NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
30
6
2:20, Arena4
Atlétika
12 feliratkozó
több mint 11 éve
De így is többen voltak kint miatta, mint Bolt miatt.Ez a meritt futás azért nagyon rendben volt...peach250-ig nem hittem benne, azt hittem a grenadai lehajrázza
Viszont azért az orosz rúdugróra sikerült mindig visszakapcsolni...
És ma sem volt teltház...NB2
Kár, hogy nem lett meg Isinbajevanak az újabb csúcs, szép búcsú lett volna. 😊 Miatta kezdtem el nézni anno a futások mellett a rúdugrást is szóval hiányozni fog. :/Raven17Ja. Kíváncsi leszek, hogy Rióra visszatér-e még, vagy ez volt az utolsó fellépése.
több mint 11 éve
Kár, hogy nem lett meg Isinbajevanak az újabb csúcs, szép búcsú lett volna. 😊 Miatta kezdtem el nézni anno a futások mellett a rúdugrást is szóval hiányozni fog. :/
több mint 11 éve
Ez a meritt futás azért nagyon rendben volt...peach250-ig nem hittem benne, azt hittem a grenadai lehajrázza
Viszont azért az orosz rúdugróra sikerült mindig visszakapcsolni...
És ma sem volt teltház...
több mint 11 éve
Ez a meritt futás azért nagyon rendben volt...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Szerintem ez egyfajta atlétikai belügy lehet, nyilván hatalmas respektje van a többpróbázóknak. Ha nem lenne, tényleg kb. senki se csinálná.Egyébként minden évben megállapítom (olimpia, eb, vb alatt) a technikai számok nagyon másodlagosak az atlétikában. A mostani kalapácsvetésverseny 60 dobásából láttunk 8-at!!!NB2A futásokat megértem, hogy így mutatják, de ami fura nekem, hogy a többpróba, ami kizárt, hogy több embert érdekel, mint a technikai számok is végig van követve. És hogy ott a legbénább futam 200 méterénél is egyenként mutatnak be mindenkit, az teljesen értelmezhetetlen számomra.Schleck
több mint 11 éve
Egyébként minden évben megállapítom (olimpia, eb, vb alatt) a technikai számok nagyon másodlagosak az atlétikában. A mostani kalapácsvetésverseny 60 dobásából láttunk 8-at!!!NB2A futásokat megértem, hogy így mutatják, de ami fura nekem, hogy a többpróba, ami kizárt, hogy több embert érdekel, mint a technikai számok is végig van követve. És hogy ott a legbénább futam 200 méterénél is egyenként mutatnak be mindenkit, az teljesen értelmezhetetlen számomra.
több mint 11 éve
Egyébként minden évben megállapítom (olimpia, eb, vb alatt) a technikai számok nagyon másodlagosak az atlétikában. A mostani kalapácsvetésverseny 60 dobásából láttunk 8-at!!!
több mint 11 éve
Hiába a 4 Amerikai így is Jamaicai nyer, ráadásul elég simán. :/ Remélem a 200-at Felix behúzza. (bár nem tom milyen formában van idén)
több mint 11 éve
Vazze a tököm gondolt erre a ... lengyelre...Remélem doppingolt😊
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Szerintem ez altatás. Nem lehet végig dominálni, majd dob egy szép nagyot otszt' pislogjanak a többiek.PS.: mekkora befutó volt már a női 400-on!
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Hogy ezekre az elképesztően érdektelen hétpróba futamokra miért kell ennyi időt pazarolni, azt nem nagyon értem...
több mint 11 éve
Szemét pályabeosztás és buzi rajt. Fene egye meg.BazzaniA pályabeosztás semmit nem számított, a szezon nagy részében kívül futott a nagy versenyeken és stabilan hozta onnan is a 13.40-es időket. Ez a rajt viszont nonszensz, hogy nem lőtték vissza.
több mint 11 éve
dugo93
4 224
kár hogy ilyen rossz idő volt. titkon azért reménykedtem egy 9,7 alatti időben.Gatlin elég jó volt. olyan 60 méternél nem volt biztos benne, hogy Bolt megveri. nem volt annyira magabiztos
több mint 11 éve
lucy liu
314
állítólag jól van, csak nem volt ideje formába jönni
több mint 11 éve
szaba
10 545
Blék sérült még mindig?
több mint 11 éve
Nem hinném, hogy másodszorra is elcseszi, főleg, hogy most egyszerűen nincs ellenfele. Simán elronthatja a rajtot akkor is nyer.Elég unalmas lesz így ez a 100m...Raven17Remélem elnagypofájúskodja Bolt.
Mondjuk a doppingeltiltásból visszatérő és most tisztán mégjobb Gatlint se kedvelem jobbanBazzani
Gatlint Én se bírom, igazából úgy nagyon senkinek se szurkolok így, hogy nincs Asafa és Gay. :/
több mint 11 éve
Szerintem sem lesz így amúgy.Ebben én nem bíznék a helyedben. 😊SchleckElég unalmas lesz így ez a 100m...Raven17Remélem elnagypofájúskodja Bolt.Bazzani
Én elég nagy Bolt fan voltam, de nekem már kurva sok amit csinál ezzel a hatalmas lazáskodással.
több mint 11 éve
Ebben én nem bíznék a helyedben. 😊Elég unalmas lesz így ez a 100m...Raven17Remélem elnagypofájúskodja Bolt.Bazzani
több mint 11 éve
Elég unalmas lesz így ez a 100m...Raven17Remélem elnagypofájúskodja Bolt.
Mondjuk a doppingeltiltásból visszatérő és most tisztán mégjobb Gatlint se kedvelem jobban
több mint 11 éve
Elég unalmas lesz így ez a 100m...
több mint 11 éve
Jeilan megint odapakolta, de most még kellett volna egy kicsi. Sajnálom, pedig nagyon szurkoltam neki.