Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Duff
3 133
Jön is: Tennessee TitansDuff-nak írt valaki h ő jön?Farkyshawnka írt neki, hogy ő jönshawnka
több mint 12 éve
már tudni akarom, melyik csoda csapattal leszek...Duff-nak írt valaki h ő jön?Farkyshawnka írt neki, hogy ő jönshawnka
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Duff-nak írt valaki h ő jön?Farkyshawnka írt neki, hogy ő jön
több mint 12 éve
Duff-nak írt valaki h ő jön?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
hát ha megkapom a rosteremre, akkor kihúzom a legszarabb csapatot is. 😀na én mire csapatomhoz jutok....Amadeus91Nyugi TO benn lesz a végéig.Eazzy
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
na én mire csapatomhoz jutok....Amadeus91Nyugi TO benn lesz a végéig.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
na én mire csapatomhoz jutok....
több mint 12 éve
OPoY és DPoY díjak át lettek már adva? 😊Farkynáh, még nem is szavaztatott róla fetamás
több mint 12 éve
OPoY és DPoY díjak át lettek már adva? 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
akkor már 2 kurva van.... 😀nekem a legjobb, rám mindenki tud joinolni és én is tudok mindenkire 😀shawnkaAz online madden kurvája 😀Eazzy
több mint 12 éve
nekem a legjobb, rám mindenki tud joinolni és én is tudok mindenkire 😀shawnkaAz online madden kurvája 😀
több mint 12 éve
On the Clock: DuffDeadline: 2012/01/03 08:32
nekem a legjobb, rám mindenki tud joinolni és én is tudok mindenkire 😀
több mint 12 éve
Itt keresd ki a routered, majd jobb fent a skip advertisment, aztán katt a madden 07-re (ugyanaz a port kell hozzá). Lépésről lépésre elmagyarázza hogy kell beállítani, képekkel illusztrálva. Ha nem statikus a belső ip-d, akkor ne töltsd le azt a programot amit ajánl, hanem ezt a leírást követve be tudod magadnak állítani. Nem hiszem hogy bármi káros elem lenne abban a programban, de felelősséget nem vállalok érte, ezért jobb így 😊
több mint 12 éve
Ha TP Link router-ed van akkor lépésről lépésre le tudom írni, ha más akkor nem tudom pontosan mivel minden router-nél más a felület.osztan aztat hogy kell? 😀eaglesmcnabbpedig egész józanul érzem már magamat 😀 ez a legjobb megoldás, 12 meccs így meglesz gond nélkül, a maradék négyet meg elintézzük direkt ip-vel. ha az valamiért nem működne, akkor meg csinálunk a meccs erejéig egy külön hálózatot, utána meg töröljük.shawnkaEgyébként sokkal egyszerűbb lenne ha nem szarakodnánk hamachi-val.
Mindenki kiengedné a router webfelületén a 1797 és a 1795-ös port-ot és akkor direct IP alapján lehet játszani és hamachi sem kavar be.laby
Viszont ha google-be beírod hogy "routered neve" port forwarding akkor úgy meglehet csinálni.
több mint 12 éve
osztan aztat hogy kell? 😀Egyébként sokkal egyszerűbb lenne ha nem szarakodnánk hamachi-val.sonka ma neked ez a gondolkozósdi/tervezősdi nem megy, lesznek meccsek bőven főcsoporton kívül is 😀 más megoldás kell, sajna én most fáradt vagyok ahhoz, hogy előálljak eggyel.brkpedig egész józanul érzem már magamat 😀 ez a legjobb megoldás, 12 meccs így meglesz gond nélkül, a maradék négyet meg elintézzük direkt ip-vel. ha az valamiért nem működne, akkor meg csinálunk a meccs erejéig egy külön hálózatot, utána meg töröljük.shawnka
Mindenki kiengedné a router webfelületén a 1797 és a 1795-ös port-ot és akkor direct IP alapján lehet játszani és hamachi sem kavar be.laby
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Router admin oldalán kiengedted a játszós gép ip-re ezt a két port-ot UDP-re?Egyébként sokkal egyszerűbb lenne ha nem szarakodnánk hamachi-val.Megtettem, és mégsem tudok hostolni sem hamán sem. Mondjuk lehet, hogy attól még direct ip-vel tudok joinolni, nem tudom.
