöttél még, akkor csak azt tudom tanácsolni hogy vállassz nyugodtan csapatot, mert 100 százalék hogy nem fog cserélni.gravedigger
több mint 12 éve
Azért kicsit más a helyzet, mert ha mást választana akkor senkinek sem kavarna a draftjába mivel nem lett választva azóta senki.nem hinném, mert akkor ugyanúgy jöhetne az elejéről is valaki, hogy ja ő is meggondolta magát, aztán a mögötte levőek írhatják hogy hát ha bent maradt volna az a csapat, akkor ők azt választották volna inkább, satöbbi, és keveredne az egész 😊 én is bánom kicsit, hogy nem választottam jobb futót, de hát korábban azzal hülyítettetek hogy allmaddenen úgyse lehet futni 😀kaszoSmokar nem szeretnél mással lenni? Hálás lennék. 😀labyIlyet lehet csinalni ? 😊gravedigger
Bocs amúgy skacok, de csak este 11 körül tudok választani, mert munkába vagyok és telefonon nincs fent a madden. 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Smokar nem szeretnél mással lenni? Hálás lennék. 😀labyEgyébként ha az ő válaszára vársz és azért nem döntöttél még, akkor csak azt tudom tanácsolni hogy vállassz nyugodtan csapatot, mert 100 százalék hogy nem fog cserélni.
több mint 12 éve
én is játszanék egyet valakivel, ha van kedve 😊
több mint 12 éve
ki jön egy barátira? 😊Lakijátszhatunk egyet
több mint 12 éve
aláírásod utolsó sora 😀😀😀DDDhát igen, de egyáltalán nem volt tapasztalatom benne, így meg nem ellenkeztem 😊 viszont ez már baromi túlzás amit a gép tol, lehetetlen megállítani a futásait, állandóan kibújik/kikerül mindent. tudom-tudom, ne gép ellen gyakoroljak, de hát ez van egyelőre.kaszoAzért nem feltétlenül van ám az, hogy ez csak gép ellen van. Kendikém tudna mesélni az elmúlt napokból, mert nyelte rendesen a Rizs cock-ot... 😂
De az is biztos, hogy a gép csal magának, úgyhogy az nem jó gyakorolni 😀 user ellen k.vaélethű tud lenni szerintem.fetomy
több mint 12 éve
hát igen, de egyáltalán nem volt tapasztalatom benne, így meg nem ellenkeztem 😊 viszont ez már baromi túlzás amit a gép tol, lehetetlen megállítani a futásait, állandóan kibújik/kikerül mindent. tudom-tudom, ne gép ellen gyakoroljak, de hát ez van egyelőre.kaszoAzért nem feltétlenül van ám az, hogy ez csak gép ellen van. Kendikém tudna mesélni az elmúlt napokból, mert nyelte rendesen a Rizs cock-ot... 😂
De az is biztos, hogy a gép csal magának, úgyhogy az nem jó gyakorolni 😀 user ellen k.vaélethű tud lenni szerintem.
több mint 12 éve
hát igen, de egyáltalán nem volt tapasztalatom benne, így meg nem ellenkeztem 😊 viszont ez már baromi túlzás amit a gép tol, lehetetlen megállítani a futásait, állandóan kibújik/kikerül mindent. tudom-tudom, ne gép ellen gyakoroljak, de hát ez van egyelőre.hú micsoda meccset toltunk zolival 😊ezért imádom az all-maddent. Amellett, hogy mocskosul élvezetes meccsek vannak, nagyon jók a defense-ek 😊 Komolyan, mintha egy másik játékkal játszanánk 😀
első negyed 0-0, majd a második valami borzadáj, 14-14 de szerencsére a 3. és 4. negyedekben visszatértek a D-k és 0-0 meg 6-0. 7 TO volt a meccsen, de kifejezetten élvezetes D háború. és hozzátenném, hogy nem ilyen 3&out driveok voltak, hanem 8-9 playesek végén egy INT-vel vagy fumblival.brk
kaszo: nem tudom azt ki találta ki egyébként. Közepes futóval és szar OL-el nehéz futni, de jó OL-el és jó RB-vel egyáltalán nem. Legalábbis eddig így tapasztaltam 😀fetomy
több mint 12 éve
hú micsoda meccset toltunk zolival 😊ezért imádom az all-maddent. Amellett, hogy mocskosul élvezetes meccsek vannak, nagyon jók a defense-ek 😊 Komolyan, mintha egy másik játékkal játszanánk 😀
első negyed 0-0, majd a második valami borzadáj, 14-14 de szerencsére a 3. és 4. negyedekben visszatértek a D-k és 0-0 meg 6-0. 7 TO volt a meccsen, de kifejezetten élvezetes D háború. és hozzátenném, hogy nem ilyen 3&out driveok voltak, hanem 8-9 playesek végén egy INT-vel vagy fumblival.brk
kaszo: nem tudom azt ki találta ki egyébként. Közepes futóval és szar OL-el nehéz futni, de jó OL-el és jó RB-vel egyáltalán nem. Legalábbis eddig így tapasztaltam 😀
több mint 12 éve
nem hinném, mert akkor ugyanúgy jöhetne az elejéről is valaki, hogy ja ő is meggondolta magát, aztán a mögötte levőek írhatják hogy hát ha bent maradt volna az a csapat, akkor ők azt választották volna inkább, satöbbi, és keveredne az egész 😊 én is bánom kicsit, hogy nem választottam jobb futót, de hát korábban azzal hülyítettetek hogy allmaddenen úgyse lehet futni 😀Smokar nem szeretnél mással lenni? Hálás lennék. 😀labyIlyet lehet csinalni ? 😊gravedigger
több mint 12 éve
és tényleg elírtam nebazdmármeg 😀ha nem írta volna a főnök: Laby in the clock.eaglesmcnabbLaby, benne vagy az órában? Gyere ki majd, és válassz 😂
Addig is Laby on the clock, in the clock.Eazzy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!