Atlétika

12 feliratkozó

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 372 — LIGHTS OUT!
Az olimpia ezüstérmes súlylökőt, Raven Saunderst 18 hónapra eltiltották, mert 3szor megsértette a holléti nyilvántartásra vonatkozó szabályzatot. A VB-t ki kell hagynia, de a jövő nyáron ott lehet Párizsban.

Sixo
Hmmm. Nem két év az eltiltás?
slowmotion
Én 18 hónapot olvastam, amiből 7 már letelt, 2024 februárban már versenyezhet.
Sixo
már azért kérdeztem, hogy nem két év-e az eltiltás, hogy nem pont úgy farigcsálták-e, hogy a zolimpiára pont visszatérhessen, mert bár minden atlétát egyformán kezelnek, de simán el tudom képzelni, hogy mégsem
slowmotion
Sha'Carri Richardsont pl eltiltották Tokyoból marihónalja fogyasztás miatt, pedig mind2 sprint számban az egyik legnagyobb esélyes volt. 1 hónappal a limpia előtt kapott 1 hónapos eltiltást.

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 852 — Cowboys fan
Az olimpia ezüstérmes súlylökőt, Raven Saunderst 18 hónapra eltiltották, mert 3szor megsértette a holléti nyilvántartásra vonatkozó szabályzatot. A VB-t ki kell hagynia, de a jövő nyáron ott lehet Párizsban.

Sixo
slowmotion
Sixo
már azért kérdeztem, hogy nem két év-e az eltiltás, hogy nem pont úgy farigcsálták-e, hogy a zolimpiára pont visszatérhessen, mert bár minden atlétát egyformán kezelnek, de simán el tudom képzelni, hogy mégsem
több mint 2 éve

Sixo
slowmotion

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 852 — Cowboys fan

Sixo
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Brutális eredmények születtek az amerikai fedett pályás egyetemi bajnokságon, viszonylag ismeretlen atlétáktól.
Női 60 és 200 is a valaha futott 2. legjobb időt nyargalt a 21 éves Julien Alfred, St Luciai sprinter. 6.94et és 22.01et futott.
Hét próbában Kyle Garland 6 ponttal maradt el Ashton Eaton világcsúcsától, 6639et teljesített. Összehasonlításképpen, a fedett EB-n 2 hete, a 3szoros világbajnok Kevin Mayer 6349el nyert.
Női 400on Britton Wilson 49.48at futott. Ami Femke Bol 1 hónapja elért WRje után a 2. legjobb. Előtte 41 évig Kratochvilova tartotta a rekordot.
Női 4x400on az Arkansas egyetemi csapat a világ valaha futott legjobb idejét teljesítette 3:21:75el. Nem számít WRnek mert nem egy nemzetből jöttek.
Női távol és hármas ugrásban Jasmine Moore nyert, 7.03 és 15.12vel. Ő az első női atléta aki 7 és 15 méter fölé jutott fedett pályán. Mondanom sem kell, hogy az EBt megnyerte volna mind2 számban.
Jaydon Hibbert 17.54el U20as WR-t ugrott férfi hármasban. Az olimpiai és világbajnok Pichardo 17.60as egyéni és portugál csúccsal nyerte az EB-t, ehhez nagyon közel ugrott az jamaikai.

több mint 2 éve
76 évesen életét vesztette Dick Fosbury, 1968 magasugró olimpia bajnoka, a most ismert ugrás technika kiötlője. Nyirokrákkal küzdött, álmában érte el a halál. Nyugodjék békében.

több mint 2 éve
Huh Llopis esése nagyon durva volt, remélem nincs semmi baja, de nagyon cinkes, hogy körbevették és eltakarták, nem sok jót sejtet.

több mint 2 éve
Joseph jézusom, 7:41.

több mint 2 éve
A norvégok a téli sportok után az atlétikát is uralják 4 arannyal.

több mint 2 éve
Jó vót ez, végül is egy finn-ugor nyert. 8.03 szép futás.

több mint 2 éve
Mondjuk ha holland futotta legrosszabb időt, akkor miért nem ő van az 1esen, miért Gréta?

több mint 2 éve
Nah hajrá Gréta !

több mint 2 éve
Mik vannak,Iapichino Fiona May lanya, beszaras...
De megoregedtem 🤣
gabokocka
Hát igen, az ő olasz csúcsát döntötte meg az 5. majd a 6. körben is. Mondjuk azokkal a mama fedett eb-t és vb-t is nyert.

több mint 2 éve
Ezt sem gondoltam volna, hogy Sawyers egy, Iapichino kettő női távolban. De megérdemelték. Amíg a férfiaknál az első körben kb megvolt a végeredmény, addig a nőknél az 5.ben kezdődött a döntő.

több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 504 — Keep pounding
Mik vannak,Iapichino Fiona May lanya, beszaras...
De megoregedtem 🤣

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Még 1 olasz csúcs női távolban.

több mint 2 éve
Mihambo nagy csalódás. Mindent nyert az elmúlt években, 2 VB-t, az olimpiát, 7.30as ugró, erre most 6.83al érmet sem szerez.

több mint 2 éve
Látom nőknél az 5. körben kezdődik a verseny. Egy gyors olasz nemzeti csúcs is durrant Iapichino.
Aztán Spanovic jött és ő is durrantott egyet.

több mint 2 éve
SAWYER !!! Mit repült a kis brit.

több mint 2 éve
Hodgkinson brutális, én nem futom ilyen jól a 800at. Legalább Horvát Anita ezüstöt szerzett.

több mint 2 éve
Mit ugrott Amels,te jó ég. Nem hiába nevezték a kommentátorok a holland Tamberinek. 31 évesen a 10 éves egyéni csúcsát 2szer is megjavította, holland csúcsot ugrott és így nyerte meg az addig csak 1et hibázó Protsenko ellen. A 2.29es kísérletek után nem gondolta volna, hogy az ukránon kívül bárki nyerhet, a többiek mind súrolták a rudat. Mind egyénit ugrottak, kizártnak tartottam, hogy van még bárkiben is még 2 centi aki nem Protsenko. Hát a hollandban volt.

több mint 2 éve
MI EZ A FÉRFI MAGAS ?! Szegény Protsenko

több mint 2 éve
Mi megy itt férfi magasban, 2 PB az éremért eddig.

több mint 2 éve
Szép holland futás volt, papírforma. Sima CR, Bol a végén megint 50en belül futott.