Atlétika

12 feliratkozó

több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 38 218 — LIGHTS OUT!
Ez asafa vb-je lesz érzem.

több mint 9 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 www.nemzetisport.hu/atletika/dopping-megfosztottak-olimpiai-bajnoki-cimetol-a-torok-futonot-2432753
empty
Volt már olyan török atléta, aki nem bukott le? 😀

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 776 — Lájkold a zsűrit!
 www.nemzetisport.hu/atletika/dopping-megfosztottak-olimpiai-bajnoki-cimetol-a-torok-futonot-2432753

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 550 — Dolphins fan
Hudi Ákos is indulhat a pekingi VB kalapácsvető számában, így három magyarért szoríthatunk. Jó lesz ez. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 397 — No 1 Zhang Yufei fan
Ne bántsd szegény Ukhovot..ilyen melegben jobban üt a pia 😀dugo1993
Mi (is) gondoltunk rá, hogy egy doboz sört ledobunk neki, mert biztos hidratációs gondjai akadtak a verseny második felében.

Schleck: gondoltam meghagyom neked 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 364
Ne bántsd szegény Ukhovot..ilyen melegben jobban üt a pia 😀

több mint 9 éve
...Igor
A főeseményt meg sem említetted. 😕

több mint 9 éve
Élőben nem tűnt rossznak a szervezés (legalábbis sok önkéntes/segítő volt), kommentátorok so-so.. alapvetően nem volt rossz, én itt is rosszabbat vártam.. bár volt egy-két elég szerencsétlen benyögés ("a világranglista 137. helyezettje", "a legjobbak közt neki van a leggyengébb ideje" )

Az atléták is nagyrészt jó fejnek tűntek, a disznó nagy meleg és a viszonylag kisebb verseny ellenére is (Thomas bunkulását, és a "magasugrás Verrasztó Dávidját" kivéve 😀), Campbell-Brown sokat dedikált, Moline kijött a nézők közé szintén, Birech is ott dedikált 8-10 éves kislányoknak, aztán ő meg az indiai diszkosos Gupta beült mellénk Gatlint nézni a plebs lelátóra 😀 Gatlin is elment melletünk 1-1.5 méterre, tömegen kellett átfurakodnia 😀 nekem alapvetően tetszett.

Sajnos nem volt elég magas az oldalsó tribün, így mondjuk férfi magast rohadt jól láttuk, de már a távolt se igazán.. jövőre lehet főtribünre kell ülni.
Hacsak nem jön el Bondarenko is, mert a férfi magas így is magasan a legcoolabb esemény volt 😊

Gatlin és a 110 gát elég szarul jött ki, ami elég rosszul jött sajnos a szervezőknek.. de azért voltak szép idők/eredmények - Fajdek, Birech (aki egyedül futott 2+ kilométert, iramfutó nélkül), illetve az én új kedvencem, Steven Gardiner - nagyon-nagyon elegáns a stílusa és olyan laza módon tett oda egy 44.3-at, ezen a pályán. És ugye még nincs 20 éves.

A régi kedvencem, Barshim meg még mindig a legnagyobb király volt.. bár Spirievet nem tudom neki adtam volna-e, csak 2.36-ért. Thomas és Dmitrik is jó volt. Ukhov meg 😀
De ha jövőre is jön, tényleg viszek qatari zászlót 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Kabbe Gatlin...

Ezt leszámítva és az elég gyenge szervezést, jó volt ez a Gyulai. Tényleg erős mezőnyt hoztak össze

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 656 — #NoStress
Na, a két magasugró miatt kivettem én is fél nap szabit.. kb. fél kettő/kettő táján indulnék Pestről kocsival.
Van akivel tudunk közösen menni? (dugó, Schleck, Sobri, anybody else?)

Jegyem még nincs.. helyszínen gondoltam/illetve annak függvényében ki vett már és milyen szektorba vett.Igor
Kiestem. Meló egész nap.

több mint 9 éve
Na, a két magasugró miatt kivettem én is fél nap szabit.. kb. fél kettő/kettő táján indulnék Pestről kocsival.

