Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Van kedve valkinek játszani egyet ? 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kiváncsian várom 😊meglepi 😛shawnkajó, hát így nincs értelme 😀És az újak alapból a draft végére kerülnek majd ? 😊gravedigger
a draft eleje tehát kész 😀shawnka
több mint 12 éve
mi választunk nekik 😂
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
meglepi 😛jó, hát így nincs értelme 😀És az újak alapból a draft végére kerülnek majd ? 😊gravedigger
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jó, hát így nincs értelme 😀És az újak alapból a draft végére kerülnek majd ? 😊
több mint 12 éve
Igen, mert én szinte csak akkor futok, ha nincs szabad elkapó vagy ha kergetnek, ami alapból kizárja a hosszú futást 😀
több mint 12 éve
Ez vangyerekek, ha valakinek csak1-2 megbízható elkapója van, mert nem olyan király, mint a Bears, ahol van vagy 6-7 😛tekintve hogy a minimum 50 carryt kapók közül csak Bestnek, a saját futómnak van jobb yard/ futás átlaga kötve hiszem. Plusz neked csak 6-os átlagod volt eddig is Cutlerrel. 😛
Stafford: Ha annyit futnék Cutlerrel, mint te Stafforddal, lehet ő is futna annyit... 😀fetomy
szerk.: Fetomy: nekem sincsen "na most első szándékból futni fogok Stafforddal playem" 😀 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
PM -1 yard 1 TD Nincs több kérdésem 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ez vangyerekek, ha valakinek csak1-2 megbízható elkapója van, mert nem olyan király, mint a Bears, ahol van vagy 6-7 😛Stafford: Ha annyit futnék Cutlerrel, mint te Stafforddal, lehet ő is futna annyit... 😀
több mint 12 éve
Ja+ sokaknak nem tetszett hogy Younggal feszt futottam. Hát úgy néz ki hogy az ultradarabos Stafford is messze veri az összes QB-t futásokban, van olyan kezdő RB aki nem szerzett annyi futott yardot mint ő. Na mindegy, csak gondoltam megjegyzem. 😀 Úgy látom nálam is csak az megy mint a többieknél. AZ öndicséret. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
ááh, zseniális lesz ez a következő szezon 😀.brkremélem lesz valami új roster, legalább valami frissített, hogy ne csak a klubhűség vigyen be a PO-ba 😀 mármint engem...
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
.brk
1 890
ááh, zseniális lesz ez a következő szezon 😀
több mint 12 éve
mutass még egy csapatot, aminek 2 játékosa is üti az 1150 elkapott yardot 😐Nálam hárman ütik majdnem a 850-et... Most akkor az jobb vagy rosszabb? :rolleyes:
.brk
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
szerk: látom még nálad sincs teljesen frissítve.azért nézzétek meg h a TE-k mellett a többi játékosotok mennyi yardot szerzett 😀 😛Farkymutass még egy csapatot, aminek 2 játékosa is üti az 1150 elkapott yardot 😐
az O az nem volt rossz a szezon második felére (amire hozzászoktam), szóval ez bizony egy kapufa volt most Farky 😀.brk
Amúgy Collie 1200+, Clark 1000+, Wayne 900+ .... 😀
több mint 12 éve
.brk
1 890
azért nézzétek meg h a TE-k mellett a többi játékosotok mennyi yardot szerzett 😀 😛Farkymutass még egy csapatot, aminek 2 játékosa is üti az 1150 elkapott yardot 😐
az O az nem volt rossz a szezon második felére (amire hozzászoktam), szóval ez bizony egy kapufa volt most Farky 😀
több mint 12 éve
ez csúnya volt 😀 😀nem tehetek róla, hogy az egysíkú játékstílusod pont Grahamre épül :rolleyes: :rolleyes: 😀.brk160 yard/game aránnyal nem menőznék azért...sajnos az all-pro csapat választásnál az egész szezonos teljesítmény fog számítani 😛lol
😀
majd ha a 210-et eléred 😊 (419 yard a 2 meccs alatt).brk
több mint 12 éve
azért nézzétek meg h a TE-k mellett a többi játékosotok mennyi yardot szerzett 😀 😛
több mint 12 éve
.brk
1 890
nem tehetek róla, hogy az egysíkú játékstílusod pont Grahamre épül :rolleyes: :rolleyes: 😀160 yard/game aránnyal nem menőznék azért...sajnos az all-pro csapat választásnál az egész szezonos teljesítmény fog számítani 😛lol
😀
több mint 12 éve
160 yard/game aránnyal nem menőznék azért...sajnos az all-pro csapat választásnál az egész szezonos teljesítmény fog számítani 😛
😀
több mint 12 éve
2012: Year of the Tight Ends
több mint 12 éve
.brk
1 890
160 yard/game aránnyal nem menőznék azért...Graham az utolsó 3 meccsen 479 yard, 7 TD, ez se rossz 😛lolplusz Grahamé 😛lolbitch please Daniels esetében 400 yardról beszélünk 3 TD-vel 😀.brk
😀
majd ha a 210-et eléred 😊 (419 yard a 2 meccs alatt)
több mint 12 éve
Graham az utolsó 3 meccsen 479 yard, 7 TD, ez se rossz 😛plusz Grahamé 😛lolbitch please Daniels esetében 400 yardról beszélünk 3 TD-vel 😀.brk
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
valakinek van kedve játszani 1et így az esti meccsek előtt? 😊
több mint 12 éve
.brk
1 890
plusz Grahamé 😛lolbitch please Daniels esetében 400 yardról beszélünk 3 TD-vel 😀
több mint 12 éve
plusz Grahamé 😛