Viszont erről jut eszembe, ha van itt olyan, aki nem tud (értsd.: a technikanem engedi)hostolni, az szóljon, hogy elkerüljük egymást 😀fetomy
Ha igen és tűzfal nem fut akkor http://www.huweb.hu/ip/ itteni IP alapján mennie kell.
Ha nem megy akkor tűzfal vagy vírusirtó tiltja.
több mint 12 éve
Látom már h lesznek még itt érdekes választások 😀
több mint 12 éve
Egyébként sokkal egyszerűbb lenne ha nem szarakodnánk hamachi-val.Megtettem, és mégsem tudok hostolni sem hamán sem. Mondjuk lehet, hogy attól még direct ip-vel tudok joinolni, nem tudom.
Viszont erről jut eszembe, ha van itt olyan, aki nem tud (értsd.: a technikanem engedi)hostolni, az szóljon, hogy elkerüljük egymást 😀
több mint 12 éve
Egyébként sokkal egyszerűbb lenne ha nem szarakodnánk hamachi-val.pedig egész józanul érzem már magamat 😀 ez a legjobb megoldás, 12 meccs így meglesz gond nélkül, a maradék négyet meg elintézzük direkt ip-vel. ha az valamiért nem működne, akkor meg csinálunk a meccs erejéig egy külön hálózatot, utána meg töröljük.shawnkahamán nem lesz elég hely a szobában. ha elkészül a sorsolás, akkor mindkét főcsoportnak lesz egy-egy, elvileg 16 ember fér be pont.shawnkasonka ma neked ez a gondolkozósdi/tervezősdi nem megy, lesznek meccsek bőven főcsoporton kívül is 😀 más megoldás kell, sajna én most fáradt vagyok ahhoz, hogy előálljak eggyel.brk
Mindenki kiengedné a router webfelületén a 1797 és a 1795-ös port-ot és akkor direct IP alapján lehet játszani és hamachi sem kavar be.
több mint 12 éve
11 csapattal lennék nagyon szívesen abból 6-ot kapásból kivittek előlem. 😀
több mint 12 éve
Akkor jöhet a sónka által sorsoltak. Duff kezdi választást.Gyors recap, aki nem akar trackert is olvasni, elfogyott eddig:
Pecc, Dzsetsz, Stílörsz, Pekörs, Falkonsz, Igülsz, Tekszánsz, Révensz
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Na lol madjnem rám hozta az idegbajt 😀 Már úgy elkönyveltem, hogy a Saintset fogja húzni.
Na de én akkor viszont Breeséket választom, hogy meglepetést okozzak kicsit nektek. Szóval Saints.
.
.
.
Háhá, aszittétek mi, hogy a bab is hús? Nyilván az Eagles, együtt akarok a kedvenceimmel 0-16-ot 😀Eazzy
ez a hu'za`s borite'kolhato' volt 😛
több mint 12 éve
Na lol madjnem rám hozta az idegbajt 😀 Már úgy elkönyveltem, hogy a Saintset fogja húzni. Na de én akkor viszont Breeséket választom, hogy meglepetést okozzak kicsit nektek. Szóval Saints.
.
.
.
Háhá, aszittétek mi, hogy a bab is hús? Nyilván az Eagles, együtt akarok a kedvenceimmel 0-16-ot 😀
több mint 12 éve
hehe, ha ilyen pickek lesznek, a végére lesz még bent használható csapat is 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
kipróbáltam két csapatot, de eddig fos hátán fos, nem illenek hozzám. úgy látszik rá kell hajtani a 0-16-ra 😛