Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
sry tnap nem tudtam kivárni már laby pickjét...és akkor: AP in da house
|
több mint 12 éve
a hatalmas tradíciókkal bíró rivalrynk mérlege 1-0 ide, úgyhogy csitt 😀Nem, mert a Ravens kurvajó, a Bears meg szar 😀😀 Jó, szétpasszol majd mindenki, de futás ellen jó leszek, és ha majd nem lesz ilyen irreális cucc, hogy a ligaelit OL minden playben átenged 4 embert, akkor az O is kurvajó lesz 😀fetomymeg majd nagyanyám sárga lesz és kerekei lesznek. 😀 Esetleg még csilingelni is fog.Amadeus91
A feltételes mód azért van, mert eddig 10-ből 9 meccsen úgy volt, csak a Colts ellen nem működött az ég világon semmi 😛 De majd meglátod... 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
Nem, mert a Ravens kurvajó, a Bears meg szar 😀😀 Jó, szétpasszol majd mindenki, de futás ellen jó leszek, és ha majd nem lesz ilyen irreális cucc, hogy a ligaelit OL minden playben átenged 4 embert, akkor az O is kurvajó lesz 😀fetomymeg majd nagyanyám sárga lesz és kerekei lesznek. 😀 Esetleg még csilingelni is fog.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Nem, mert a Ravens kurvajó, a Bears meg szar 😀😀 Jó, szétpasszol majd mindenki, de futás ellen jó leszek, és ha majd nem lesz ilyen irreális cucc, hogy a ligaelit OL minden playben átenged 4 embert, akkor az O is kurvajó lesz 😀
több mint 12 éve
aha, ok, akkor már tudom melyik meccsnél fog végleg elmenni a kedvem az egésztől 😛hazudtamAbszolút megérte, nem gondoltam, hogy látok olyan meccset, ahol a QB-nek minden passza complete.fetomyare you serious bro? 😀shawnka
Team Q1 Q2 Q3 Q4 OT FINAL
Ravens 0 0 0 0 0 0
Colts 7 21 7 3 0 38
PASSING CMP ATT YDS PCT YPA SACK TD INT LONG RATING
Peyton Manning 17 20 294 85 14.6 3 4 0 57 158.3
nálam 11 catch allowfetomy
egyelőre azt találtam ki, hogy laby ellen saturészegen kell játszani, hátha másnapra elfelejted 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
fetomy, nem kellett volna mégis inkább a Bears-nél maradni? 😀hazudtamAbszolút megérte, nem gondoltam, hogy látok olyan meccset, ahol a QB-nek minden passza complete.fetomyare you serious bro? 😀shawnka
Ravens 0 0 0 0 0 0
Colts 7 21 7 3 0 38
nálam 11 catch allowfetomy
több mint 12 éve
nagy esélyekkel indulunk neki a ligának. 😀
több mint 12 éve
hazudtamare you serious bro? 😀shawnkajelzem!Abszolút megérte, nem gondoltam, hogy látok olyan meccset, ahol a QB-nek minden passza complete.fetomy
bent vagy a bowlhus szobában?fetomy
Ravens 0 0 0 0 0 0
Colts 7 21 7 3 0 38
nálam 11 catch allow
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
Haden, Ward, Hillis. Nekem pl McCoy "stílusa" is fekszik. Kár, hogy nincs WR....minden relatív.A Brownsban kicsoda? 😊 Most próbáltam ki őket, nagyon rossz volt... 😐Rataxes
egyébként az NFL-nek hála, minden csapatban van legalább 1 playmaker akitől lehet várni a nagy dolgokat.Amadeus91
több mint 12 éve
minden relatív.A Brownsban kicsoda? 😊 Most próbáltam ki őket, nagyon rossz volt... 😐
egyébként az NFL-nek hála, minden csapatban van legalább 1 playmaker akitől lehet várni a nagy dolgokat.Amadeus91
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
minden relatív.áh, Divat kiviszi a Vikingeket, a Seahawks meg értékesebb annál, hogy Mr. Irrelevant legyen.shawnkamár tudom, de még nem publikus 😛shawnkago Vikes/Seahawks? 😀Amadeus91
egyébként az NFL-nek hála, minden csapatban van legalább 1 playmaker akitől lehet várni a nagy dolgokat.
több mint 12 éve
áh, Divat kiviszi a Vikingeket, a Seahawks meg értékesebb annál, hogy Mr. Irrelevant legyen.go Vikes/Seahawks? 😀Amadeus91am izgulsz h ki jut neked? 😀Amadeus91már tudom, de még nem publikus 😛shawnka
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
go Vikes/Seahawks? 😀már tudom, de még nem publikus 😛shawnkaminden pick után az első dolgom írni a következő karakternek.shawnkaam izgulsz h ki jut neked? 😀Amadeus91
több mint 12 éve
már tudom, de még nem publikus 😛am izgulsz h ki jut neked? 😀Amadeus91Divatnak írtatok?Amadeus91minden pick után az első dolgom írni a következő karakternek.shawnka
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
am izgulsz h ki jut neked? 😀Divatnak írtatok?Amadeus91minden pick után az első dolgom írni a következő karakternek.shawnka
több mint 12 éve
Divatnak írtatok?Amadeus91minden pick után az első dolgom írni a következő karakternek.
több mint 12 éve
are you serious bro? 😀Abszolút megérte, nem gondoltam, hogy látok olyan meccset, ahol a QB-nek minden passza complete.fetomyAkinek van kedve meccsezni az jelezze, kipróbálnám Manning vezette offense-t. 😊labyjelzem!
több mint 12 éve
Abszolút megérte, nem gondoltam, hogy látok olyan meccset, ahol a QB-nek minden passza complete.Akinek van kedve meccsezni az jelezze, kipróbálnám Manning vezette offense-t. 😊labyjelzem!
több mint 12 éve
Valahol meg tudom nézni a player ratingeket, mert most laptopon vagyok és nemtom feltenni a maddent.Sebiiha szedsz le madden editort és betöltöd a rostert akkor igen 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Sebii
3 535
Valahol meg tudom nézni a player ratingeket, mert most laptopon vagyok és nemtom feltenni a maddent.
több mint 12 éve
Hamachi nincs is telepítve. 😊 MSN-re felvettelek.Akinek van kedve meccsezni az jelezze, kipróbálnám Manning vezette offense-t. 😊labyjelzem!
több mint 12 éve
Köcsög Irsay, nem erről volt szó :o 😂
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Akinek van kedve meccsezni az jelezze, kipróbálnám Manning vezette offense-t. 😊labyjelzem!
bent vagy a bowlhus szobában?
több mint 12 éve
it's official: Farky harakiri 😀