Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Én játszom egyedül Joypaddel? 😊Rataxesén próbáltam, de sem a rúgások, sem a passz nem ment jól.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Én játszom egyedül Joypaddel? 😊Rataxesnem 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
Én játszom egyedül Joypaddel? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
szaba
10 545
Én mondjuk nem, de ez jó tanács, kösz 😀Szerintem mindenki, aki szokott vision-t váltogatni. 😊labyEgyébként ha benyomod a G betűt és az elkapásra készülő játékosnak a betűjét akkor oda rakja a vision-t rá kapásból, a másik opció meg a shift és nyíl ami pontatlan és nehezebb. Nagyon hamar meglehet tanulni ezt a vision váltás dolgot.Én mindig ezt szoktam használni. A G betűs verziót.Shawn84
Ezt csak úgy leírtam hátha később még kelleni fog. 😊laby
több mint 12 éve
szaba
10 545
Laby meg divat a végére kellett volna sztem 😉
több mint 12 éve
Mekkora köcsög IRL is ez a Detroit, CJ már 200 fölött, ez nem fair hogy a liga legjobb WR-ére dobál mindig Stafford :/
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Szerintem mindenki, aki szokott vision-t váltogatni. 😊Én mindig ezt szoktam használni. A G betűs verziót.Shawn84lehet irányítani shift és nyíllal asszem, de teljesen felesleges ezen a témán lovagolni, QB VISION OFF.brkEgyébként ha benyomod a G betűt és az elkapásra készülő játékosnak a betűjét akkor oda rakja a vision-t rá kapásból, a másik opció meg a shift és nyíl ami pontatlan és nehezebb. Nagyon hamar meglehet tanulni ezt a vision váltás dolgot.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Én mindig ezt szoktam használni. A G betűs verziót.Egyébként ha benyomod a G betűt és az elkapásra készülő játékosnak a betűjét akkor oda rakja a vision-t rá kapásból, a másik opció meg a shift és nyíl ami pontatlan és nehezebb. Nagyon hamar meglehet tanulni ezt a vision váltás dolgot.Én ha én vagyok a qb-val akkor szeretem ha oda dobhatom a labdát ahova én akarom, nem csak oda ahova a gép éppen megmondja nekem hogy hova nézek 😊 Vagy lehet külön irányítani a qb nézését is? 😀Rataxeslehet irányítani shift és nyíllal asszem, de teljesen felesleges ezen a témán lovagolni, QB VISION OFF.brk
több mint 12 éve
Egyébként ha benyomod a G betűt és az elkapásra készülő játékosnak a betűjét akkor oda rakja a vision-t rá kapásból, a másik opció meg a shift és nyíl ami pontatlan és nehezebb. Nagyon hamar meglehet tanulni ezt a vision váltás dolgot.Én ha én vagyok a qb-val akkor szeretem ha oda dobhatom a labdát ahova én akarom, nem csak oda ahova a gép éppen megmondja nekem hogy hova nézek 😊 Vagy lehet külön irányítani a qb nézését is? 😀Rataxeslehet irányítani shift és nyíllal asszem, de teljesen felesleges ezen a témán lovagolni, QB VISION OFF.brk
Ezt csak úgy leírtam hátha később még kelleni fog. 😊
több mint 12 éve
With the 2nd Pick of the 2012 Bowl.hu Madden Draft, The Deny select Pittsburgh Steelers.DenyBOOOOOOOOOOOOOOOO :o :o
több mint 12 éve
hát nem tudom, ma játszottam Biagioval, ő a Jetsel volt és nyertem.Csoda Ha a KC bentmarad 26. helyre. A liga legjobb RB-je, Bowe, ligaelit Pass rush, aranykezű sec.eaglesmcnabbigen ezért akartam én is őket húzni, aztán játszottam 2-3 meccset és kiderült, hogy passrush 0, sec 0 😀 Charles mondjuk kétségkívül a legjobb RB a játékban, csak az úgy kicsit kevés.fetomy
átállítod 4-3-ra. Ekkor lesz két 85ös DT-d, amiből mindkettő kezd, lesz egy 87es és egy 89 es DE-d, ha Houstont berakod LE-nek, lesz egy bivaly Hali-d, meg egy Derrick Johnsonod, csak az LB szar. Nem is tudom miről beszélünk. 😀 Jó mondjuk a QB az 0, de WR corp is van madden szinten legalábbis, a sec kurva lassú, ezért sokszor hátra kell hívni őket, de elég TO gyár ettől függetlenül.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
bármi is történjék, úgyis az én választásom lesz a legmenőbb. Auburn 😀
több mint 12 éve
Csoda Ha a KC bentmarad 26. helyre. A liga legjobb RB-je, Bowe, ligaelit Pass rush, aranykezű sec.eaglesmcnabbigen ezért akartam én is őket húzni, aztán játszottam 2-3 meccset és kiderült, hogy passrush 0, sec 0 😀 Charles mondjuk kétségkívül a legjobb RB a játékban, csak az úgy kicsit kevés.
