Atlétika

12 feliratkozó

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Nem semmi volt, hogy a 200as döntőt a Hatlakott Koralzátonyról vagy honnan a fenéből érkező srác nyerte. 😀

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ezt jobban nem lehetett volna csinálni, szép versenyzés volt. 😊
Ha két jó futó még a második futamból itt futott volna, az segíthetett volna, de így sem rossz azért. 😀

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
Grat Xéninek, kihozta a maximumot ebből a futásból, szép ez az ezüst!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 8 007 — Nega Scott
Kevésen múlott, nagy teljesítmény volt, főleg a végén. A kubai nagyon odarakta magát és okosan futott, nem a 800on múlott. De ebből lehet szép jövő is 😊

több mint 13 éve
Krizsán Xénia elég jól áll. A mögötte lévők mind gyengébb egyéni csúccsal rendelkeznek, a kicsivel előtte lévő kubai is gyengébb egy hangyányival nála, az élen álló brazil meg sokkal. Ha jól fut meglehet az arany is. Huh, kemény. 😊

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Hatalmas eséseket mutattak be a női váltók...Gogo
Van még egy futam 😀empty taxi
Á, ez dögunalom volt 😀

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
Hatalmas eséseket mutattak be a női váltók...Gogo
Van még egy futam 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Hatalmas eséseket mutattak be a női váltók...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Pásztor Bence 73.33-as első dobásával lazán megdobta a selejtezőszintet, így bent lesz a holnap este 20:20kor kezdődő döntőben, rajta kívül még Gyurátz Rékának lehet szurkolni 18:30tól, ő 60.01-gyel 10. helyen került a döntőbe, remélhetőleg javít egy kicsit 😊

a fiúknál 72.50 volt a szint, ezt 11en dobták meg, a 12. helyen döntős is majdnem 72őt dobott, nagy verseny lesz holnap, remélem látszódni is fog a tévében...

több mint 13 éve
Hogy sérült volna bele a nagyképű parasztja...Schleck
mi történt?

jah meg a tegnapi női 5ezer milyen volt? Láttam, hogy 1 század döntött, de csak azt kaptam el, hogy mondták a számok alapján azt hinnénk, hogy szoros volt de közben nagyon nem. Bébé
Az ötezren csak nem nagyon forszírozták a versenyzést az etióp lányok, de ennek a megállásnak, amit ma mutatott be az amerikai hülyegyerek az égvilágon semmi értelme nem volt:
 www.youtube.com/watch?v=nHQhD4rcM9A

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
Hogy sérült volna bele a nagyképű parasztja...Schleck
mi történt?

jah meg a tegnapi női 5ezer milyen volt? Láttam, hogy 1 század döntött, de csak azt kaptam el, hogy mondták a számok alapján azt hinnénk, hogy szoros volt de közben nagyon nem.
több mint 13 éve
Hogy sérült volna bele a nagyképű parasztja...

több mint 13 éve
Chelsea nevelés nyerte a 100 m-t. Egész gyors szélsőhátvéd lehetett. 😀

több mint 13 éve
Ez a Jacko Gill nem gyenge és szimpatikus srác is.

több mint 13 éve
Közben egyébként elkezdődött a junior atlétika vb. Pásztor Bencére kíváncsi leszek. A kalapácsvetés selejtező pénteken, míg a döntő szombaton lesz amúgy.Schleck
Vicces verseny, a versenyzők nem elhanyagolható része alapszabályokkal nincs tisztában és bénázik föl-alá, szórakoztató,l hogy néhány országot én is képviselhettem volna ha erre edzek 😀Rajna
Úgy érzed, hogy a 13.31-es 100 m benned van? 😀Schleck
Kell egy kis hátszél meg jó diéta (tanácsok Fazekas Robitól), és meglehet 😀

több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
Közben egyébként elkezdődött a junior atlétika vb. Pásztor Bencére kíváncsi leszek. A kalapácsvetés selejtező pénteken, míg a döntő szombaton lesz amúgy.Schleck
Vicces verseny, a versenyzők nem elhanyagolható része alapszabályokkal nincs tisztában és bénázik föl-alá, szórakoztató,l hogy néhány országot én is képviselhettem volna ha erre edzek 😀Rajna
Úgy érzed, hogy a 13.31-es 100 m benned van? 😀Schleck
Hát ez a 10km durva volt. Köröztek rendesen a többiek míg Etióp, Kenya már rég beért. 😀
Egyik csávónak olyan combja volt, hogy Carlos megirigyelné. Nemtom, hogy az ilyen mit keres 10ezer méteren. 😀
több mint 13 éve
Úgy érzed, hogy a 13.31-es 100 m benned van? 😀

több mint 13 éve
Vicces verseny, a versenyzők nem elhanyagolható része alapszabályokkal nincs tisztában és bénázik föl-alá, szórakoztató,l hogy néhány országot én is képviselhettem volna ha erre edzek 😀

