Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 7 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Zarco pole! Hazai pályán, hazai csapatban, nem semmi ez a kis francia. A legjobb Yamahás utána Vinales gyári géppel a nyolcadik helyen...

A verseny biztos hogy egy másik történet lesz, Marquezzel mindig számolni kell ugye, Dovi is végig jó versenytempót mutatott eddig, szeritem Vinales is feljöhet majd a dobogó környékére. Mégis, én most valahogy úgy érzem Zarco behúzza az elsőt, a hazai tábor ovációja előtt 😊

@Coolearie Crutchlow láttad mekkorát repült a q1-ben?

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Mr.Breaker 1 933
Én csak azt nem értem, ha csalni akarnak miért teszik ilyen látványosan? Ha én csalni akarnék, azt úgy intézném, h a lehető legkevésbé legyen nyilvánvaló.
Plusz én úgy tudom 3 helyszínre szállított gumikon változtattak csak. Jó lenne látni mindenhol változnak majd az erőviszonyok, vagy csak itt és a másik 2 pályán lesz Mercedes henger.
Illetve a Mercedes a 2014-től tartó korszakban a spanyol gp-n érte el általában az adott évben a legnagyobb különbséget a követőivel szemben.
dawyd728
Egy szóval nem írtam,hogy csalnának. Csak annyit írtam,hogy kezd rohadtul frusztráló lenni az ,hogy már 5 éve hülyére nyerik magukat és ennek ellenére,vagy pont ezért, de még mindig ők az egyenlők között az egyenlőbbek. Ez pedig egyik korábbi dominanciánál sem volt jellemző,sőt ott próbálta az FIA hátráltatni őket ahol csak tudták.

Valószínűleg behúzták volna,ha nem is az időmérőt,de a futamot igen, a gumimódosítások nélkül is. Az megfigyelhető volt az elmúlt 4 futamon,hogy a Ferrari jobban melegíti fel a gumikat és ez előny 1 körön,de a versenytempó még mindig a Mercinél volt erősebb,csak szinte lehetetlen előzni idén, sőt követni is alig lehet a másikat,ezért beragadtak mögéjük. Ez a gumimódosítás pedig pont azt eredményezte,hogy már időmérőn is a Ferrari elé tudtak ugrani,így autózhatták a saját tempójukat a versenyen is.

Hosszú még a szezon majd kiderül még mi a valós erősorrend,de ez a futam sem kecsegtetett túl sok jóval. :/
több mint 7 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 535 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
így nehéz elképzelni, hogy az év végén Ferraris világbajnok legyen egyéniben. :/

több mint 7 éve
dawyd728 4 036
Komolyan elmehet mindenki oda ahova akar....
FIA,Merci,Pirelli,Ferrari...

Merci egyetlen gyenge pontja idén a gumikezelés-melegítés volt,erre a Pirelli szinte rájuk tervezett gumikat vezet be Barcelonatól. Meg is lett az eredménye, időmérőn csak ők tudták megfelelően kezelni az abroncsokat.
Erre jön rá még az,hogy az FIA elnöke egész hétvégén a Merci garázsában "haverkodik"...

Már ez megadta az alaphangulatot a futamra,ahol a Merci még az időmérős tempón is tekert egyet és körönként majd 8 tizedet adtak a Ferrari-nak. Majd jött a szokásos Ferrari taktikai szerencsétlenkedés immár zsinórban 4 hétvégéje...

Itt egy jó darabig változás nem lesz semmiben,úgy néz ki a Liberty nem csak show-t,de dinasztiát is akar építeni erre a Merci-Hamilton tengelyre.
Mr.Breaker

Én csak azt nem értem, ha csalni akarnak miért teszik ilyen látványosan? Ha én csalni akarnék, azt úgy intézném, h a lehető legkevésbé legyen nyilvánvaló.
Plusz én úgy tudom 3 helyszínre szállított gumikon változtattak csak. Jó lenne látni mindenhol változnak majd az erőviszonyok, vagy csak itt és a másik 2 pályán lesz Mercedes henger.
Illetve a Mercedes a 2014-től tartó korszakban a spanyol gp-n érte el általában az adott évben a legnagyobb különbséget a követőivel szemben.
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Ferrari megint kurva okos , mostmár csak összehozzák a Merci 1-2-t ha Bakuban nem sikerült ...
Toca
nem értem mi volt itt a koncepció.
Amadeus
a németek okosabbak mint az olaszok, semmi váratlan

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Ferrari megint kurva okos , mostmár csak összehozzák a Merci 1-2-t ha Bakuban nem sikerült ...
Toca
Amadeus
Melbourneben bejött, hátha most is.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 117 — Vikings fan
Toca
Amadeus
Ráadásul közepest kozepesre cserélni ? Mintha a Merci garázsból szóltak volna rájuk hogy akkor most 2 helyet hátra...
több mint 7 éve
Mr.Breaker 1 933
Komolyan elmehet mindenki oda ahova akar....
FIA,Merci,Pirelli,Ferrari...

Merci egyetlen gyenge pontja idén a gumikezelés-melegítés volt,erre a Pirelli szinte rájuk tervezett gumikat vezet be Barcelonatól. Meg is lett az eredménye, időmérőn csak ők tudták megfelelően kezelni az abroncsokat.
Erre jön rá még az,hogy az FIA elnöke egész hétvégén a Merci garázsában "haverkodik"...

Már ez megadta az alaphangulatot a futamra,ahol a Merci még az időmérős tempón is tekert egyet és körönként majd 8 tizedet adtak a Ferrari-nak. Majd jött a szokásos Ferrari taktikai szerencsétlenkedés immár zsinórban 4 hétvégéje...

