Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Duff
3 133
Rice is jó benne és a safetyk is. Bár mondjuk, nincs ki passzoljon Ricenak. Én természetesen a franchiset a Hawks-szal nyomom, elég gyakori, h T-Jax még a monitorból is kidobja a labdát. De mondjuk a roster sem a legjobb, nem hiszem, h a Hawks igazából a leggyengébb. Ráadásul csekkoltam a Titans-t, Washington ugyanugy ovr85ös, mint Britt 😀'Hawksban van egy Lynch 😊, D is jó, csak hát Travaris Jackson 😂zoli123igen, ezzel gyakorlatilag az összes előnyüket felsoroltad. 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na mostmár kezdek igazán izgulni 😊
több mint 12 éve
'Hawksban van egy Lynch 😊, D is jó, csak hát Travaris Jackson 😂zoli123igen, ezzel gyakorlatilag az összes előnyüket felsoroltad. 😀
szaba on the clock
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
'Hawksban van egy Lynch 😊, D is jó, csak hát Travaris Jackson 😂
több mint 12 éve
OBJ
25
It’s Tebow Time!: Denver Broncos
több mint 12 éve
na az király,így marad 5% esély hogy még bent lesz 😀Balra is próbáltam futni, de Hillis játékstílusa nagyon nem fekszik nekem - vagy csak szimplán szar 😊 Az eddig próbált csapatok közül a Browns lenne az utolsó amit választanék 😊RataxesRataxes lehet mást mondana a brutál falról. Tegnap amikor játszottunk (giantsel voltam) a meccs végén beálltam prevent védeketésre, jpp, canty, és tuck támadta a falát, 4 playből kétszer sackeltem mccoyt. És nem azért, mert sokáig volt nála a labda. Persze lehet csak óriási mázlim volt. A chiefset osztom, ha Divat kiviszi a giantset lehet én is őket választom.Lancebalra kell futni, a baloldala erős. a jobb az fos, de a LT LG C az ligaelit 😀eaglesmcnabb
eddig 2 meccset toltam velük és mindkettőben 150 yard fölött futott. Bár kibaszott lassú de iylen fal mögött élvezet futni. De tuti kimennek oszt választhatok a veretes bills és seahawks közül 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Balra is próbáltam futni, de Hillis játékstílusa nagyon nem fekszik nekem - vagy csak szimplán szar 😊 Az eddig próbált csapatok közül a Browns lenne az utolsó amit választanék 😊balra kell futni, a baloldala erős. a jobb az fos, de a LT LG C az ligaelit 😀eaglesmcnabba brownsnak brutál fala van, jaguars szar de legalább az RB és a FB ligaelit 😀, már az is valami.Rataxes lehet mást mondana a brutál falról. Tegnap amikor játszottunk (giantsel voltam) a meccs végén beálltam prevent védeketésre, jpp, canty, és tuck támadta a falát, 4 playből kétszer sackeltem mccoyt. És nem azért, mert sokáig volt nála a labda. Persze lehet csak óriási mázlim volt. A chiefset osztom, ha Divat kiviszi a giantset lehet én is őket választom.Lance
Chiefs itt már szvsz. óriási steal 😊eaglesmcnabb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
balra kell futni, a baloldala erős. a jobb az fos, de a LT LG C az ligaelit 😀a brownsnak brutál fala van, jaguars szar de legalább az RB és a FB ligaelit 😀, már az is valami.Rataxes lehet mást mondana a brutál falról. Tegnap amikor játszottunk (giantsel voltam) a meccs végén beálltam prevent védeketésre, jpp, canty, és tuck támadta a falát, 4 playből kétszer sackeltem mccoyt. És nem azért, mert sokáig volt nála a labda. Persze lehet csak óriási mázlim volt. A chiefset osztom, ha Divat kiviszi a giantset lehet én is őket választom.Lance
több mint 12 éve
