Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
gyorsan írjátok be hogy seahawks meg bills oszt már itt se vagyunk 😀Ha hamar lemegy a draft holnapra elkészítem a hivatalos postseason sorsolását csak most csak nektek 😛
úgyhogy Sebii on the clock
Felkészül Pocs és PakoGabi 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
pedig nem is történt ott semmi 😛 építik a rumble meccset, jó is lesz az nagyon, főleg a zseniális bíró miatt 😀 hihetetlen ÁSZ a faszi, meglátom és nevetek folyton, annyira kurvajól hozza a balfaszt 😂Dolph Zigglert szeretni fogod. Laupapával együtt.szabagondolom még nem láttad a mai Raw-t 😀 😛shawnkaoff: Eltaláltad. 😀 De ha a nagy visszatérőre gondolsz akkor szerintem úgyse lesz nagy durranás. Mindenki annyira be van zsongva, hogy húúú mekkora változás lesz meg Cena heel turn vagy családi háború közbe meg tuti, hogy vagy Taker vagy Jericho. Ha Taker akkor megy Triple H ellen ha Jerci akkor meg Punk ellen szóval semmilyen változás nem fog itt ELKEZDŐDNI. (szerintem. 😀)Raven17
a visszatérésről meg annyit, hogy a wrestlingfanok 94%-a olyan csőlátással rendelkezik, hogy mindenki szívlapátot érdemelne a tarkója közepére. az volt a promóban, hogy "itbegins", nem pedig az, hogy "itbeginsésmégaznapestebeisfejeződik". szóval nekem bejött nagyon az egész, főleg ahogy megoldották. várós a jövő hét 😀
több mint 12 éve
valakinek van kedve egy meccshez?Awesomenekem van ha még nincs partner
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
szaba
10 547
Dolph Zieglert szeretni fogod. Laupapával együtt.off: Eltaláltad. 😀 De ha a nagy visszatérőre gondolsz akkor szerintem úgyse lesz nagy durranás. Mindenki annyira be van zsongva, hogy húúú mekkora változás lesz meg Cena heel turn vagy családi háború közbe meg tuti, hogy vagy Taker vagy Jericho. Ha Taker akkor megy Triple H ellen ha Jerci akkor meg Punk ellen szóval semmilyen változás nem fog itt ELKEZDŐDNI. (szerintem. 😀)Raven17Azért még ne kiabáljuk el. 😀 Egy jobb csapat ellen lehet simán elvéreznék. Egy Browns-t megverni nem akkora dicsőség. 😊Raven17gondolom még nem láttad a mai Raw-t 😀 😛shawnka
több mint 12 éve
OBJ
25
valakinek van kedve egy meccshez?
több mint 12 éve
off: Eltaláltad. 😀 De ha a nagy visszatérőre gondolsz akkor szerintem úgyse lesz nagy durranás. Mindenki annyira be van zsongva, hogy húúú mekkora változás lesz meg Cena heel turn vagy családi háború közbe meg tuti, hogy vagy Taker vagy Jericho. Ha Taker akkor megy Triple H ellen ha Jerci akkor meg Punk ellen szóval semmilyen változás nem fog itt ELKEZDŐDNI. (szerintem. 😀)gondolom még nem láttad a mai Raw-t 😀 😛shawnkaúgylátom Raven, ELKEZDŐDÖTT a fejlődés szépen 😀 örülök, hogy jó kezekbe került Cam 😀shawnkaAzért még ne kiabáljuk el. 😀 Egy jobb csapat ellen lehet simán elvéreznék. Egy Browns-t megverni nem akkora dicsőség. 😊Raven17
több mint 12 éve
gondolom még nem láttad a mai Raw-t 😀 😛úgylátom Raven, ELKEZDŐDÖTT a fejlődés szépen 😀 örülök, hogy jó kezekbe került Cam 😀shawnkaAzért még ne kiabáljuk el. 😀 Egy jobb csapat ellen lehet simán elvéreznék. Egy Browns-t megverni nem akkora dicsőség. 😊Raven17
több mint 12 éve
köszi szépen, kelleni is fog a drukkolás egy csúfos szezon elkerüléséhez 😀akkor én viszem a 7 szurkolós csapatot 😊Habikibaszott jó döntés, mióta kiment a Titans a legjobb csapat volt szvsz. 😊
neked is drukkolni fogok ugyanúgy ahogyan Duffnak.eaglesmcnabb
JT Daniels fan
több mint 12 éve
úgylátom Raven, ELKEZDŐDÖTT a fejlődés szépen 😀 örülök, hogy jó kezekbe került Cam 😀shawnkaAzért még ne kiabáljuk el. 😀 Egy jobb csapat ellen lehet simán elvéreznék. Egy Browns-t megverni nem akkora dicsőség. 😊
több mint 12 éve
akkor én viszem a 7 szurkolós csapatot 😊Habikibaszott jó döntés, mióta kiment a Titans a legjobb csapat volt szvsz. 😊
neked is drukkolni fogok ugyanúgy ahogyan Duffnak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
úgylátom Raven, ELKEZDŐDÖTT a fejlődés szépen 😀 örülök, hogy jó kezekbe került Cam 😀
több mint 12 éve
Panthers-Browns 29-28Micsoda meccs már megint. 😀
Cribbs fut egy kick return TD-t, marad kb. 36 mp, de sikerül eljutni még FG-ig és így megnyertük a meccset. 😊
Newton fejlődik, ma csak 1 intet dobott (mondjuk azt nem a legjobbkor), és volt 4 TD-je abból az egyik egy szép hosszú passz volt Smith-nek.
Ja és megint volt 1 yard-al az end zone előtti fumble. 😀
Ha valaki akar még játszani az írjon. 😊
több mint 12 éve
A browns futógépezete ellen is lehet ma barátcságosozni 😀
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Janikowski most rúgott egy 60 yardos fg-t Zoli ellen full szélcsendben :oRataxes+ kapufáról pattant be, tetszett 😊
több mint 12 éve
Janikowski most rúgott egy 60 yardos fg-t Zoli ellen full szélcsendben :o
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
ok csak addig ha játszani akarunk, akkor kergetnünk kell a másikat 😊csinálni kéne egy másik szobát is mert a mostani beteltezt beszéltük pár oldallal korábban. két főcsoportnak lesz két szoba, interkonf meccseknél meg megoldjuk okosba.shawnka
név: bowlhu2
jelszó: bowlhu2Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
csinálni kéne egy másik szobát is mert a mostani beteltezt beszéltük pár oldallal korábban. két főcsoportnak lesz két szoba, interkonf meccseknél meg megoldjuk okosba.
név: bowlhu2
jelszó: bowlhu2Farky
több mint 12 éve
csinálni kéne egy másik szobát is mert a mostani beteltnév: bowlhu2
jelszó: bowlhu2
több mint 12 éve
Duff
3 133
Valamelyik újoncnak van kedve egy meccshez? Kíváncsi vagyok mennyire fogok égni idén. 😀Farkyén vállalom. csak, akk mondd el hogyan, mert nem nagyon toltam még online. hova kell belépnem a hamachiban?
több mint 12 éve
Valamelyik újoncnak van kedve egy meccshez? Kíváncsi vagyok mennyire fogok égni idén. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Reméljük 😊Na akkor gyerünk Macik 😊 CHICAGO BEARS 😊gravediggerbiggest steal of the century!fetomy
több mint 12 éve
Na akkor gyerünk Macik 😊 CHICAGO BEARS 😊gravediggerbiggest steal of the century!
több mint 12 éve
On the Clock: HabiDeadline: 2012/01/04 18:24
na már csak 10 pick van előttem 😀