Atlétika
12 feliratkozó
több mint 11 éve
Váó. Asafa magyarországi rekordjának annyi.És jön a Gyulai Memorialra, wowgabokockaGatlin élete legjobbját futotta Katarban 100 méteren (május 15-én), most meg "kivágták" a köré szervezett pekingi versenyről (állítólagos sérülésére hivatkozva).danylyAzért kemény, hogy az öreg milyen szinten tudott visszatérni.dugo1993
több mint 11 éve
És jön a Gyulai Memorialra, wowGatlin élete legjobbját futotta Katarban 100 méteren (május 15-én), most meg "kivágták" a köré szervezett pekingi versenyről (állítólagos sérülésére hivatkozva).danylyAzért kemény, hogy az öreg milyen szinten tudott visszatérni.dugo1993
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Gatlin élete legjobbját futotta Katarban 100 méteren (május 15-én), most meg "kivágták" a köré szervezett pekingi versenyről (állítólagos sérülésére hivatkozva).danylyAzért kemény, hogy az öreg milyen szinten tudott visszatérni.
több mint 11 éve
Gatlin élete legjobbját futotta Katarban 100 méteren (május 15-én), most meg "kivágták" a köré szervezett pekingi versenyről (állítólagos sérülésére hivatkozva).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Én csak a földrajzi neveket tartalmazó kifejezések írásába kötök bele 😊Köszi, volt egy évszám is, amit benéztem, pedig ritkán vétek ennyi hibát.MakaA '88-as 100 méteres döntőről írtam pár sort.Nem rossz írás.
hosszabbitas.hu/velemeny-2/sportbotranyok-ii-a-nyolcvannyolcas-szazasMaka
Annyit, hogy:
- "Hetesen a honfitárs, a szintén kanadai Desai Williams, aki az elődöntőben hét tizeddel szorította ki Kovács Attilát a döntőből." Ez hét század.
- " Tíz évvel később Dennis Mitchell szervezetében találtak tesztoszteront, amiért két éves eltiltást kapott." Gondolom nem azért tiltották el, mert tesztoszteron volt benne. 😀Schleck
Dél-koreai = dél-koreai
európa bajnokságot = Európa-bajnokságot
több mint 11 éve
A '88-as 100 méteres döntőről írtam pár sort.A szöuli olimpia és a 100 méteres döntő 8és annak utóhatása) volt az egyik első sporteseményes emlékem. 😀
több mint 11 éve
Köszi, volt egy évszám is, amit benéztem, pedig ritkán vétek ennyi hibát.A '88-as 100 méteres döntőről írtam pár sort.Nem rossz írás.
Annyit, hogy:
- "Hetesen a honfitárs, a szintén kanadai Desai Williams, aki az elődöntőben hét tizeddel szorította ki Kovács Attilát a döntőből." Ez hét század.
- " Tíz évvel később Dennis Mitchell szervezetében találtak tesztoszteront, amiért két éves eltiltást kapott." Gondolom nem azért tiltották el, mert tesztoszteron volt benne. 😀Schleck
you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
A '88-as 100 méteres döntőről írtam pár sort.Nem rossz írás.
Annyit, hogy:
- " Tíz évvel később Dennis Mitchell szervezetében találtak tesztoszteront, amiért két éves eltiltást kapott." Gondolom nem azért tiltották el, mert tesztoszteron volt benne. 😀
több mint 11 éve
A '88-as 100 méteres döntőről írtam pár sort.hosszabbitas.hu/velemeny-2/sportbotranyok-ii-a-nyolcvannyolcas-szazas
you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
Kimetto odatette rendesen ezt! Viszont a 2 órán belüli WR-ben én nem vagyok képes hinni.SchleckÉn anno azt nem hittem, hogy 9,6 alatt lehet 100 métert futni.
több mint 11 éve
Kimetto odatette rendesen ezt! Viszont a 2 órán belüli WR-ben én nem vagyok képes hinni.
több mint 11 éve
Szerintem jó kis EB-t zárunk.danylyNagyon vékony jégen táncol a magyar atlétika. Ha nincsenek a dobószámok, kb "az ott voltunk" jelzővel illetném a dolgokat. Ami tetszett a Balázs 110 gátja, meg a 2 hétpróbázó csaj. És a többi 30 számban??? És ez az afrikai népvándorlással még csak a jéghegy csúcsa, 4-6 év múlva még durvább lesz, született európai már oda sem fog szagolni a dolgokhoz. Nekünk tényleg csak a technikai számok maradnak.
