NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 13 éve
Egyetértünk. Ettől még az eredeti posztjuk számít 😊
több mint 13 éve
A DVTK elleni meccsen ő ezerszer inkább játszott középpályást, mint az a Kiss Tamás, aki eddig idén kettőből kettő meccsen egyértelműen csatárként szerepelt.felőlem lehet csatár, ezesetben viszont Rajcomar legyen kp, mert ő meg gyakrabban játszik ott, mint csatárként 😛 Túl sokat variálnak a játékosokkal -aktuális helyzettől, igénytől függően- ahhoz, hogy teljesen egyértelmű lehessen. 😊fetomyAz ma volt. Dinjar is csatár volt múlt héten az etoban, mégis kp egyébként. De Rajhomár meg szélen szokott játszani, és mégis csatár. Attól még, hogy alapvetően X a posztja valakinek, még időnként berakják Y posztra is 😊fetomyMeg múlthéten is csatárt játszott egyébként. Felőlem legyen középpályás itt, úgy se nagyon fognak ellenkezni mások, de attól én meg hagy tarthassam unfairnek ezt. 😊Schleck
több mint 13 éve
felőlem lehet csatár, ezesetben viszont Rajcomar legyen kp, mert ő meg gyakrabban játszik ott, mint csatárként 😛 Túl sokat variálnak a játékosokkal -aktuális helyzettől, igénytől függően- ahhoz, hogy teljesen egyértelmű lehessen. 😊Az ma volt. Dinjar is csatár volt múlt héten az etoban, mégis kp egyébként. De Rajhomár meg szélen szokott játszani, és mégis csatár. Attól még, hogy alapvetően X a posztja valakinek, még időnként berakják Y posztra is 😊fetomyMeg múlthéten is csatárt játszott egyébként. Felőlem legyen középpályás itt, úgy se nagyon fognak ellenkezni mások, de attól én meg hagy tarthassam unfairnek ezt. 😊Schleck
több mint 13 éve
Az ma volt. Dinjar is csatár volt múlt héten az etoban, mégis kp egyébként. De Rajhomár meg szélen szokott játszani, és mégis csatár. Attól még, hogy alapvetően X a posztja valakinek, még időnként berakják Y posztra is 😊fetomyMeg múlthéten is csatárt játszott egyébként. Felőlem legyen középpályás itt, úgy se nagyon fognak ellenkezni mások, de attól én meg hagy tarthassam unfairnek ezt. 😊
több mint 13 éve
Az ma volt. Dinjar is csatár volt múlt héten az etoban, mégis kp egyébként. De Rajhomár meg szélen szokott játszani, és mégis csatár. Attól még, hogy alapvetően X a posztja valakinek, még időnként berakják Y posztra is 😊
több mint 13 éve
Jah, csak ma éppen centert játszott.Kiss Tamás miért kp?Schleckmert az. Wiki szerint is, Transfermarkt szerint is, de legfőképp a Paks honlapja szerint is.fetomy
több mint 13 éve
Kiss Tamás miért kp?Schleckmert az. Wiki szerint is, Transfermarkt szerint is, de legfőképp a Paks honlapja szerint is.
több mint 13 éve
Na Hurkával agyaltunk ezen a +1 középpályáson. Itt az ötlet, jöhet komment, hogy tetszik-nem tetszik stb... 😊Hétfőtől, a forduló után a waiver keretein belül minden csapat húzhat 1 középpályást úgy, hogy nem kell kirúgnia senkit. Tehát ez a húzás is beleszámít a waiverbe, ugyanúgy titkosan megy, a különbség, hogy cut nincsen, csak jön az új pali. Ezt követően így mindenkinek 6 középpályás lehet a keretében. Kötelezőnek továbbra is az 5 kp a kötelező, a 6. egy plusz lehetőség annak, aki szeretné, magyarán minden csapatban 5 vagy 6 középpályásnak kell majd lennie aszerint, hogy mit akar.