a brownsnak brutál fala van, jaguars szar de legalább az RB és a FB ligaelit 😀, már az is valami.Rataxes lehet mást mondana a brutál falról. Tegnap amikor játszottunk (giantsel voltam) a meccs végén beálltam prevent védeketésre, jpp, canty, és tuck támadta a falát, 4 playből kétszer sackeltem mccoyt. És nem azért, mert sokáig volt nála a labda. Persze lehet csak óriási mázlim volt. A chiefset osztom, ha Divat kiviszi a giantset lehet én is őket választom.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jólvan, viccből irtam csak egyébként, annyira nem is lényeges hogy kivel leszek, a játék élménye miatt jatászom, amúgy sem hiszem hogy képes lennék megynerni a ligát, egy-két meccset meg csak hozni fogok, bárkivel is leszek 😊Hiába törlöm már két hozzászólásba is idézve van. 😀Hát azért még vannak kemény csapatok, lásd Dallas mondjuk. Elég combos egy roster van ott.labyNa ezt kellett volna elhallgatnod szépen 😊 ők szerepeltek még a terveimben , de mostmár tuti kihúzza valaki 😊 töröld a hozzászólást 😂 😂 😂gravedigger
Amikor húztam a Colts-ot csak azért nem a Cowboys-t húztam, mert egy franchise ligába már velük vagyok. Valamint a Jags-en gondolkodtam még nagyon MoJo miatt. 😊
Peyton-t meg IRL nagyon nem kedvelem, de szívesen dobálózok vele madden-ba. 😊
Hype-oljam még őket? 😀laby
több mint 12 éve
a brownsnak brutál fala van, jaguars szar de legalább az RB és a FB ligaelit 😀, már az is valami. Chiefs itt már szvsz. óriási steal 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
meg ott vannak még a kardinális pintyek is... 😊DivatNa őket tuti nem fogom húzni szerintem 😊 előbb a dolphins-t, a raiders-t, vagy a bears-t 😊
több mint 12 éve
Hiába törlöm már két hozzászólásba is idézve van. 😀Hát azért még vannak kemény csapatok, lásd Dallas mondjuk. Elég combos egy roster van ott.labyNa ezt kellett volna elhallgatnod szépen 😊 ők szerepeltek még a terveimben , de mostmár tuti kihúzza valaki 😊 töröld a hozzászólást 😂 😂 😂gravedigger
Amikor húztam a Colts-ot csak azért nem a Cowboys-t húztam, mert egy franchise ligába már velük vagyok. Valamint a Jags-en gondolkodtam még nagyon MoJo miatt. 😊
Peyton-t meg IRL nagyon nem kedvelem, de szívesen dobálózok vele madden-ba. 😊
Hype-oljam még őket? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hát azért még vannak kemény csapatok, lásd Dallas mondjuk. Elég combos egy roster van ott.labyNa ezt kellett volna elhallgatnod szépen 😊 ők szerepeltek még a terveimben , de mostmár tuti kihúzza valaki 😊 töröld a hozzászólást 😂 😂 😂
több mint 12 éve
Hát azért még vannak kemény csapatok, lásd Dallas mondjuk. Elég combos egy roster van ott.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Látom okosan válogatnak előttem az emberek 😊 nagyjából ki is ment az összes potenciális csapatjelöltem, igy majd legalább az esélytelenek nyugalmával vághatok neki a szezonkezdetnek 😊 😊 😊
több mint 12 éve
Attis
247
XBOX Madden 12-höz, amit tdkra írtak, lehet letölteni új rostert? mert jenkins meg babin pl. nekem eléggé kellene? ha igen, akkor live-ról?
több mint 12 éve
ugyan, csak tényeket közlök, bár ettől függetlenül adhattam volna sonkának 2 csapatnevet, h ne kelljen rám várni... 😀 (látod mien jófej vok, h magamba is belerúgok... 😊 )sry tnap nem tudtam kivárni már laby pickjét...Rúgjál belém nyugodtan. 😀laby
és akkor: AP in da houseDivat
AP miatt jó pick csak, passzolni nemtudom ki fog...Brett apó állítólag visszajön még1 esztendőre... 😀
|
több mint 12 éve
sry tnap nem tudtam kivárni már laby pickjét...Rúgjál belém nyugodtan. 😀
több mint 12 éve
Begyorsultunk srácok 😊 Laki on the clockeaglesmcnabb3 sec.. :cool:
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Begyorsultunk srácok 😊 Laki on the clockmondtam én hogy begyorsultunk 😀
Awesome on the clock
gondolom a Denver lesz, de várjuk meg a formaságokat 😀
több mint 12 éve
Laki on the clockSan Francisco 49ers
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
sry tnap nem tudtam kivárni már laby pickjét...várható pick votl, jó döntés, Lance on the clock