NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 13 éve
még a dream teamet rakd össze 😛Höriazt majd a legends kiszámolása után
több mint 13 éve
szóljatok ha valamit elrontottam, hát most pár évet öregedtem 2 óra alatt 😊HurkaEzért lettél te a commish. 😀
Egyébként ahogy nézem, az enyém jól lett számolva, remélem majd a vidisek azért húznak valamennyit a pontocskámon.
több mint 13 éve
szóljatok ha valamit elrontottam, hát most pár évet öregedtem 2 óra alatt 😊
több mint 13 éve
igenAz adminisztrációban lévő keretek frissítve vannak igaz?Sancoakkor a waiverezés most h lesz?Farkyéjféltől, nekem PM-benHurka
több mint 13 éve
remélem 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Az adminisztrációban lévő keretek frissítve vannak igaz?akkor a waiverezés most h lesz?Farkyéjféltől, nekem PM-benHurka
több mint 13 éve
ok thx.akkor a waiverezés most h lesz?Farkyéjféltől, nekem PM-benHurka
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
akkor a waiverezés most h lesz?
több mint 13 éve
sztem Pedro lehetett, ha valaki meg tud cáfolni, az írja be nyugodtanmég 1-szer beírom, nem tudja valaki, hogy a 2. kaposvári gólnál ki adta a gólpasszot?Hurkahttp://www.pixter.hu/video?id=28657 itt vannak a gólok, 1:55-től a 2. kaposvári, hátha ebből sikerül kitalálni.Farky
egyébként köszi
szerk.: Kaposvár honlapjáról, igazam volt: A 73. percben újra megszerezte a vezetést a Kaposvár! Pedro fejelt egy labdát a középpályán, amivel Peric lépett ki, majd 14 méterről a kapus mellett a kapu jobb sarkába lőtt. 2-1.
több mint 13 éve
Szerintem Kulcsár lehet az.még 1-szer beírom, nem tudja valaki, hogy a 2. kaposvári gólnál ki adta a gólpasszot?Hurkahttp://www.pixter.hu/video?id=28657 itt vannak a gólok, 1:55-től a 2. kaposvári, hátha ebből sikerül kitalálni.Farky
több mint 13 éve
még 1-szer beírom, nem tudja valaki, hogy a 2. kaposvári gólnál ki adta a gólpasszot?Hurkahttp://www.pixter.hu/video?id=28657 itt vannak a gólok, 1:55-től a 2. kaposvári, hátha ebből sikerül kitalálni.
több mint 13 éve
még 1-szer beírom, nem tudja valaki, hogy a 2. kaposvári gólnál ki adta a gólpasszot?
több mint 13 éve
Bartha gól és gólpassz, de kellett.sajna nem jött be a taktikázásom és az EL pihentetés jegyében se Ribánszki, se [2 hete másé már a] Szabó János nem volt kezdő.
több mint 13 éve
JAh igaz, tényleg 😊 akkor a titkos oké, de mindenképp az aktuális legkevesebb pont alapján.Hurka: a védelem pontjainak nagy része már megvan nekem is, talán 2 meccs van még vissza 😊 Meg én mindenféleképpen számolni fogom, engem is érdekel 😊 Lehet a többi posztot is beleveszem 😀
több mint 13 éve
Ennek a "titkos" dolognak mi az értelme? 😊megcsinálom én ám az egészet ma, most bőven van időm 😊
Egyébként az első forduló előtt volt fordított draft sorrend, csak ugye akkor nem volt tolongás, merthát csak posztcsere miatt volt egyáltalán waiver
Schleck: Én a védők/kapusok pontjait, meg hát az assistokat. Lehet még ma, legkésőbb holnap beírom.fetomy
több mint 13 éve
Ennek a "titkos" dolognak mi az értelme? 😊Az, amiért az nfl fantasyban is így van. Hogyha nem lenne titkos, akkor az elől lévők csak nézik, hogy a szerintük hozzáértő kit ír be, és beírja ő is azt az embert.
Egyébként az első forduló előtt volt fordított draft sorrend, csak ugye akkor nem volt tolongás, merthát csak posztcsere miatt volt egyáltalán waiverfetomy
több mint 13 éve
Ennek a "titkos" dolognak mi az értelme? 😊Egyébként az első forduló előtt volt fordított draft sorrend, csak ugye akkor nem volt tolongás, merthát csak posztcsere miatt volt egyáltalán waiver
Schleck: Én a védők/kapusok pontjait, meg hát az assistokat. Lehet még ma, legkésőbb holnap beírom.
több mint 13 éve
a többiek meg nem szólnak semmit, szal igennek veszem 😊HurkaÍgy kell ezt. A mostani pontok akkor hogy lesznek, ki számol mit?
több mint 13 éve
a többiek meg nem szólnak semmit, szal igennek veszem 😊
több mint 13 éve
Ha vállalod így, akkor támogatom.nem, ott valaki beírta akit akar, és övé lett? 😊utóbbi szerintem egyértelműenfetomy+1
A draft után volt fordított sorrend.Sanco
de akkor nem PM-ben kéne, hogy menjen? tehát hogy elküldi mondjuk nekem, akit akar, én meg majd csütörtökön beírom azt, akié lett a játékos az adminisztráció topikbaHurka
több mint 13 éve
nem, ott valaki beírta akit akar, és övé lett? 😊+1draftsorrend visszafele (vagy legyen az, hogy aki a legkevesebb pontot szerzi a fordulóban?Hurkautóbbi szerintem egyértelműenfetomy
A draft után volt fordított sorrend.Sanco
de akkor nem PM-ben kéne, hogy menjen? tehát hogy elküldi mondjuk nekem, akit akar, én meg majd csütörtökön beírom azt, akié lett a játékos az adminisztráció topikba
több mint 13 éve
+1utóbbi szerintem egyértelműenfetomyes sorrend van mar hozza ?Fakedraftsorrend visszafele (vagy legyen az, hogy aki a legkevesebb pontot szerzi a fordulóban?Hurka
A draft után volt fordított sorrend.
Szerintem az lenne a logikus, hogy ha valakit 2 sárgával szórnak ki, akkor az -2 (2*-1), az egyből piros pedig a leírtak szerint -3. Ha valaki egyből pirosat kap, de előtte már volt sárgája, az meg -4 (-1,+-3).Hurka: Ha valakit (Bulatovic) úgy állítanak ki, hogy sárga és piros, akkor mindkettőért jár a mínusz, vagy csak a pirosért?fetomycsak a pirosért?az miért lenne nálunk szigorúbban büntetve, aki mondjuk egy reklamálásért és egy mezlevételért kap két sárgát, mint aki mondjuk agyonveri az ellenfelét, és rögtön pirosat? 😛
ez a hetem sztem totális 0 lesz, Puri még csak nem is játszott, Bajzát se bírt 60 percet fent lenni, plusz még kapott egy sárgát, meg persze Abdouraman is...Hurka
Ha vállalod így, akkor támogatom.SchleckSzintén.
több mint 13 éve
utóbbi szerintem egyértelműenes sorrend van mar hozza ?Fakedraftsorrend visszafele (vagy legyen az, hogy aki a legkevesebb pontot szerzi a fordulóban?Hurka