Itt egy jó darabig változás nem lesz semmiben,úgy néz ki a Liberty nem csak show-t,de dinasztiát is akar építeni erre a Merci-Hamilton tengelyre.
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Toca
több mint 7 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Vicc azért pár dolog az F1ben...
Durva balesettel indultak, Grosjean utána meg padlógáz. Jó, nem feltétlen az ő hibája, turbulencia, dirty air, stb.
Verstappen... csak karambolozik, simán belement most is VSC alatt Strollba.
Szegény Leclerc VSC után bealszik, Alonso simán elmegy mellette.
A Williams meg kritikán aluli, bűn rossz az egész autó, és ül benne a büszke apuka gyermeke 1 év tapasztalattal, és az újonc Sirotkin. Nem mintha több tapasztalat jobb lenne ide, Kubica is ugyanúgy panaszkodik, bár ő neki a jobb keze rossz, úgyhogy nem jobb megoldás.
És itt is van a természetes McLaren technikai hiba, viszont legalább nem rúgnak bele a Hondába 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Kúúúrva unalmas vagy Harvick!
Ráadásul Truex Jr. 2., Logano 3., rosszabb nem is lehetne.

Blaney... rohadt gyors, de vagy ő bassza el, vagy előtte mennek össze és kilökik, de valami tuti mindig történik vele. Most épp ő volt a hülye. Simán lehetne vagy négy győzelme idén.

Legalább Hamlin hozott egy Top5 helyet egy Top15 kocsival.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
dawyd728 4 036
Hát nem ez a futam lesz kitéve az ablakba Norbi részéről...
Hanni
Bemutatta miért nem lesz soha bajnok. Egy dolga lett volna, Müller maga mögött tartása. Elrontja a rajtot, de még ugyanúgy ráhúzhatta volna a kaput Müllerre, ahogy a francia tette vele Marokkóban. Nem tette. Inkább kivezettette magát vele, h jó pár pozíciót bukjon. Majd jött a tavalyi csapattárs, aki BTW méretes kékeres volt.. Majd amikor a 8. hely elérhetővé vált volna, ott próbál előzni, ahol nem lehet és nem vár egy biztonságos részre.
Amikor keménynek kell lenni puha, amikor okosnak, akkor keménykedik. Pedig aztán idén nem lehet mondani, h ez a két vénember technikai fölényben lenne..

Szerkesztette: dawyd728
több mint 7 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 584 — Poloska confirmed
Hát nem ez a futam lesz kitéve az ablakba Norbi részéről...
több mint 7 éve
Bolyhos Philadelphia Eagles 64

Philadelphia Underdogs!
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Nah ennyi elég is volt...
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
 tsmsport.blogspot.hu/p/motogp.html
 www.totalsportek.com/motogp-stream/
innen volt, próbáljátok a többit, mert az első most elszállt

Szerkesztette: NB2
több mint 7 éve
Valaki netes streamet tudna küldeni, ugyanis a Spiler inkább adja a Man City full tét nélküli meccsét, mint a MotoGPt... Köszönöm.
bogec7
Igen? Mi a fasz.
több mint 7 éve
bogjosi New England Patriots 1 917
Valaki netes streamet tudna küldeni, ugyanis a Spiler inkább adja a Man City full tét nélküli meccsét, mint a MotoGPt... Köszönöm.

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 7 éve
Valamit Crutchlow hondáján nagyon eltaláltak az utóbbi hetekben. 😎
több mint 7 éve
Espargaro & Zarco KTM 2020-ig. Megkapta a gyàri gépet tessék.
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Kis színes a NASCAR világából.
GMS Racing was notified that driver Spencer Gallagher gave a positive result from a NASCAR drug screen. GMS fully supports NASCAR's policy on substance abuse and we do not condone this type of behavior. First and foremost, our entire organization wants to apologize to NASCAR, our sponsors, teammates and fans due to this policy violation. Spencer has agreed to participate in NASCAR's Road to Recovery program. A substitute driver will be announced at a later date." - Mike Beam, President of GMS RacingJayski.com
Ebben az a vicces, hogy hétvégén szerezte meg első győzelmét az Xfinity Seriesben, a második teljes szezonjában két full szezonnyi Truck Series után. Családi vállalkozás a csapata, tehát volt meló benne. Tök örültem nekik. Erre eltiltják ilyen miatt. Taps!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Szerintem ezt is le kéne szabalyozni hogy ha 72.5-re felgyorsít utána csal 63.5ig lassithat mert különben balesetveszélyes.
Valaki magyarázza már el neki hogy ez autóverseny...
több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 12 426 — SB 50 Champion @ Grund
 www.m4sport.hu/forma-1/cikk/2018/04/30/hamilton-vettel-ezt-nem-teheti-a-biztonsagi-autonal/

Pont ő? Pont Bakuban? Ehh...
StormST
csak emlékeim szerint tavaly nem a gyorsítgatás-fékezgetésből adódott probléma, hanem hogy az egyik kanyarból kijövet nem gyorsított, Vettel meg nekiment.
slowmotion
Amit Vettel csinált azt csinálja mindenki évek óta, nem volt semmivel se piszkosabb, mint amit Hamilton csinált tavaly...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
 www.m4sport.hu/forma-1/cikk/2018/04/30/hamilton-vettel-ezt-nem-teheti-a-biztonsagi-autonal/

Pont ő? Pont Bakuban? Ehh...
StormST
csak emlékeim szerint tavaly nem a gyorsítgatás-fékezgetésből adódott probléma, hanem hogy az egyik kanyarból kijövet nem gyorsított, Vettel meg nekiment.