Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 547
Amúgy FA vagy trade esetleg 2-3 szezon múlva már lesz vagy az már túl macerás dolog lenne? (Én nem TO-t akarom felszedni mielőtt valaki megkérdezné. 😀)Raven17az összetett nagyon...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
nem, nem a Tampát. 😀mostantól köcsög üzemmód on, kihúzom a legjobb elérhető csapatot.Amadeus91Őőő... Mert ha bent marad a Bengals akkor a legszarabbat vitted volna....? 😀Rataxes
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Legalább nem közvetlenül előtted húzták ki őket 😀Ennek örömére játszanék is valakivel.
több mint 12 éve
mostantól köcsög üzemmód on, kihúzom a legjobb elérhető csapatot.Amadeus91Őőő... Mert ha bent marad a Bengals akkor a legszarabbat vitted volna....? 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂shawnkaNe röhögj már.... 😀 😀 😀
mostantól köcsög üzemmód on, kihúzom a legjobb elérhető csapatot.
több mint 12 éve
Hehehe 😀 Azért örülök hogy nem maradt bent Amadeus párosa, akkor mindenképp Őket kellett volna húznom 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
viccelsz? Én Shawnkanak eredeti orosz vodkát adnék T.O. -ért. 😀Delfinek is jól lekerültek és én még rájuk is gondoltam 1/1 ként 😀zoli123A helyedben simán letradeltem volna. Biztos lett volna valaki, aki fizet pár sört egy 1/1-ért 😀Lance
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
szeretem a kihívásokat 😂Delfinek is jól lekerültek és én még rájuk is gondoltam 1/1 ként 😀zoli123nincsen lengőbordád, hogy így szereted önnön magadat szopatni? 😀shawnka
több mint 12 éve
Sebii
3 535
Bocs srácok, de Raiders, jusst win baby!
több mint 12 éve
Delfinek is jól lekerültek és én még rájuk is gondoltam 1/1 ként 😀zoli123A helyedben simán letradeltem volna. Biztos lett volna valaki, aki fizet pár sört egy 1/1-ért 😀
több mint 12 éve
Delfinek is jól lekerültek és én még rájuk is gondoltam 1/1 ként 😀zoli123nincsen lengőbordád, hogy így szereted önnön magadat szopatni? 😀
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Delfinek is jól lekerültek és én még rájuk is gondoltam 1/1 ként 😀
több mint 12 éve
Én a Bengals/Raiders pároson gondolkodom... Persze korrumpálható vagyok 😊Rataxesrendben akkor tied a raiders enyém a bengals
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Raw igenis jó volt, a visszatérés kibaszott jó volt, nem kell ennél több, szavak nélkül is mindenki mindent értett. Bár visszatérés alatt még Punk tweetje volt király.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Én a Bengals/Raiders pároson gondolkodom... Persze korrumpálható vagyok 😊Rataxesne feszítsd túl... 😀
több mint 12 éve
Én a Bengals/Raiders pároson gondolkodom... Persze korrumpálható vagyok 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
fiaim az első opció 😀 rajtuk kívül még1 mentőövem van, ha egyik sincs bent, akkor köcsög leszek és behúzom a legjobb elérhető csapatot. 😀 😀 😀már csak 6n vannak előttem. 😀 😀 😀Amadeus91a fiaidra hajtasz vagy vannak más ötletek? csak hogy tudjak kalkulálni 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
már csak 6n vannak előttem. 😀 😀 😀Amadeus91a fiaidra hajtasz vagy vannak más ötletek? csak hogy tudjak kalkulálni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
már csak 6n vannak előttem. 😀 😀 😀
több mint 12 éve
Amúgy FA vagy trade esetleg 2-3 szezon múlva már lesz vagy az már túl macerás dolog lenne? (Én nem TO-t akarom felszedni mielőtt valaki megkérdezné. 😀)
több mint 12 éve
akár le is adhatjátok előre a picket PM-ben 😛