NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 15 éve
az elején ezt nem tettük bele, valamint az 1. fordulóban sem úgy számoltam..Ez úgyis csak próba fél év, majd ezeket az ötleteket megvitatjuk télenHurkaAkkor a mostani bajnokságunk csak a szezon első felében fut? És lesz tavaszi szezonunk is? Csak mert ha kicsit ebbe bezavar hogy pár meccset IRL áthoztak tavaszről őszre...
A kapufáról kipattanó labda egyébként SZERINTEM vita nélkül gólpassz kéne hogy legyen - ha kapusról jön ki az már más, mert ott a kapus adja a passzt 😊
szerk.: itt is gólpassznak írják -> http://www.transfermarkt.de/en/gy%C5%91ri-eto-fc-%C3%9Ajpest-fc/index/spielbericht_1121716.html
Szvsz. az ilyen vitás helyzeteknél lehetne a tranfermarkt-ra hagyatkozni (bár ahogy elnézem a 11-es kiharcolást is asszisztnak írják).Rataxes
több mint 15 éve
Ez úgyis csak próba fél év, majd ezeket az ötleteket megvitatjuk télenHurkaAkkor a mostani bajnokságunk csak a szezon első felében fut? És lesz tavaszi szezonunk is? Csak mert ha kicsit ebbe bezavar hogy pár meccset IRL áthoztak tavaszről őszre...
A kapufáról kipattanó labda egyébként SZERINTEM vita nélkül gólpassz kéne hogy legyen - ha kapusról jön ki az már más, mert ott a kapus adja a passzt 😊
szerk.: itt is gólpassznak írják -> http://www.transfermarkt.de/en/gy%C5%91ri-eto-fc-%C3%9Ajpest-fc/index/spielbericht_1121716.html
Szvsz. az ilyen vitás helyzeteknél lehetne a tranfermarkt-ra hagyatkozni (bár ahogy elnézem a 11-es kiharcolást is asszisztnak írják).
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
megvitattuk cseten, és úgy döntöttünk, hogy egyik sem ér assistot (11-es, szabadrúgás kiharcolás /kapufáról, kapusról kipattanó labda), mert nem variálunk év közbenjó, nekem ez csak jó ezen a héten, mert Lovrencsicsnek ez 12 plusz pontot jelent nálam 😊 de sztem meg nem igazságos, mert egy kidolgozott gólpassz és egy ilyen (szabadrúgás/11-es kiharcolás) között is van különbség..Hurkaa sima touchdown passz és a 3 tipped pass között is van különbség, mégis 6 pontot ér.Höri
Ez úgyis csak próba fél év, majd ezeket az ötleteket megvitatjuk télen
több mint 15 éve
jó, nekem ez csak jó ezen a héten, mert Lovrencsicsnek ez 12 plusz pontot jelent nálam 😊 de sztem meg nem igazságos, mert egy kidolgozott gólpassz és egy ilyen (szabadrúgás/11-es kiharcolás) között is van különbség..Hurkaa sima touchdown passz és a 3 tipped pass között is van különbség, mégis 6 pontot ér.
több mint 15 éve
mivel a soccer nem pontozásos sportág, így minden esélyt meg kell ragadni a mezőnymunkát illetően, amire pontokat tudunk adni fantasy-ben.jó, nekem ez csak jó ezen a héten, mert Lovrencsicsnek ez 12 plusz pontot jelent nálam 😊 de sztem meg nem igazságos, mert egy kidolgozott gólpassz és egy ilyen (szabadrúgás/11-es kiharcolás) között is van különbség..