több mint 13 éve
Hát mostmár ez van 😊
több mint 13 éve
De kurva szűkek ezek a posztminimumok :/ Szerintem ezt ki kellene tolni a következőre, vagy valamikor, mert az 5 középpályás pl. iszonyú kevés, főleg hogy 5 simán játszhat is. Legalább a középpályásoknál kellene szerintem minimum egyel több hely 😊fetomytalán 6 kp lehetett volna, ez igaz, de mostmár fura lenne megváltoztatni
több mint 13 éve
De kurva szűkek ezek a posztminimumok :/ Szerintem ezt ki kellene tolni a következőre, vagy valamikor, mert az 5 középpályás pl. iszonyú kevés, főleg hogy 5 simán játszhat is. Legalább a középpályásoknál kellene szerintem minimum egyel több hely 😊
több mint 13 éve
limitált: Ami történt. zárás után pár napig küldöd hurkának pm-ben, majd a végén a waiver sorrend alapján viszik el az emberek a játékosokat.Mit jelent a limitált és mit jelent a korlátlan, mint kifejezés?SzokolDe most akkor még ma is lehet waiverezni?Szokolszerdáig limitáltan lehet, szerdától péntekig korlátlanul.Höri
korlátlan: Nem számít a waiver sorrend, aki amit beír, viszi azonnal.
több mint 13 éve
Mit jelent a limitált és mit jelent a korlátlan, mint kifejezés?De most akkor még ma is lehet waiverezni?Szokolszerdáig limitáltan lehet, szerdától péntekig korlátlanul.Höri
több mint 13 éve
Fake, védő helyére csatárt akarsz hozni? 😛
több mint 13 éve
De most akkor még ma is lehet waiverezni?Szokolszerdáig limitáltan lehet, szerdától péntekig korlátlanul.
több mint 13 éve
De most akkor még ma is lehet waiverezni?
több mint 13 éve
Szerintem Alves a BL kiesés után elmegy/eladják.Nem idióta ez a vezetőség. Ha ezek után eladják Alvest, akkor jól ráb.unk, úgyhogy szerintem nem is fogjuk 😊
Vujovicsnál meg nem nehéz jobbnak lenni.
Lencsét hagyjuk.
Gondolom nem 5. csatárnak vették,sztem pár héten belül kezdő lesz.Bazzani
Egyébként persze, valószínű, hogy ő lesz a 3. csatár (=cserecsatár) pár fordulón belül. Csak pont azért mondom, hogy szerintem 2-3 fordulóig pályára sem biztos, hogy fog lépni, tehát ilyen Strestik-féle szitu 😀 De amúgy nem egy ász, ahogy én elnéztem róla a videót, szóval azért még so-so..
több mint 13 éve
de az a baj, hogy 17:30-kor már lehet tudni a 6 órás meccs kezdőjét, szal ha csak nem jelzed előre, hogy kicsit később tudod leadni, akkor azért inkább legyen 17 óra1x hurka 17 orat mondott de mult heten a 1730ert sem lettunk megtoszva tehat szvsz legyen az a hatarido ...FakeMegint péntek 17 óra a határidő?FarkySztem mindig az lesz a pénteki meccs miatt.Bazzani
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1x hurka 17 orat mondott de mult heten a 1730ert sem lettunk megtoszva tehat szvsz legyen az a hatarido ...Megint péntek 17 óra a határidő?FarkySztem mindig az lesz a pénteki meccs miatt.Bazzani
több mint 13 éve
igenfake, meye szokolnál vanHörioke koszonom akkor azt szerkeszthetem h meye helyere beirok vki mast ?Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fake, meye szokolnál vanHörioke koszonom akkor azt szerkeszthetem h meye helyere beirok vki mast ?
több mint 13 éve
Megint péntek 17 óra a határidő?FarkySztem mindig az lesz a pénteki meccs miatt.
több mint 13 éve
Megint péntek 17 óra a határidő?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning