Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 7 éve
Fhu jo lesz ez a 2019. Petrucci megerdemelte ezt a gyari masinat, tudta hozni az eredmenyeket a Pramacnal boven, kivancsi leszek hogy a gyari pirosaknal milyen megbizast fog kapni jovore igy elso eveben. A masina nagyon nem lesz kulonbozo mert ha jol tudom most is olyannal megy mint a ket gyari korubelul.Város nagyon a kövi szezon az biztos 😊 csupa csupa izgi match-up 😀
Lorenzo meg eljattsza ugyanazt mint Rossi nekem nagyon az az erzesem.
Latni fogjuk meg ot a Yamahanal az biztos 😀
Elvileg jon meg Rea is a WSBKbol, na abbol nemtudom mi fog kisulni es hova. Pedrosat meg sajnalom, de remelem meg marad itt vagy esetleg a 2-be.
Izgi lesz az biztos.
Coolearie
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Fhu jo lesz ez a 2019. Petrucci megerdemelte ezt a gyari masinat, tudta hozni az eredmenyeket a Pramacnal boven, kivancsi leszek hogy a gyari pirosaknal milyen megbizast fog kapni jovore igy elso eveben. A masina nagyon nem lesz kulonbozo mert ha jol tudom most is olyannal megy mint a ket gyari korubelul.Lorenzo meg eljattsza ugyanazt mint Rossi nekem nagyon az az erzesem.
Latni fogjuk meg ot a Yamahanal az biztos 😀
Elvileg jon meg Rea is a WSBKbol, na abbol nemtudom mi fog kisulni es hova. Pedrosat meg sajnalom, de remelem meg marad itt vagy esetleg a 2-be.
Izgi lesz az biztos.
több mint 7 éve
Az komoly. Én örülök, h elmegy a Ducatitól. Sosem kedveltem. Dovi mellé, akkor gondolom Petrucci. Miller és Bagnaia pedig a Pramac-nál.Igen, pont most akartam beszerkeszteni, hogy közben a Petrucci promotion is hivatalos. Birom az olaszt, remélem bejön neki, meg tudja mutatni hogy dobogóért tud harcolni versenyről versenyre.
dawyd728
Szerintem jó eséllyel ő az első versenyző, aki gyári csapathoz kerül, a superstockból indulva! 😀
több mint 7 éve
dawyd728
4 036
Az komoly. Én örülök, h elmegy a Ducatitól. Sosem kedveltem. Dovi mellé, akkor gondolom Petrucci. Miller és Bagnaia pedig a Pramac-nál.
több mint 7 éve
Szoval, Pedrosa 2018 végén búcsúzik a Hondátol. Ez a kevésbé meglepő.Lorenzo meg megy a helyére, Marquez mellé! Erre vartjatok gombot!
több mint 7 éve
Na Le Mans???Elbassza a Toyota?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Pirro perecelt egy rohadt nagyot:Rendesen odakúrta magát. Elvileg nagyobb baja nem lett szerencsére! Hihetetlen milyen felszerelések védik őket, mennyire eltudják fogni a soksok erőt ezek a ruhàk.
cdnja.r.worldssl.net/mp4/yn/yN0r.mp4?_=1
NB2
több mint 7 éve
Elég gáz az F-1-re nézve, ha ez volt egy Monacói verseny kb legemlékezetesebb jelenete... twitter.com/Vetteleclerc/status/1000757759422410752
Vettelt ezért pár száz éve ott helyeben lefejezik. 😊
több mint 7 éve
Az a vicc, hogy ha verstappen nem kretén és ütik ki egymást bakuban, akkor most ricciardo kb úgy állna mint vettel az összetettben.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Ezt a dögunalmat...Már évek óta ez van sajnos. Ennek a versenynek nem sok értelme van elég unalmas, be kellene szüntetni, de úgysefogják mert "lennie kell" mert presztízse van.
