Atlétika
12 feliratkozó
több mint 11 éve
kár hogy ilyen rossz idő volt. titkon azért reménykedtem egy 9,7 alatti időben.Gatlin elég jó volt. olyan 60 méternél nem volt biztos benne, hogy Bolt megveri. nem volt annyira magabiztos

több mint 11 éve
állítólag jól van, csak nem volt ideje formába jönni
több mint 11 éve
Blék sérült még mindig?
több mint 11 éve
Nem hinném, hogy másodszorra is elcseszi, főleg, hogy most egyszerűen nincs ellenfele. Simán elronthatja a rajtot akkor is nyer.Elég unalmas lesz így ez a 100m...Raven17Remélem elnagypofájúskodja Bolt.
Mondjuk a doppingeltiltásból visszatérő és most tisztán mégjobb Gatlint se kedvelem jobbanBazzani
Gatlint Én se bírom, igazából úgy nagyon senkinek se szurkolok így, hogy nincs Asafa és Gay. :/
több mint 11 éve
Szerintem sem lesz így amúgy.Ebben én nem bíznék a helyedben. 😊SchleckElég unalmas lesz így ez a 100m...Raven17Remélem elnagypofájúskodja Bolt.Bazzani
Én elég nagy Bolt fan voltam, de nekem már kurva sok amit csinál ezzel a hatalmas lazáskodással.

több mint 11 éve
Ebben én nem bíznék a helyedben. 😊Elég unalmas lesz így ez a 100m...Raven17Remélem elnagypofájúskodja Bolt.Bazzani
több mint 11 éve
Elég unalmas lesz így ez a 100m...Raven17Remélem elnagypofájúskodja Bolt.
Mondjuk a doppingeltiltásból visszatérő és most tisztán mégjobb Gatlint se kedvelem jobban

több mint 11 éve
Elég unalmas lesz így ez a 100m...
több mint 11 éve
Jeilan megint odapakolta, de most még kellett volna egy kicsi. Sajnálom, pedig nagyon szurkoltam neki.
több mint 11 éve
Belehúztak a törökök is: 31 sportolójuk kapott 2 éves felfüggesztést dopping használat miatt.Ezek a törökök nagyon kemények, Lassan már nincs is olyan sportolójuk, aki nem bukott meg. 😀 A Tour of Turkey győztese is repül minden évben, és az atlétáik is folyamatosan buknak meg csapatostól.
Ebből 3 versenyző volt az londoni olimpián (benne a 2004-es ezüstérmes kalapácsvető Esref Apak).
Ellenőrzések voltak Gateshead-ban is az idei csapat EB-n, ahol megint lebukott nyolc atléta, köztük Apak újra.
A múlt héten le is mondott Mehmet Terzi a TAF elnöke.
Ez azért is mélyütés volt a törököknek, mert pályáznak a 2020-as olimpia megrendezésére, akinek a kiléte idén szeptember 7-én derül ki Buenos Aires-ben.
http://kepfeltoltes.hu/130806/0_koo_doping_www.kepfeltoltes.hu_.jpgdanyly
több mint 11 éve
Belehúztak a törökök is: 31 sportolójuk kapott 2 éves felfüggesztést dopping használat miatt.Ebből 3 versenyző volt az londoni olimpián (benne a 2004-es ezüstérmes kalapácsvető Esref Apak).
Ellenőrzések voltak Gateshead-ban is az idei csapat EB-n, ahol megint lebukott nyolc atléta, köztük Apak újra.
A múlt héten le is mondott Mehmet Terzi a TAF elnöke.
Ez azért is mélyütés volt a törököknek, mert pályáznak a 2020-as olimpia megrendezésére, akinek a kiléte idén szeptember 7-én derül ki Buenos Aires-ben.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.

több mint 11 éve
Magyar idő szerint kb mikor lesznek a közvetítések (döntők) a VB-n?BazzaniFőleg délután. Este 7ig, 8ig.
tv.eurosport.hu/tvschedule.shtml
több mint 11 éve
Magyar idő szerint kb mikor lesznek a közvetítések (döntők) a VB-n?

több mint 11 éve
Se Ennis, se Vlasic:sportgeza.hu/sport/hirek/2013/07/31/a_hetproba_olimpiai_bajnoka_sem_indul/
több mint 11 éve
A kis francia nagyot ugrott:sportgeza.hu/sport/hirek/2013/07/27/hat_meter_folotti_ugrassal_nyert_a_rudugro_lavillenie/
10-én kezdődik a VB.
több mint 11 éve
Rudisha nem lesz ott a vb-nwww.nemzetisport.hu/atletika/atletika-rudisha-nem-indul-a-vilagbajnoksagon-2262751
több mint 11 éve
Gondolom akkor pl. Bolt nem használ...Ha tisztán nem is de ügyesen 😊
Eddig is mindenki tudta róluk, nyílván a majd negyven éves Collins is tisztán fut 10 alatt.Bazzani
több mint 11 éve
Gondolom akkor pl. Bolt nem használ...Eddig is mindenki tudta róluk, nyílván a majd negyven éves Collins is tisztán fut 10 alatt.

több mint 11 éve
Már 5en vannakwww.nemzetisport.hu/atletika/atletika-nesta-carter-a-negyedik-megbukott-jamaicai-2262311
több mint 11 éve
Sajnálom, hogy Gay nem lesz a VB-n.Egyetértek. Ez a "későn érés" minden ilyesféle sportban furcsa számomra. És általában be is szokott bizonyosodni, hogy nem véletlenül jött.
Ilyenkor mindig az jut az eszembe, hogy a ő igen akkor a többi nem? Nekem főleg Gatlin a gyanús...Bazzani
több mint 11 éve
Sajnálom, hogy Gay nem lesz a VB-n.Ilyenkor mindig az jut az eszembe, hogy a ő igen akkor a többi nem? Nekem főleg Gatlin a gyanús...