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Stanozolol 2012-ben, ne máár. :/Schleck
Nem rossz cucc az, ha nem jár arra ellenőr. 😀szaba
Kit ismersz, aki szedte? 😀
De én azt nem értem, hogy mit gondoltak ki Annussal? Áh, a wadások úgysem hiszik azt, hogy a múltkori után doppingolni mer, vagy mi járt a fejükben? Nem tudom megérteni. Azt gondolom nehéz lehetett elviselni, hogy nem jöttek úgy az eredmények, mint fiatalabb korában, de erre nem ez a megoldás. Egyébként ebben a témában Roman Seberle az isten szerintem. Volt világcsúcstartóként is képes harcolni azért, hogy egy EB-n hatodik legyen, óriási reszpekt.Schleck
Hát akkor Hewittnál jobban embert nem tisztelhetsz 😀

több mint 13 éve
Közben egyébként elkezdődött a junior atlétika vb. Pásztor Bencére kíváncsi leszek. A kalapácsvetés selejtező pénteken, míg a döntő szombaton lesz amúgy.

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 296
Schleck
Mondjuk nem sok reszpektje van a búvárúszó sportágnak, de mivel volt az éden hotelben, leírom: Éden Ádám világcsúcstartó mától 50 m-es uszonyos gyorsúszásban. 😀szaba
A Király? 😀Höri
A Király. 😀
több mint 13 éve
De én azt nem értem, hogy mit gondoltak ki Annussal? Áh, a wadások úgysem hiszik azt, hogy a múltkori után doppingolni mer, vagy mi járt a fejükben? Nem tudom megérteni. Azt gondolom nehéz lehetett elviselni, hogy nem jöttek úgy az eredmények, mint fiatalabb korában, de erre nem ez a megoldás. Egyébként ebben a témában Roman Seberle az isten szerintem. Volt világcsúcstartóként is képes harcolni azért, hogy egy EB-n hatodik legyen, óriási reszpekt.

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 296
Nem rossz cucc az, ha nem jár arra ellenőr. 😀
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 192 — Chiefs GM
sorry a (félig-meddig) offért, de ha már itt jött elő a téma, aszondja index:
Figyelmeztették az amerikai női futballválogatott 30 éves kapusát, Hope Solót, akit június közepén ellenőriztek a USADA, az amerikai doppingellenes ügynökség emberei, és a vizeletminta elemzése pozitív végeredménnyel zárult. Solo arra hivatkozott, hogy menstruációjára szedte be az orvosa által felírt gyógyszert, amelynek egyik összetevője a tiltólistán szereplő vízhajtó, így ott lehet Londonban.

tegyük fel h elhiszem a menstruációra szedte (már ez óriási lol), na de és ??
miért van h nálunk egy ilyen esetért Benedek Tibort eltiltották több hónapra, vagy most legutóbb (nem annyira vagyok kében) egy szintén válogatott kerettag pólóst v kézilabdázót, nem emlékszem pontosan. kb hasonló "hiba" miatt nem vehet részt az olimpián.

amerika nemzeti hőse miért kivétel ? miért nem érzik úgy h nevetséges ez ez egész doppingügy ? akinek fejlettebb orvosi tábora van az nem doppingol, a "szegény magyar" aki csak a 70es évek szerét tudja szedni az igen ?

nem akarom én ezt az ostoba buta parasztot védeni, de (és javítsatok ki ha rosszul emlékeztem) ők anno Athénban és utána sem produkáltak pozitív mintát, csak keveset. de a fehérorosz vagy milyen dobók érmeinek elvételére csak pingvinezik a nob, hogy ők nem tudnak mit tenni, és szerencsétlen magyar csóka, még a mai napig se kapta meg talán az érmét.

egyszerűen röhej ez az egész dopping-kérdés, simán fel kellene hagyni a boszorkányüldözéssel, mert senkit nem érdekel, hogy valaki tisztán 60 méterre repíti a gerelyt, amikor valaki a Borsochemmel a háta mögött, kidobja a stadion melletti folyóba. álszent buzulás az egész.gabtsi
Ők nem menstruálnak. 😊

több mint 13 éve
ok, h fél év volt, de az sem figyelmeztetés, illetve ezzel biztosan ugrott az olimpiai részvétele (nem tudom, hogy amúgy bekerült volna-e), fazekast nem akarom védeni teljesen jogos a story, Verrasztó meg azért más kávéház, mert őt a MÚSZ tiltotta el.

a sportdiplomáciánk mint olyan, meg nem is létezik.gabtsi
A sportdiplomácia az stimmt, bár szerintem inkább az a gáz, hogy el lehet intézni ilyen ügyeket pár jó ismerőssel/borítékkal.

Török meg amúgy sem volt nagy esélyes a bekerülésre, garantálom, hogy Kását nem rakták volna ki.