Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
.brk
1 890
várjátok meg, amíg bekerülnek Daniels statisztikái az utolsó 2 fordulóról 😊A legtöbb elkapott yard pedig Dicksoné (igaz, a TD-k számában nem ütős annyira) 😊Báleszkhm...Farky+1.
Tény hogy Clark Lényegesen kevesebbet dropol ( 5-ször, míg Finley 14-szer), és többet blokkol mint Finley 😀 Szóval annyira nem biztos hogy helytálló a megállapítás.eaglesmcnabb
muhhahhaa 😂
több mint 12 éve
A legtöbb elkapott yard pedig Dicksoné (igaz, a TD-k számában nem ütős annyira) 😊+1.A lényeg, hogy Finley a legjobb TE az égegyadta világon 😀Eazzykhm...Farky
Tény hogy Clark Lényegesen kevesebbet dropol ( 5-ször, míg Finley 14-szer), és többet blokkol mint Finley 😀 Szóval annyira nem biztos hogy helytálló a megállapítás.eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
Sisko kapitány. Imádom azt a sorozatot.böffAmadeus91lol
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
+1.A lényeg, hogy Finley a legjobb TE az égegyadta világon 😀Eazzykhm...Farky
Tény hogy Clark Lényegesen kevesebbet dropol ( 5-ször, míg Finley 14-szer), és többet blokkol mint Finley 😀 Szóval annyira nem biztos hogy helytálló a megállapítás.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
böffAmadeus91
több mint 12 éve
A lényeg, hogy Finley a legjobb TE az égegyadta világon 😀Eazzykhm...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
tradelnék az 1/1re mindent, házat, bankszámlát, draft picket 😀...Amadeus91Ezt már megvitattuk párszor, ha sikerülne kiharcolnod az FA-igazolásokat akkor se esne le Hozzád T.O. (valamiért mindenki Őt akarja :rolleyes: :cool: )Rataxes
több mint 12 éve
...Amadeus91Ezt már megvitattuk párszor, ha sikerülne kiharcolnod az FA-igazolásokat akkor se esne le Hozzád T.O. (valamiért mindenki Őt akarja :rolleyes: :cool: )
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
megfűztem Fetomyt és marad a ligában. 😀 őt kérem a rosteremre karácsonyra, hogy teljes legyen a szívemben az ünnep :rolleyes: 😀
több mint 12 éve
.brk
1 890
A lényeg, hogy Finley a legjobb TE az égegyadta világon 😀Eazzyés következő szezonban pláne milyen jó lesz 😀
több mint 12 éve
Grat Amadeus, király vagy 😀lol és Bálesz pedig nyerjetek ám nekem uccsó héten, nem akarok az első lenni, aki lemaradt a PO-ról 😀
Alsó házi PO mint korábban is említettem nem érdekel.
A lényeg, hogy Finley a legjobb TE az égegyadta világon 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
böffAz lett volna a fura, ha egy rendes bocsánatkérést beböfög.lol ellen nagyon dühös voltam...lagggggg. brk-nak respect, nagyon jó ellenfél volt.Amadeus91de ez nem miattam volt.. utána még játszottam fetomy-val és zolival is, és egyikük se panaszkodott..
szóval nem volt túl fair ez felőled.. legalább utólag rámírhattál volna.
és az is elég fura, h több nap alatt nem sikerült beírnod ide bármit is, na de hagyjuk..lol
Egyébként lol, hétfőn este 11-ig szerintem egész nap ráérek, kedden szintén, szerdán csak 19:00-ig, utána meg megyek haza, ott kegyetlen lassú a net. Ha ezek nem lennének jók neked, akkor 26, 27 este talán, vagy utána valamikor.Deny
több mint 12 éve
Ha Megatron nem lesz OPoY akkor elmentek ám a rákba. 😛 Az egész szezonomat erre építettem fel. 😀ja és egy Kicker van aki még nem hibázott idén 😛 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Így megkapunk majd egy sorrendet minden posztra, és értelemszerűen az elsők nyerik a díjakat. Először az MVP lesz megszavazva, hogy aki azt nyeri, az már nem vesz részt a többi kategóriában. (asszem IRL is így van)fetomyNincs így.
több mint 12 éve
jó, hát így nincs értelme 😀a draft eleje tehát kész 😀
több mint 12 éve
Köszi a választ de Madden 12 és PS3-ról lenne szó....PakoGabiElvileg ott is az elkapás gombbal lehet jelezni. (azt hiszem háromszög)
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
szívesen játszanék az alsóházi playoff-ban ha úgy van, de ha senki nem jön akkor.... :/
több mint 12 éve
.brk
1 890
én részt vennék alsóházi PO-ban, de nem tudok, szóval -1következő szezonban viszont számíthattok jelenlétemre
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Köszi a választ de Madden 12 és PS3-ról lenne szó....
több mint 12 éve
nyilván velem beszélted ezt 😛
több mint 12 éve
- PakoGabi: E-betűvel ha jól emlékszem (elkapás)- Köszi, a Harvingyereket javítom, gyorsan csináltam, ezek szerin lemaradt egy szám 😀
- Az alsóházi PO-ban én nem szeretnék részt venni.
- Ha más nem ír, és amadeuson kívül mást is érdekel, én szívesen írok róla.
- Mivel lassan vége az alapszakasznak, ideje beszélni a díjakról:
MVP, OPOY, DPOY, STPOY, ROY díjak lesznek. Shawnkával (vagy talán eazzyvel?!?) beszéltük, hogy Heisman alapon lenne megszavaztatva. Vagyis kijelölünk mindegyikre mondjuk 5 embert, mindenki PM-ben szavaz úgy, hogy az 5 emberből csinál egy sorrendet.
1. hely: 3pont,
2.hely: 2 pont,
3. hely: 1 pont,
4-5. hely:0 pont.
Így megkapunk majd egy sorrendet minden posztra, és értelemszerűen az elsők nyerik a díjakat. Először az MVP lesz megszavazva, hogy aki azt nyeri, az már nem vesz részt a többi kategóriában. (asszem IRL is így van)
- All-Pro csapatot végigszavaztatni szerintem nincs értelme, inkább aki szeretne a válogatásban részt venni, azokkal összeülünk egy chatszobában és összeállítjuk.
- Az egyéni statokból pedig fogok csinálni egy szezon végi kialegfaszább listát megint 😊
több mint 12 éve
Sziasztok!E gombbal, ha Madden 08-ről és billentyűről van szó 😀
Megmondaná valaki hogy miként kell Fair catchet jelezni a meccsen?Előre is köszi...PakoGabi
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Megmondaná valaki hogy miként kell Fair catchet jelezni a meccsen?Előre is köszi...
több mint 12 éve
hétfő vagy kedd tökéletes 😊