NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 13 éve
megjött a kedvem az NB1 fantasyhoz, beregeltem a magic11-re..A bowl.hu-n jelenleg futó nb1 fantasynek semmi köze a magic11-hez.
kérdésem az lenne, hogy csapatot csak azután tudok összeállítani, miután felvettek valamelyik ligába? beadtam a jelentkezést, de semmi.. a liga létrehozójának kéne cselekednie ilyenkor?gamerkr
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
megjött a kedvem az NB1 fantasyhoz, beregeltem a magic11-re..kérdésem az lenne, hogy csapatot csak azután tudok összeállítani, miután felvettek valamelyik ligába? beadtam a jelentkezést, de semmi.. a liga létrehozójának kéne cselekednie ilyenkor?
több mint 13 éve
Lehetne valamit kitalálni rá.Nem hiszem, hogy túl lényeges kérdés, de szerintem ha egyenlőek a fordulóban szerzett pontok, akkor az összetettben rosszabbul álló legyen előrébb a waiver listában.
Pl. több HC pont, több szerzett gól, több pont a csk-tól, legmagasabb pontot elérő játékos, magasabb legalacsonyabb pontot elérő játékos 😀 stb.. 😊fetomy
több mint 13 éve
Lehetne valamit kitalálni rá.Pl. több HC pont, több szerzett gól, több pont a csk-tól, legmagasabb pontot elérő játékos, magasabb legalacsonyabb pontot elérő játékos 😀 stb.. 😊
több mint 13 éve
Egyforma pontszámnál mi döntött a waiver sorrenden?Zolikapénzfeldobás 😀
több mint 13 éve
Hát hétfő van, szerintem péntekig nem kellene elhúzni. Egy szarda éjfél utáni (tehát szarda este), vagy csütörtökön valamikori hirdetés jobb lenne, hogy ha nem jönnek be egyes húzások esetleg lehessen mást nézni. Azt már nem is kell szerintem titkosban, elég a fordulók utáni első kört, akkor el lehet vinni akik rejtett császárok 😊fetomyoké, akkor ezt belevéve úgy döntöttem, hogy szerda este 9-10 körül hirdetek, utána pedig mehet a szabad rablás az adminisztráció topikban
több mint 13 éve
Hát hétfő van, szerintem péntekig nem kellene elhúzni. Egy szarda éjfél utáni (tehát szarda este), vagy csütörtökön valamikori hirdetés jobb lenne, hogy ha nem jönnek be egyes húzások esetleg lehessen mást nézni. Azt már nem is kell szerintem titkosban, elég a fordulók utáni első kört, akkor el lehet vinni akik rejtett császárok 😊
több mint 13 éve
vagy előbb kéne? nekem mind1 teljesenpéntek 00:01-igHurkaakkor hirdetsz először?fetomy
több mint 13 éve
péntek 00:01-igzseniális csapatomból nem sokat kaptak bizonyítási lehetőséget 😀hát én mondtam neked már draft közben is, hogy bajok lesznek 😀
azért ez vicc 😛
de legalább első vagyok a waiveren 😀
a fordulónak szinte vége van, mikor lehet kezdeni a waivert?Habi
De nyugi, legalább innen már felfelé vezet az út 😊
Szerintem éjfél óta van waiver (hurkának PM-ben), inkább a kérdés, hogy meddig lehet küldeni 😊fetomy
több mint 13 éve
zseniális csapatomból nem sokat kaptak bizonyítási lehetőséget 😀és még így is 2x annyi pontot szereztél mint én 😀
azért ez vicc 😛
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
zseniális csapatomból nem sokat kaptak bizonyítási lehetőséget 😀hát én mondtam neked már draft közben is, hogy bajok lesznek 😀
azért ez vicc 😛
De nyugi, legalább innen már felfelé vezet az út 😊
Szerintem éjfél óta van waiver (hurkának PM-ben), inkább a kérdés, hogy meddig lehet küldeni 😊
több mint 13 éve
zseniális csapatomból nem sokat kaptak bizonyítási lehetőséget 😀már mehet, nekem PM-ben
azért ez vicc 😛
több mint 13 éve
a kapus és védelem részében fetomynak is van bőven része, szal neki is köszönjétek 😊
több mint 13 éve
zseniális csapatomból nem sokat kaptak bizonyítási lehetőséget 😀azért ez vicc 😛
a fordulónak szinte vége van, mikor lehet kezdeni a waivert?
JT Daniels fan
több mint 13 éve
azért látszik melyik csoportban vannak az igazi powerhouse-ok 😀
több mint 13 éve
thx Hurka a melót. a sok underachiever miatt nem is lett rossz az első forduló és még alves vissza van.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
igenA Legends is nálad waiverezik?empty taxiAz adminisztrációban lévő keretek frissítve vannak igaz?SancoigenHurka
bár ha akarja, azt Höri is vállalhatja
több mint 13 éve
A Legends is nálad waiverezik?igenHurkaéjféltől, nekem PM-benHurkaAz adminisztrációban lévő keretek frissítve vannak igaz?Sanco
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Hohohóóóó!!! Aztak.. 😀 Na ez pontosan az, amire baromira nem számítottam 😀
több mint 13 éve
basszus, csak -4 lenne, és így akkor a waiver sorrendben is máshol vagy, köszi, hogy szóltál, nem tudom mit csináltamszóljatok ha valamit elrontottam, hát most pár évet öregedtem 2 óra alatt 😊HurkaHalmosinak sokallom (keveslem) a -10 pontot.Sanco
több mint 13 éve
Huu, ez hatalmas plusszmelo lehetett Hurka, koszonjuk a sok melot, szamolast! Ujpestbetlihez, 2 vidisem nem jatszott, a draft 5 korere ertem csak haza anno, egesz jo kezdes, orulok! 😊
több mint 13 éve
szóljatok ha valamit elrontottam, hát most pár évet öregedtem 2 óra alatt 😊HurkaHalmosinak sokallom (keveslem) a -10 pontot.
több mint 13 éve
A kerethez képest azt hiszem kihoztam a maximumot az 1. fordulóból, de azért a 3 vidi játékosban bízom még egy kicsit. 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning