EB játék 2021
10 feliratkozó
több mint 3 éve
csináltam ligát a hivatalos Eb játékhoz, itt tudtok csatlakozni: gaming.uefa.com/en/uefaeuro2020fantasyfootball/leagues/90SY7OUB08/0062006F0077006C002E006800750020004500750072006F00200032003000320031/torok.adam0713
kód: 90SY7OUB08
több mint 10 éve
megnéztem, mostmár jól működik a csere. de örülök neki hogy bug miatt utolsó nap beraktam kozlovot CSKnak, és még csak nem is játszott, de legalább nem vagyok tökutolsó csak majdnem 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Még nincs annyi játszott emberem, de ezt a lehetőséget egyébként is átadom másnak szívesen. 😀ok köszi, akkor most próbáld ki és szólj h működik e 😀peachAzt írja a sárga kérdőjeles leírás, hogy képtelen leszel formációt váltani akkor, ha az azt eredményezné, hogy egy már játszott játékosod kikerülne a csapatból. De ha kiveszed azt a játékost, akit le akarsz ültetni, akkor elvileg rendben menni fog a formáció váltás.Schleckh pontosan h rakták rendbe ezt az alakzat váltás dolgot..peachschleck???? Leìrnád pls..peachMit?Schleck
több mint 10 éve
ok köszi, akkor most próbáld ki és szólj h működik e 😀Azt írja a sárga kérdőjeles leírás, hogy képtelen leszel formációt váltani akkor, ha az azt eredményezné, hogy egy már játszott játékosod kikerülne a csapatból. De ha kiveszed azt a játékost, akit le akarsz ültetni, akkor elvileg rendben menni fog a formáció váltás.Schleckh pontosan h rakták rendbe ezt az alakzat váltás dolgot..peachschleck???? Leìrnád pls..peachMit?Schleck
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Azt írja a sárga kérdőjeles leírás, hogy képtelen leszel formációt váltani akkor, ha az azt eredményezné, hogy egy már játszott játékosod kikerülne a csapatból. De ha kiveszed azt a játékost, akit le akarsz ültetni, akkor elvileg rendben menni fog a formáció váltás.h pontosan h rakták rendbe ezt az alakzat váltás dolgot..peachschleck???? Leìrnád pls..peachMit?Schleck
több mint 10 éve
h pontosan h rakták rendbe ezt az alakzat váltás dolgot..schleck???? Leìrnád pls..peachMit?Schleck
több mint 10 éve
Fejlődik ez a játék, már a ligaállás is látszik 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
schleck???? Leìrnád pls..
több mint 10 éve
Jack Zoltán
1 049
fene se gondolta volna hogy a spanyolok nyaralni akarnak 😕)Azt hittem majd kinyit a transzfer piac az első csoport kör után... hát jól beszívtam.. 😀 mondanom sem kell hogy 3 Chilei lesz a kezdőmben 😊Jack ZoltánAzt hiszem jobb, mint ha három akármi más lenne helyettük 😀kristóf17
több mint 10 éve
Megcsinálták a formációváltást is. Legalábbis a kiírás szerint. Csodálatos!
több mint 10 éve
Azt hittem majd kinyit a transzfer piac az első csoport kör után... hát jól beszívtam.. 😀 mondanom sem kell hogy 3 Chilei lesz a kezdőmben 😊Jack ZoltánAzt hiszem jobb, mint ha három akármi más lenne helyettük 😀
több mint 10 éve
nah szóval elvileg a formáció váltásért büntetés jár, ami mindig az adott poszton legtöbb pontot szerző játékos pontjainak levonásával, annak padra ültetésével jár....peachEz nem igaz, a szélső ül le mindenképp, aki legközelebb van a padhoz. Ha az üres poszt, akkor az, ha a legjobbad, akkor az. Ezért érdemes bénákat és későn játszókat pakolni a szélre, aki meg tuti játszik, azt a túloldalra.
több mint 10 éve
84. Kijön, hogy szinte semmi külföldi soccert nem nézek, meg jól megszívtam, hogy nem tudtam, hogy formációváltásnál a szélső jön le akármi van, így elvesztettem Garay 10 pontját. Mindenesetre mivel ha Garay bennmarad (ahogy ezt szándékoltam), akkor Bentaleb ül, így csak nettó 3 pont maradt benn. A bénázásom netovábbja, hogy minden olyan filler emberem, aki pályára lépett, kezdőben is maradt. Egyedül James, Guardado és Garay tűnik jó húzásnak, meg talán Julio Cesar. Külön gratulálok magamnak a transzferpiac zárása előtt 3 perccel meghúzott Ricardo Rodriguez-Lichtsteiner cseréért.Bár a 2. kör jól kezdődött, ha CR7 tényleg kiesett, akkor nagy bajban leszek, a csatáraim amúgy is minősíthetetlenek (mindent elmond, hogy 4-5-1-ben álltam fel végül az előző körben és az egyeteln csatár az iráni jobbhátvéd volt 4 ponttal).
több mint 10 éve
nekem 87, nagy szívás volt Lovren, KPBoateng (támadóba nincs is igazán más oda...) Shatov, padon hagytam a 12 pontos Hosseinit...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
deyell
11 702
Ramos 5 kapott góllal h 9 pont? 😀peachjó kérdés, de valahogy nem vontak le tőle pontot.
choose life
több mint 10 éve
Ramos 5 kapott góllal h 9 pont? 😀 nekemnam 85 pont a vége, 10 emberrel befejezve a fordulót 😀
több mint 10 éve
107, Vargast kár volt leszedni a vodkaszlopáló miatt, amúgy jó kör volt, de nem a sztár kp miatt...több mint 10 éve
köszi, jól van akkor nem bennem van a hiba... azért elmondható, hogy a platformot egész jóra megtervezték...vhogy meg lehet találni az aktuális állást????csebihihetetlen hülyeség h nem
reméljük a játék végére lesz állás 😀braxa88
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
vhogy meg lehet találni az aktuális állást????csebihihetetlen hülyeség h nem
reméljük a játék végére lesz állás 😀
több mint 10 éve
vhogy meg lehet találni az aktuális állást????
több mint 10 éve
Jack Zoltán
1 049
Azt hittem majd kinyit a transzfer piac az első csoport kör után... hát jól beszívtam.. 😀 mondanom sem kell hogy 3 Chilei lesz a kezdőmben 😊
több mint 10 éve
Én is erre lennék kíváncsi, hogy mi a sorrend, de én sehol nem találom.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.