minél több pontot lehet kapni, annál jobb.Höri
több mint 15 éve
Visszatérve a korábbiakra: természetesen én is a későbbiekre vonatkozóan írtam a dolgot, a szezon közbeni változtatásokkal én sem értek egyet 😊 Hogy miért most, miért nem korábban amikor a szabályokat alkottuk? Az ok ugyanaz, amit Fetomy is írt: Játszva ismerszik meg a szabály 😊Még egy ötlet viszont a tegnap tárgyaltakkal kapcsolatban, továbbgondolva a Fetomy/Hurka féle "plussz egy kp." ötletet: maradhatnának akár a mostani posztminimumok, de aztán waiverről tovább lehetne tölteni a keretet mondjuk 20 főig - a waiverezés már természetesen nem lenne kötelező, és erre a 4 posztra mindenki olyan posztra húzhatna amilyenre akar (akár 4 kapust). Ééés ezt a rendszert akár szezon közben is be lehet vezetni bonyodalmak nélkül 😀 😛
És még egy javaslat: az első hsz.-be a pontozáshoz be kéne frissíteni a kapusok/védők kapott góljaiért járó mínusz pontokra vonatkozó passzust. Én pl. szívesen számolnám magamnak a pontokat ha friss lenne a pontozásos hsz., és akkor Hurkának már csak ellenőrizni kellene 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
mivel a soccer nem pontozásos sportág, így minden esélyt meg kell ragadni a mezőnymunkát illetően, amire pontokat tudunk adni fantasy-ben.minél több pontot lehet kapni, annál jobb.
több mint 15 éve
sztem ez hülyeség, csakúgy mint a szabadrúgásos/büntis, de ezt is akkor döntsék el a többiek..de ennyiből ha egy lövés kipattan a kapusról, és utána a kipattanóból gól lesz, akkor annak is jár, aki eredetileg ellőtte a labdát?..Hurkapersze.Höri
több mint 15 éve
de ennyiből ha egy lövés kipattan a kapusról, és utána a kipattanóból gól lesz, akkor annak is jár, aki eredetileg ellőtte a labdát?..Hurkapersze.
több mint 15 éve
oké, a kapufa az gólpassznak számít, de a szabadrúgás kiharcolójának nincs...ebben semmi poén se volt.Hát ha a büntető/szabadrúgás kiharcolója az és abból gól lesz, akkor ez is szvsz. Bár nem tudom h most az első kettő is annak számít-e?Farkya büntető/szabadrúgás kiharcolója nem gólpasszos, csak Höri poénkdott ezzel..Hurka
Dudás kapufa = gólpasszHöri
de ennyiből ha egy lövés kipattan a kapusról, és utána a kipattanóból gól lesz, akkor annak is jár, aki eredetileg ellőtte a labdát?..
több mint 15 éve
ebben semmi poén se volt.Hát ha a büntető/szabadrúgás kiharcolója az és abból gól lesz, akkor ez is szvsz. Bár nem tudom h most az első kettő is annak számít-e?Farkya büntető/szabadrúgás kiharcolója nem gólpasszos, csak Höri poénkdott ezzel..Hurka
Dudás kapufa = gólpassz
több mint 15 éve
én nem írtam új HSZ-t a lineupnak hanem az elsőt szerkesztettemviszont Goláhot elfelejtettem nevezni CSK-nak 😕
több mint 15 éve
thx(így legalább Fehér Zoli shotoutja meg lett + Kenesei gólja. mondjuk Böde meg sztem pályára se lép de jobb mint a semmi 😀)
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
előző fordulóbeli jó lesznem voltam net közelben, nemrég értem haza. alkossak vmi kezdőt a Diósgyőr, Fradi, Paks, Vidi, Kaposvár, Kecsó játékosaimból v maradjon az előző fordulóbeli?2-en viszont elfelejtettek lineupot állítaniIlyenkor sztem a múlthati kezdőjük legyen az eheti is.Bazzani
A középpályásos dolgot meg senki se felejtse elHurka
(nyilván a duplázó Maric egyikben sincs benne 😕 😀)kristof