több mint 12 éve
fényezzed csak, előtted húzok 😀Farkycsoda lenne, ha a kóc kimenne addigra 😀
több mint 12 éve
fényezzed csak, előtted húzok 😀kinek a pap, kinek a paplan, én személy szerintfeltrédelnék egy 1/31+ 2 sör kombóval.ja, Mojoval lehet majd állatkodni a -2 yardokat, mert a fal nem fog semmit 😀
egy jax tuti bent lesz akkor még, MoJoval meg lehet állatkodni 😀eaglesmcnabb
btw KC, Bills, Phins, Jax, Hawks, Skins lehet kb. a vége. Ebből azért több is használható még, mégha nyilván nem is olyan jók, mint egy elit csapat, de all-maddenen egyébként sincs akkora különbség, mint allpron.
hajrá bálesz, gyerünkggyerünk 😀fetomy
Titans, Chiefs, Eagles, sorrendben húztam volna. de valószínűleg egyik sem lesz bent 31re 😀
Csoda Ha a KC bentmarad 26. helyre. A liga legjobb RB-je, Bowe, ligaelit Pass rush, aranykezű sec.eaglesmcnabb
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
kinek a pap, kinek a paplan, én személy szerintja, Mojoval lehet majd állatkodni a -2 yardokat, mert a fal nem fog semmit 😀Vajon ki marad a 26. helyig?Shawn84feltrédelnék egy 1/31+ 2 sör kombóval.
btw KC, Bills, Phins, Jax, Hawks, Skins lehet kb. a vége. Ebből azért több is használható még, mégha nyilván nem is olyan jók, mint egy elit csapat, de all-maddenen egyébként sincs akkora különbség, mint allpron.
hajrá bálesz, gyerünkggyerünk 😀fetomy
Titans, Chiefs, Eagles, sorrendben húztam volna. de valószínűleg egyik sem lesz bent 31re 😀
Csoda Ha a KC bentmarad 26. helyre. A liga legjobb RB-je, Bowe, ligaelit Pass rush, aranykezű sec.
több mint 12 éve
ja, Mojoval lehet majd állatkodni a -2 yardokat, mert a fal nem fog semmit 😀Vajon ki marad a 26. helyig?Shawn84feltrédelnék egy 1/31+ 2 sör kombóval.
hajrá bálesz, gyerünkggyerünk 😀
több mint 12 éve
jaja gondolom a seahawks volt a másik opció, csak aztán a szívedre hallgattál 😀mindegyik csapat kurvajól használható just sayin.brkBrowns? 😊FarkyNem olyan szar az. D egész tűrhető, elkapók meg OL van. McCoy meg én lennék 😀
A Billsel is kiegyeznék például. Kíváncsi leszek ki marad.Shawn84
amúgy 3 csapat kivételével igazad van 😀 és amekkora mákom lesz ezek közül csak 1 csapat lesz bent utolsó 2-re úgyhogy hepi van 😉
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Az egész csak azon múlik ki mennyire balfasz. Eddig kik voltak a legjobbak az előző szezon(ok)ban?főleg az, amelyiket én irányítom 😀shawnkaNem olyan szar az. D egész tűrhető, elkapók meg OL van. McCoy meg én lennék 😀mindegyik csapat kurvajól használható just sayin.brk
több mint 12 éve
főleg az, amelyiket én irányítom 😀mindegyik csapat kurvajól használható just sayin.brkBrowns? 😊FarkyNem olyan szar az. D egész tűrhető, elkapók meg OL van. McCoy meg én lennék 😀
több mint 12 éve
.brk
1 890
mindegyik csapat kurvajól használható just sayinNem olyan szar az. D egész tűrhető, elkapók meg OL van. McCoy meg én lennék 😀Vajon ki marad a 26. helyig?Shawn84Browns? 😊Farky
több mint 12 éve
najó, a csapatom az aláírásom.Még jó, hogy most kivannak véve a képek. 😀 De értjük, egyértelmű volt.
egyébként tényleg gondolkoztam, hogy nem a GB-t húzom, nem fekszik annyira a játékstílusomnak a roster, Saintsen filóztam elég erőteljesen, de végülis a D, meg a kötődés miatt GB.brk
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Kösz nem. Őket semmiképpen.Vajon ki marad a 26. helyig?Shawn84feltrédelnék egy 1/31+ 2 sör kombóval.