NB2

több mint 7 éve
De ők egyforma gumikon vannak, épp azt mondom, hogy Hulk is most 2 kör alatt már majdnem 10 másodpercre volt Sainztól, ha most kihoznák Kimit és mondjuk Vettel-Ric kint marad akkor lehetne akció.Hihetetlen milyen beszari mindegyik topcsapat, Rait, vagy Bottast, vagy akár Hamit is belehetne hozni hyperlágyakért, kb. 7-8 kör alatt vissza is érnének az élmezőnyre és ekkora gumi különbséggel talán még előzni is tudnának, de neeem, helyette inkább mindenki beletörődik a halál unalmas vonatozásba.nézd most, hogy Gasly, Hulk, Verst mit tud csinálni...
Raven17
képzelj el egy Ferka-Meki-RBR-t
NB2
több mint 7 éve
Hihetetlen milyen beszari mindegyik topcsapat, Rait, vagy Bottast, vagy akár Hamit is belehetne hozni hyperlágyakért, kb. 7-8 kör alatt vissza is érnének az élmezőnyre és ekkora gumi különbséggel talán még előzni is tudnának, de neeem, helyette inkább mindenki beletörődik a halál unalmas vonatozásba.nézd most, hogy Gasly, Hulk, Verst mit tud csinálni...
Raven17
képzelj el egy Ferka-Meki-RBR-t
több mint 7 éve
Indy 500-at közvetíti valmelyik tv?
több mint 7 éve
Hihetetlen milyen beszari mindegyik topcsapat, Rait, vagy Bottast, vagy akár Hamit is belehetne hozni hyperlágyakért, kb. 7-8 kör alatt vissza is érnének az élmezőnyre és ekkora gumi különbséggel talán még előzni is tudnának, de neeem, helyette inkább mindenki beletörődik a halál unalmas vonatozásba.
több mint 7 éve
Ezt a dögunalmat...
több mint 7 éve
dawyd728
4 036
Norbi kapott 10 helyes büntetést mára. Mondjuk szerencsére nem oszt, nem szoroz. Kösz BoP! Ha már törött volt a futómű, de ha mégsem, én örültem, h keményen odatette a vállát. Fortyogjon csak Müller és érezze, ha kell Norbi is tud *eci lenni, ha kell.
több mint 7 éve
Mekkora előember ez a Müller : D Hatalmas vicc a csávó.Lényeg hogy ő soha nem hibás.
Hanni
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
...Hát ez nem jött be...
A verseny biztos hogy egy másik történet lesz, Marquezzel mindig számolni kell ugye, Dovi is végig jó versenytempót mutatott eddig, szeritem Vinales is feljöhet majd a dobogó környékére. Mégis, én most valahogy úgy érzem Zarco behúzza az elsőt, a hazai tábor ovációja előtt 😊
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Mekkora előember ez a Müller : D Hatalmas vicc a csávó.
több mint 7 éve
dawyd728
4 036
Két emberért szorítok, erre mindkettő kiesik az elején. 😕
több mint 7 éve
Nem elég hogy rommá nyerte magát az első 12 hétvégén, Harvick a $,$$$,$$$-t is elvitte. 😕
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Plate racing at Charlotte! Éjféltől Monster Energy All-Star Race, 1 millió okot tudnék mondani, amiért érdemes lesz nézni. 💰Főleg most hogy beújítottak, és Daytonához valamint Talladegához hasonlóan itt is visszafojtják az autókat. Izgi lesz. 🙂
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Zarco pole! Hazai pályán, hazai csapatban, nem semmi ez a kis francia. A legjobb Yamahás utána Vinales gyári géppel a nyolcadik helyen...Lattam 😕 Remelem semmi baja. Viszont annak orulok hogy Marquez behalt es Zarco lett az elso.
A verseny biztos hogy egy másik történet lesz, Marquezzel mindig számolni kell ugye, Dovi is végig jó versenytempót mutatott eddig, szeritem Vinales is feljöhet majd a dobogó környékére. Mégis, én most valahogy úgy érzem Zarco behúzza az elsőt, a hazai tábor ovációja előtt 😊
@Coolearie Crutchlow láttad mekkorát repült a q1-ben?
Cowboykarcsi90