Jegyem még nincs.. helyszínen gondoltam/illetve annak függvényében ki vett már és milyen szektorba vett.Igor
Én is a helyszínen venném. Hol fussunk össze?

több mint 9 éve

Én a vidéket képviselem, de azért köszi 😀

több mint 9 éve

Jegyem még nincs.. helyszínen gondoltam/illetve annak függvényében ki vett már és milyen szektorba vett.

több mint 9 éve

Most dőlt el, hogy én tuti megyek. Ki még?Schleck
Én is megvettem tegnap két jegyet!

több mint 9 éve

Most dőlt el, hogy én tuti megyek. Ki még?

több mint 9 éve
Urak, Gyulaira hogyan zajlik a jegyvásárlás? Előre kellene megvenni? Vagy ott helyben is biztosan hozzájutok? Mennyi emberre lehet számítani?dugo1993
 www.facebook.com/gyulaimemorial/posts/984867531555350
Ahogy a kommentekben is írják, eddig minden évben volt jegy élőben is.
Mi kint voltunk Rajnával tavaly is, de őszintén fogalmam sincs, hogy mennyien voltak. 😀 Kicsi az a "stadion", de azért tele voltak aránylag még a mobillelátók is. Idén kb szerintem ugyanannyi néző várható.

több mint 9 éve
Urak, Gyulaira hogyan zajlik a jegyvásárlás? Előre kellene megvenni? Vagy ott helyben is biztosan hozzájutok? Mennyi emberre lehet számítani?

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 656 — #NoStress
Gyulaira megy valaki? Kezd meggyőzni a névsor.Schleck
Mennék... de kedd, és Székeshérvár? Ezért vegyek ki most egy szabadnapot..
Idióták.Igor
Igaz, hogy kedd, de az érdemi program csak délután lesz.
 gyulaimemorial.hu/idorend
Valamint Fehérvár mondjuk 40 perc kocsival. Annyi idő mintha elsétálnál a Puskásba, ha 40 percnyi sétára vagy onnan. 😊
Én egyébiránt mennék, kocsival, csak ugye nem tudom még az aznapi melót.
Ha tuti, akkor jelzem amint tudom.

több mint 9 éve
Gyulaira megy valaki? Kezd meggyőzni a névsor.Schleck
Mennék... de kedd, és Székeshérvár? Ezért vegyek ki most egy szabadnapot..
Idióták.

több mint 9 éve
Gyulaira megy valaki? Kezd meggyőzni a névsor.

több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Altalaban kell egy-ket ev amig atszoknak a felnott kalapacsra, azert van kulonbseg... a katari sracrol se hallani, Elseify asszem. Pedig o azert mindketszer eleg csunyan ledobta, az a 2012-es 85m folotti a mai napig a fejemben van .. rola is hallunk meg majd.Igor
ő már két éve is tudott ennyit 😊
meg is néztem a világranglistát, pont egymás mögött állnak, 25-26. helyen, 10 centivel megy a katari 😀JSanyo
Európai Játékokon miért nem indultál? Egy középmezőny simán összejöhetett volna. 😀Schleck
nem értem rá, két legjobb gyerekkori barátom végre összeházasodott, és én voltam a vőfély 😊 ott pedig egy nagy üveg pálinkát nyertem, azért az se kutya 😊

több mint 9 éve
Altalaban kell egy-ket ev amig atszoknak a felnott kalapacsra, azert van kulonbseg... a katari sracrol se hallani, Elseify asszem. Pedig o azert mindketszer eleg csunyan ledobta, az a 2012-es 85m folotti a mai napig a fejemben van .. rola is hallunk meg majd.Igor
meg is néztem a világranglistát, pont egymás mögött állnak, 25-26. helyen, 10 centivel megy a katari 😀JSanyo
Európai Játékokon miért nem indultál? Egy középmezőny simán összejöhetett volna. 😀

több mint 9 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
meg is néztem a világranglistát, pont egymás mögött állnak, 25-26. helyen, 10 centivel megy a katari 😀

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 25 528 — Cowboys fan
róla is hallunk meg majd.Igor
(gonoszkodás on)
úgy, vagy úgy?
(gonoszkodás off)
több mint 9 éve
Altalaban kell egy-ket ev amig atszoknak a felnott kalapacsra, azert van kulonbseg... a katari sracrol se hallani, Elseify asszem. Pedig o azert mindketszer eleg csunyan ledobta, az a 2012-es 85m folotti a mai napig a fejemben van .. rola is hallunk meg majd.