NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 15 éve
szóljatok ha valamit elrontottam, hát most pár évet öregedtem 2 óra alatt 😊HurkaHalmosinak sokallom (keveslem) a -10 pontot.
több mint 15 éve
A kerethez képest azt hiszem kihoztam a maximumot az 1. fordulóból, de azért a 3 vidi játékosban bízom még egy kicsit. 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
szóljatok ha valamit elrontottam, hát most pár évet öregedtem 2 óra alatt 😊HurkaEzért lettél te a commish. 😀
Egyébként ahogy nézem, az enyém jól lett számolva, remélem majd a vidisek azért húznak valamennyit a pontocskámon.
több mint 15 éve
szóljatok ha valamit elrontottam, hát most pár évet öregedtem 2 óra alatt 😊
több mint 15 éve
igenAz adminisztrációban lévő keretek frissítve vannak igaz?Sancoakkor a waiverezés most h lesz?Farkyéjféltől, nekem PM-benHurka
több mint 15 éve
remélem 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Az adminisztrációban lévő keretek frissítve vannak igaz?akkor a waiverezés most h lesz?Farkyéjféltől, nekem PM-benHurka
több mint 15 éve
ok thx.akkor a waiverezés most h lesz?Farkyéjféltől, nekem PM-benHurka
több mint 15 éve
akkor a waiverezés most h lesz?
több mint 15 éve
sztem Pedro lehetett, ha valaki meg tud cáfolni, az írja be nyugodtanmég 1-szer beírom, nem tudja valaki, hogy a 2. kaposvári gólnál ki adta a gólpasszot?Hurkahttp://www.pixter.hu/video?id=28657 itt vannak a gólok, 1:55-től a 2. kaposvári, hátha ebből sikerül kitalálni.Farky
egyébként köszi
szerk.: Kaposvár honlapjáról, igazam volt: A 73. percben újra megszerezte a vezetést a Kaposvár! Pedro fejelt egy labdát a középpályán, amivel Peric lépett ki, majd 14 méterről a kapus mellett a kapu jobb sarkába lőtt. 2-1.
több mint 15 éve
Szerintem Kulcsár lehet az.még 1-szer beírom, nem tudja valaki, hogy a 2. kaposvári gólnál ki adta a gólpasszot?Hurkahttp://www.pixter.hu/video?id=28657 itt vannak a gólok, 1:55-től a 2. kaposvári, hátha ebből sikerül kitalálni.Farky
több mint 15 éve
még 1-szer beírom, nem tudja valaki, hogy a 2. kaposvári gólnál ki adta a gólpasszot?Hurkahttp://www.pixter.hu/video?id=28657 itt vannak a gólok, 1:55-től a 2. kaposvári, hátha ebből sikerül kitalálni.
több mint 15 éve
még 1-szer beírom, nem tudja valaki, hogy a 2. kaposvári gólnál ki adta a gólpasszot?
több mint 15 éve
Bartha gól és gólpassz, de kellett.sajna nem jött be a taktikázásom és az EL pihentetés jegyében se Ribánszki, se [2 hete másé már a] Szabó János nem volt kezdő.
több mint 15 éve
JAh igaz, tényleg 😊 akkor a titkos oké, de mindenképp az aktuális legkevesebb pont alapján.Hurka: a védelem pontjainak nagy része már megvan nekem is, talán 2 meccs van még vissza 😊 Meg én mindenféleképpen számolni fogom, engem is érdekel 😊 Lehet a többi posztot is beleveszem 😀
több mint 15 éve
Ennek a "titkos" dolognak mi az értelme? 😊megcsinálom én ám az egészet ma, most bőven van időm 😊
Egyébként az első forduló előtt volt fordított draft sorrend, csak ugye akkor nem volt tolongás, merthát csak posztcsere miatt volt egyáltalán waiver
Schleck: Én a védők/kapusok pontjait, meg hát az assistokat. Lehet még ma, legkésőbb holnap beírom.fetomy
több mint 15 éve
Ennek a "titkos" dolognak mi az értelme? 😊Az, amiért az nfl fantasyban is így van. Hogyha nem lenne titkos, akkor az elől lévők csak nézik, hogy a szerintük hozzáértő kit ír be, és beírja ő is azt az embert.
Egyébként az első forduló előtt volt fordított draft sorrend, csak ugye akkor nem volt tolongás, merthát csak posztcsere miatt volt egyáltalán waiverfetomy
több mint 15 éve
Ennek a "titkos" dolognak mi az értelme? 😊Egyébként az első forduló előtt volt fordított draft sorrend, csak ugye akkor nem volt tolongás, merthát csak posztcsere miatt volt egyáltalán waiver
Schleck: Én a védők/kapusok pontjait, meg hát az assistokat. Lehet még ma, legkésőbb holnap beírom.
több mint 15 éve
a többiek meg nem szólnak semmit, szal igennek veszem 😊HurkaÍgy kell ezt. A mostani pontok akkor hogy lesznek, ki számol mit?
több mint 15 éve
a többiek meg nem szólnak semmit, szal igennek veszem 😊
több mint 15 éve
Ha vállalod így, akkor támogatom.nem, ott valaki beírta akit akar, és övé lett? 😊utóbbi szerintem egyértelműenfetomy+1
A draft után volt fordított sorrend.Sanco
de akkor nem PM-ben kéne, hogy menjen? tehát hogy elküldi mondjuk nekem, akit akar, én meg majd csütörtökön beírom azt, akié lett a játékos az adminisztráció topikbaHurka
több mint 15 éve
nem, ott valaki beírta akit akar, és övé lett? 😊+1draftsorrend visszafele (vagy legyen az, hogy aki a legkevesebb pontot szerzi a fordulóban?Hurkautóbbi szerintem egyértelműenfetomy
A draft után volt fordított sorrend.Sanco
de akkor nem PM-ben kéne, hogy menjen? tehát hogy elküldi mondjuk nekem, akit akar, én meg majd csütörtökön beírom azt, akié lett a játékos az adminisztráció topikba