NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
318
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
155
22
22:25
RedZone week 16
89
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
17
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Amúgy FA vagy trade esetleg 2-3 szezon múlva már lesz vagy az már túl macerás dolog lenne? (Én nem TO-t akarom felszedni mielőtt valaki megkérdezné. 😀)Raven17az összetett nagyon...
több mint 13 éve
nem, nem a Tampát. 😀mostantól köcsög üzemmód on, kihúzom a legjobb elérhető csapatot.Amadeus91Őőő... Mert ha bent marad a Bengals akkor a legszarabbat vitted volna....? 😀Rataxes
több mint 13 éve
Legalább nem közvetlenül előtted húzták ki őket 😀Ennek örömére játszanék is valakivel.
több mint 13 éve
mostantól köcsög üzemmód on, kihúzom a legjobb elérhető csapatot.Amadeus91Őőő... Mert ha bent marad a Bengals akkor a legszarabbat vitted volna....? 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂shawnkaNe röhögj már.... 😀 😀 😀
mostantól köcsög üzemmód on, kihúzom a legjobb elérhető csapatot.
több mint 13 éve
Hehehe 😀 Azért örülök hogy nem maradt bent Amadeus párosa, akkor mindenképp Őket kellett volna húznom 😀
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Bassza meg....
több mint 13 éve
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
több mint 13 éve
viccelsz? Én Shawnkanak eredeti orosz vodkát adnék T.O. -ért. 😀Delfinek is jól lekerültek és én még rájuk is gondoltam 1/1 ként 😀zoli123A helyedben simán letradeltem volna. Biztos lett volna valaki, aki fizet pár sört egy 1/1-ért 😀Lance
több mint 13 éve
szeretem a kihívásokat 😂Delfinek is jól lekerültek és én még rájuk is gondoltam 1/1 ként 😀zoli123nincsen lengőbordád, hogy így szereted önnön magadat szopatni? 😀shawnka
több mint 13 éve
Bocs srácok, de Raiders, jusst win baby!
több mint 13 éve
Delfinek is jól lekerültek és én még rájuk is gondoltam 1/1 ként 😀zoli123A helyedben simán letradeltem volna. Biztos lett volna valaki, aki fizet pár sört egy 1/1-ért 😀
több mint 13 éve
Delfinek is jól lekerültek és én még rájuk is gondoltam 1/1 ként 😀zoli123nincsen lengőbordád, hogy így szereted önnön magadat szopatni? 😀
több mint 13 éve
Delfinek is jól lekerültek és én még rájuk is gondoltam 1/1 ként 😀
több mint 13 éve
Én a Bengals/Raiders pároson gondolkodom... Persze korrumpálható vagyok 😊Rataxesrendben akkor tied a raiders enyém a bengals
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Raw igenis jó volt, a visszatérés kibaszott jó volt, nem kell ennél több, szavak nélkül is mindenki mindent értett. Bár visszatérés alatt még Punk tweetje volt király.
több mint 13 éve
Én a Bengals/Raiders pároson gondolkodom... Persze korrumpálható vagyok 😊Rataxesne feszítsd túl... 😀
több mint 13 éve
Én a Bengals/Raiders pároson gondolkodom... Persze korrumpálható vagyok 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
fiaim az első opció 😀 rajtuk kívül még1 mentőövem van, ha egyik sincs bent, akkor köcsög leszek és behúzom a legjobb elérhető csapatot. 😀 😀 😀már csak 6n vannak előttem. 😀 😀 😀Amadeus91a fiaidra hajtasz vagy vannak más ötletek? csak hogy tudjak kalkulálni 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
már csak 6n vannak előttem. 😀 😀 😀Amadeus91a fiaidra hajtasz vagy vannak más ötletek? csak hogy tudjak kalkulálni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
már csak 6n vannak előttem. 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Amúgy FA vagy trade esetleg 2-3 szezon múlva már lesz vagy az már túl macerás dolog lenne? (Én nem TO-t akarom felszedni mielőtt valaki megkérdezné. 😀)
több mint 13 éve
akár le is adhatjátok előre a picket PM-ben 😛