Amiket megjegyzem (tudom én vagyok a barom, hogy 10-20 év után is minden évben ezek nyafogok), ismét nem igazán láthattuk. Nem értem, nem értem, nem értem... Tegnapi döntőből (kalapács) azért láttunk kb 15 dobást, mert az első 6-7 versenyző dobásakor más nem zajlott a stadionban... Szerintem tök látványos ahogy egy kalapács v. gerely repül 80 métert! Nagyon megreformálnám én ezt a lebonyolítást...
több mint 11 éve
Nem gondoltam volna hogy Anita ennyire kivágja a rezet, de nagyon örülök a sikerének. 18 alját vártam max. tőle. Szép nagy országos rekord.Gratula.
Jól van most már van a lányoknak is érmük. Szerintem jó kis EB-t zárunk.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
mit ment a francia csaj, szűz mária!
több mint 11 éve
Utolsóra mit vágott?!Szerintem a selejtezőben csak altatott. 😛
Nagy gratula.
több mint 11 éve
ha az a 82.18 szép, akkor az utolsó, 82.69 egyenesen gyönyörű 😊 innen is hatalmas gratula 😊
több mint 11 éve
hát ez gyönyörű volt, vérprofi!!!
több mint 11 éve
Rossz a dobókör? 😀 Tét nélkül még egy egyéni csúcs, nem gyenge. 😊
több mint 11 éve
Meg, de ha özönvíz van, akkor az sem ér sokat 😕Megtörlik a lábukat általában belépés előtt, nem?Vagy dobhatnának egy fedett helyről is akár, nem?Sobri Jóskaegy áttetsző műanyag ferde tetőt fel lehetne csapni a kör fölé, egy kis eresszel, csak valahogy nem trendi... egy kicsit így is vizes lenne, mert ugye cipővel behordanák a fiúk-lányok, de még mindig jobb megoldás.JSanyo
Krisztián közben odatette. 😊Schleck
Pars meg állat 😊 82.18 és milyen szép dobás volt 😊
több mint 11 éve
Megtörlik a lábukat általában belépés előtt, nem?Vagy dobhatnának egy fedett helyről is akár, nem?Sobri Jóskaegy áttetsző műanyag ferde tetőt fel lehetne csapni a kör fölé, egy kis eresszel, csak valahogy nem trendi... egy kicsit így is vizes lenne, mert ugye cipővel behordanák a fiúk-lányok, de még mindig jobb megoldás.JSanyo
Krisztián közben odatette. 😊
több mint 11 éve
Vagy dobhatnának egy fedett helyről is akár, nem?Sobri Jóskaegy áttetsző műanyag ferde tetőt fel lehetne csapni a kör fölé, egy kis eresszel, csak valahogy nem trendi... egy kicsit így is vizes lenne, mert ugye cipővel behordanák a fiúk-lányok, de még mindig jobb megoldás.
több mint 11 éve
kezdünk átmenni lassan afrika B versenybe 😊 az ügyességi számokban még ott vagyunk, de futószámokban egyre több a honosított győztesMiért is? Esik az eső , más sportban is szokott. Ilyen ez a popszakma.
nézve ezt a kalapács versenyt, azért nem lenne olyan megvalósíthatatlan letakarni valamivel azt a dobókört, ma láthattunk volna egy világcsúcsot (majdnem meglett így is, mert visszanéztem az utsó dobás nagyon határeset volt, ha szektoron belül marad)
ha meg a jövőbe nézünk, akkor a dobókör foroghatna is, hogy amikor dobnak, akkor jönne csak elő a tiszta, száraz dobókör, mikor mérnek megint a vízes fele lenne felül😊NB2
több mint 11 éve
Vagy dobhatnának egy fedett helyről is akár, nem?