több mint 15 éve
nem voltam net közelben, nemrég értem haza. alkossak vmi kezdőt a Diósgyőr, Fradi, Paks, Vidi, Kaposvár, Kecsó játékosaimból v maradjon az előző fordulóbeli?2-en viszont elfelejtettek lineupot állítaniIlyenkor sztem a múlthati kezdőjük legyen az eheti is.Bazzani
A középpályásos dolgot meg senki se felejtse elHurka
(nyilván a duplázó Maric egyikben sincs benne 😕 😀)
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
Akkor nem tudom 😀Hát ha a büntető/szabadrúgás kiharcolója az és abból gól lesz, akkor ez is szvsz. Bár nem tudom h most az első kettő is annak számít-e?Farkya büntető/szabadrúgás kiharcolója nem gólpasszos, csak Höri poénkdott ezzel..Hurka
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Nem vagyok érintett, (nem is láttam az esetet) de szerintem evidens, hogy assist. 😊ez a dudás, pilibaitis féle kapufa lepattanóból gól esetében van-e gólpassz?Orkezen gondolkoztam én is, én a magam részéről azt mondanám, hogy ez nem igazi assist (nem azért, mert ki akarnék baszni veled 😊), de kíváncsi vagyok, hogy a többiek mit mondanakHurka
több mint 15 éve
Szerintem sima gólpassz. 😛 Jahogy mindketten nálam vannak... 😀ez a dudás, pilibaitis féle kapufa lepattanóból gól esetében van-e gólpassz?Orkezen gondolkoztam én is, én a magam részéről azt mondanám, hogy ez nem igazi assist (nem azért, mert ki akarnék baszni veled 😊), de kíváncsi vagyok, hogy a többiek mit mondanakHurka
Egyébként Ahjupera-ról tudtok valamit, miért hanyagolja Csertői?
több mint 15 éve
Hát ha a büntető/szabadrúgás kiharcolója az és abból gól lesz, akkor ez is szvsz. Bár nem tudom h most az első kettő is annak számít-e?Farkya büntető/szabadrúgás kiharcolója nem gólpasszos, csak Höri poénkdott ezzel..
több mint 15 éve
Hát ha a büntető/szabadrúgás kiharcolója az és abból gól lesz, akkor ez is szvsz. Bár nem tudom h most az első kettő is annak számít-e?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
ez a dudás, pilibaitis féle kapufa lepattanóból gól esetében van-e gólpassz?Orkezen gondolkoztam én is, én a magam részéről azt mondanám, hogy ez nem igazi assist (nem azért, mert ki akarnék baszni veled 😊), de kíváncsi vagyok, hogy a többiek mit mondanak
több mint 15 éve
ez a dudás, pilibaitis féle kapufa lepattanóból gól esetében van-e gólpassz?
több mint 15 éve
Jó látni hogy a védelmem (sajnos nem csak elől...) ennyire gólveszélyes. Viszont Hajdú padoztatása nem jött jól. Lehet következő fordulóban másra vándorol a csapatkapitányi karszalag.
több mint 15 éve
fuh micsoda hírekre esek haza.Graszl nálam van, és nincs más kaposvári a csapatban, szal ez oké nekem 😊
Graszl visszamegy Kaposvárra (limitr figyeljen a gazdája 😛 ), Lázokot tovább tesztelik, Simek, Dajic és Farkas aláír, Ilizi az új kapus. WowHöri
Véber meg menjen egy kicsit a fenébe, hogy Purit lecserélte 59:45-nél, így elvette a shutoutját is 😀
Thomas valamiért a cserepadon se volt, Lovrencsics meg kihagyott egy nagy helyzetet, ha belövi, akkor olyan 16 pont körül hozott volna
kellett nekem cutolni Gáspár Józsit, rögtön fejelt is egy gólt 😀
több mint 15 éve
fuh micsoda hírekre esek haza.Graszl visszamegy Kaposvárra (limitr figyeljen a gazdája 😛 ), Lázokot tovább tesztelik, Simek, Dajic és Farkas aláír, Ilizi az új kapus. Wow