Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
miért ne lehetne, én már játszottam vele, hasított is a Beast 😀a köv. szezont is ezzel a rosterrel toljuk végig?FarkyA Seahawks-al nem lehet benne játszani, úgyhogy szvsz kéne másik 😊fetomy
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
akkor jövőre ez lesz
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
ha van továbbápdételt, akkor nyilván az lesz 😊shawnkaEbből a dataman rosterből amivel a liga játszik ez a legújabb : http://www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=251
több mint 12 éve
ha van továbbápdételt, akkor nyilván az lesz 😊
több mint 12 éve
a köv. szezont is ezzel a rosterrel toljuk végig?FarkyA Seahawks-al nem lehet benne játszani, úgyhogy szvsz kéne másik 😊
több mint 12 éve
a köv. szezont is ezzel a rosterrel toljuk végig?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
.brk
1 890
ahány pick a különbség, annyi sör 😀draftra készülve. letradeelném a pickemet 😀.brkÉs mi legyen az ellenérték? 😀Rataxes
nem tudom, kitalálom majd 😊
több mint 12 éve
draftra készülve. letradeelném a pickemet 😀.brkÉs mi legyen az ellenérték? 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
draftra készülve. letradeelném a pickemet 😀.brkÉs mi legyen az ellenérték? 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
.brk
1 890
draftra készülve. letradeelném a pickemet 😀
több mint 12 éve
A kábelt, ami a routerbe megy, egyből a gépbe dugod, így közvetlenül a modemmel lenne összekötve a gép.Fogalmam sincs, hogy ez megoldaná-e a problémádat, csak egy ötlet.
Amit még kipróbálhatsz, ha hagyod a routert:
ha letörölted a hamachit, ne tedd fel egyből, előtte registry-ből töröld a maradékát (lehet, hogy hagyott benne valami szemetet, ami ugyanúgy ott marad új installnál is)
Ha ez sem, akkor tényleg passz 😕
több mint 12 éve
azt hogy kell?router mögött vagy? Ha kipróbálod kihagyni a routert, akkor sem jó? Elvileg akkor nem kell hamachi.BáleszHú, akkor remélem eaglesmcnabb gépe hamar megjavul, ne álljon miattunk a szezon 😊BáleszNekem csak pénteken jó. Sajnos.
de ha valakinek van tippje hogy mi miatt nem működik a hamachi a gépemen, szívesen meghallgatom.eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
router mögött vagy? Ha kipróbálod kihagyni a routert, akkor sem jó? Elvileg akkor nem kell hamachi.Nekem csak pénteken jó. Sajnos.amint mindenki befejezte az alapszakaszt. formalitás bitch vagyok.shawnkaHú, akkor remélem eaglesmcnabb gépe hamar megjavul, ne álljon miattunk a szezon 😊Bálesz
de ha valakinek van tippje hogy mi miatt nem működik a hamachi a gépemen, szívesen meghallgatom.eaglesmcnabb
több mint 12 éve
nekem van 2 olyan amit szinte tuti senki nem visz ki 😀
több mint 12 éve
nekem is van 3 csapat a boardomon, de szerintem tuti elérhető lesz valamelyik.Kinéztem új csapatom, aki elmeri előlem drafton húzni, azt kegyetlenül utálni fogom 😀DenyRemélem nem a Buccs, egészen megszerettem Őket 😊Rataxes
Btw a bucs senkinek sem fog kelleni 😀😀😀DD
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Kinéztem új csapatom, aki elmeri előlem drafton húzni, azt kegyetlenül utálni fogom 😀DenyRemélem nem a Buccs, egészen megszerettem Őket 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nekem csak pénteken jó. Sajnos.Hú, akkor remélem eaglesmcnabb gépe hamar megjavul, ne álljon miattunk a szezon 😊BáleszA Play Off mikor indul?Amadeus91amint mindenki befejezte az alapszakaszt. formalitás bitch vagyok.shawnka
de ha valakinek van tippje hogy mi miatt nem működik a hamachi a gépemen, szívesen meghallgatom.
több mint 12 éve
Hú, akkor remélem eaglesmcnabb gépe hamar megjavul, ne álljon miattunk a szezon 😊A Play Off mikor indul?Amadeus91amint mindenki befejezte az alapszakaszt. formalitás bitch vagyok.shawnka
több mint 12 éve
Ma délután/este leszek hamachin (95%) lol, toljuk le szezon végét.Kinéztem új csapatom, aki elmeri előlem drafton húzni, azt kegyetlenül utálni fogom 😀
több mint 12 éve
Akkor még 2 meccs és újra játszhatok a Lions csapatával :cool:
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
az nem baj, én is. 😀A Play Off mikor indul?Amadeus91amint mindenki befejezte az alapszakaszt. formalitás bitch vagyok.shawnka
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
A Play Off mikor indul?Amadeus91amint mindenki befejezte az alapszakaszt. formalitás bitch vagyok.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
A Play Off mikor indul?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Repülök 😊Van kedve valkinek játszani egyet ? 😊gravediggerGyere Hamachira! 😊Rataxes
több mint 12 éve
Van kedve valkinek játszani egyet ? 😊gravediggerGyere Hamachira! 😊
Ex-Rataxes