Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
ja, hát látod milyen világ ez 😕Fetamás, én nem fogok voksolni erre a két kategóriára, szóval én pickem majd ne várd. Oka, nincs kedvem 😛Denyszerencsétlen, itt táblázatokat is készít, fáradozik neked meg nincs kedved. Ja meg még bearses is. elég baja van, te meg leszarod... 😕eaglesmcnabb
Egyébként annyira nem baj, mert amikor elszomorodnék, mindig eszembe jut, hogy jó-jó szar az élet, de még mindig nem vagyok Eagles fan... 😊
több mint 12 éve
Hát ez valami elképesztő volt. 😀Nem gondoltam volna, hogy ilyen király lesz az 1. meccsem. 😀
A végén hosszabbítás döntött ahol Eaglesmcnabb már nyerhetett volna, de Gabbert a gól vonal előtt 1 yardra el ejtette a labdát így mi jöhettünk. Én kb. annyira röhögtem ez után, hogy azt se tudtam mi van úgy, hogy el is csesztem a driveom utána meg az egész meccsen katasztrofális D benyelt egy újabb FG-t így a vége 27-24. 😊
Az egyetlen mákom, hogy DeAngelo és Stewart jól futottak, mert nélkülük sehol se lettem volna. Newton-t totálisan semlegesítette Eaglesmcnabb. Ráadásul Newton-nak volt pár olyan hosszú passza, hogy csak néztem, hogy ez meg hova az istenbe dobja. 😀
több mint 12 éve
Fetamás, én nem fogok voksolni erre a két kategóriára, szóval én pickem majd ne várd. Oka, nincs kedvem 😛Denyszerencsétlen, itt táblázatokat is készít, fáradozik neked meg nincs kedved. Ja meg még bearses is. elég baja van, te meg leszarod... 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
ha valaki játszana ma még az most szóljon
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Fetamás, én nem fogok voksolni erre a két kategóriára, szóval én pickem majd ne várd. Oka, nincs kedvem 😛
több mint 12 éve
Jah, eddig csak 7-en szavaztatok DPOY és OPOYra, úgyhogy aki még nem tette meg:http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=438551#p438551
több mint 12 éve
Raven17-el toltunk egyet-. Jaguars-Panthers 27-24, úgy hogy OT 3. drivejából jött egy 48 yardos FG 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Jacksonnak 87-es a speedje, épp annyi mint az előző szezon legjobb futójának, Forténak 😊RataxesNem igaz, mert ő 90 fölötti asszem 😉
több mint 12 éve
Az oké h Irsay ma mindenkit kirúgott, de velem még nem közölte 😀van még remény, hogy Farky ma mégjobban megutáljon valakit 😀.brkPéjtön akkor nem lesz sérült?labynem, online mindenki 100%-os.shawnka
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na én is lejátszottam az első meccsemet All Madden-on online, hát be kell vallanom bár voltak kétségeim ( elég sokat nyomtam már online all pro-n ), a játékélmény sokkal nagyobb , és sokkal élvezhetőbb, szóval grat az all madden ötlethez 😊 wallacepro ( chargers ) at gravedigger ( patriots ) 7-24, nagyon jó meccs volt, a negyedik negyedben dőlt el 😊
több mint 12 éve
ne haragudjatok, hogy nem voltam egész délután, de a TÁNCpróba, az TÁNCpróba. meg ahogy látom, eaglesmcnabb meg is oldotta 😀
több mint 12 éve
.brk
1 890
van még remény, hogy Farky ma mégjobban megutáljon valakit 😀Péjtön akkor nem lesz sérült?labynem, online mindenki 100%-os.shawnka
több mint 12 éve
Péjtön akkor nem lesz sérült?labynem, online mindenki 100%-os.
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
írtam vissza, csak azt írta ki felül hogy betelt a postaládád ezért még nem kézbesítette 😀oks, ment PMzoli12310 perc múlva jó neked?zoli123akárLaki
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
oks, ment PMakárLakivalaki most egy barira?Laki10 perc múlva jó neked?zoli123
több mint 12 éve
akárvalaki most egy barira?Laki10 perc múlva jó neked?zoli123
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
OBJ
25
ment a PMfenn vagy hamán?Amadeus91valaki egy barit?Amadeus91én játszanék egyetAwesome
több mint 12 éve
valaki most egy barira?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Jacksonnak 87-es a speedje, épp annyi mint az előző szezon legjobb futójának, Turnernek 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
fenn vagy hamán?valaki egy barit?Amadeus91én játszanék egyetAwesome
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Nem Steven Jacksonra gondolsz?Rataxeshát bazdmeg hihetetlen hogy ma mindent elírok. faszért volt ma vizsga nem aludtam semmit. Ma már ide többet nem írok sok a hiba úgy néz ki