Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 7 éve
www.m4sport.hu/forma-1/cikk/2018/04/30/hamilton-vettel-ezt-nem-teheti-a-biztonsagi-autonal/Pont ő? Pont Bakuban? Ehh...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
This is TALLadegaaaa! Plate racing rulez!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 933
Az viszont külön vicces, hogy az a gumi ami a Pirelli számításai szerint max 20-22 körig bírja,azzal simán megfutják a 40. körben a leggyorsabb kört.
több mint 7 éve
Csak azt nem értem, hogy a Szujóék is miért védik állandóan Verstappent, de már kezd elég unalmas lenni...folyamatosan, kb. 1,5 éve glóriázzák és minden szituból - bármilyen is az - az jön le, hogy Verstappen megpróbálta, férfias stb. remélem visszavesznek már ebből.
StormST
több mint 7 éve
Csak azt nem értem, hogy a Szujóék is miért védik állandóan Verstappent, de már kezd elég unalmas lenni...

több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 933
Ferrari-nak végre jó a tempója erre sorra basszák el a versenystratégiát. Most is tisztán látszott,hogy a lágy gumikban nincs tempó,a 25+ körös szuperlágyakkal jobb tempót lehetett menni,erre berántják boxkiállásra Vettel-t...A másik, Crashstappen-nel valaki már tényleg elbeszélgethetne. Ez még F2-ben is elfogadhatatlan lenne amit idén művel. De amíg az RB ennyire védi nem nagyon lesz változás.
több mint 7 éve
dawyd728
4 036
Amúgy hihetetlen, h mennyi ideje tűrik a kisgyereknek a féktávon történő irányváltást, de csak rajta vesztett. A történetben egyedül Riccardo-t sajnálom. Az RB minden egyes Max féktávon történő irányváltását folyamatosan félremagyarázta. Mindig védték, h ő rámenős és csinálja a showt, míg a többiek csak picsognak és még akarják törni. Ennél "szebb" forgatókönyv a sorstól nem is jöhetett volna az italosok számára.
több mint 7 éve
dawyd728
4 036
Hamiltonnak köze nincs a versenyezhez és vezeti a VB-t...Visszakapta ausztrál gp-t a sorstól..
Toca
Amúgy ennyire érdemtelenül megszerzett győzelme se sok volt. Konkrétan az RB koccintás és SC nélkül Bottas egy normál kerékcserével is elé jött volna.
több mint 7 éve
Verstappent elkéne meszelni egy versenyre, mert hiába gyors az nem f1 szint amit idén produkál.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Jaj, Vettel nagy marha volt. 1.hely helyett 4.jól van akkó'
Csak magának köszönheti. Versenyezni még mindig tanulnia kell.
Na de Kimi 2. lett legálabb 😊
Chargers LT
több mint 7 éve
A Red Bullnál lassan rendet kéne rakni, mert már nem csak egymás versenyét basszák el, hanem mindenki másét is. Ricciardo gyorsabb volt végig, el kellett volna engedni előre, de annyira ragaszkodnak hozzá, hogy nincs csapatutasítás, hogy inkább összetöretik egymással a két kocsit...Vettel elcseszte, de legalább megpróbálta, én jobban értékelem, ha valaki nem elégszik meg a 2. hellyel és megkockáztatja, hogy hátrébb csúszik, az én szememben az ilyen inkább sportemberi viselkedés...

több mint 7 éve
Jaj, Vettel nagy marha volt. 1.hely helyett 4.Csak magának köszönheti. Versenyezni még mindig tanulnia kell.
Na de Kimi 2. lett legálabb 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Hamiltonnak köze nincs a versenyezhez és vezeti a VB-t...
több mint 7 éve
Így kell leadni a tuti győzelmet Hamiltonnak. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Gro 😀😀😀D
több mint 7 éve
Verstappen bazdmeg. Ha erre a gyerekre nem figyelnek a többiek minden versenyen kiütne valakit. Már a 2. előzése is necces volt, ha Ricciardo nem húzza el, már ott kiütik egymást.Itt meg kihúzza jobbra, aztán vissza balra. Bár itt Ricciardo is hibázott. De a RB is balfasz, Ricciardo megcsinálja az előzést, aztán rá két körre úgy cserélnek kereket, hogy Verstappen visszajöjjön elé.
több mint 7 éve
Max itt mit várt? Satuféket?
több mint 7 éve
Red Bull being smart
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
dawyd728
4 036
Norbinak eddig hihetetlen, h mennyire nem akar kijönni egy verseny. Hungaroring után meg jön a Hyundai visszafogása.. Mondjuk azzal Bjork, Müller és Tarquini is rajta fog veszteni.
több mint 7 éve
Matt Kenseth visszatér!!A Roush Fenway #6-os Fordját fogja felváltva vezetni Trevor Bayne-nel, aki rászolgált arra, hogy a továbbiakban ne ő üljön minden héten az autóba.
Holnap lesz hivatalos bejelentés, de az okosok tudni vélik hogy május 12-én Kansasben mutatkozik be régi-új csapatánál a 2003-as bajnok.
Fuckyeah!
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Nem csoda, 6/6 eddig COTA-an.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Hát nem volt valami nagy hétvége...A kicsik még csakcsak egy ideig, de az is ellaposodott, Még az m2 hozott valamiféle csatát, de ez a GP maga volt az unalom. Szerintem ha kellett volna MM 10 mp-cel is nyert volna.
több mint 7 éve
Nem, nem az öcsire gondolok, hanem a nagyobbra, csak elég ergyán fejeztem ki magam(sehogy btw). Egyszerűen fejben most valahogy ezek az incidensek, kapkodások miatt nincs ott ahol lennie kéne de közben meg mégis. Azért mondtam ilyen későn ezt az előző mondatot mert nem tudtam megnézni élőbe az időmérőt így ismétlésként néztem meg. 😀Akkor mea culpa 😊
De majdnem sikerült Cowboy. 😊 😀 😀 😀
Coolearie
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Nem, nem az öcsire gondolok, hanem a nagyobbra, csak elég ergyán fejeztem ki magam(sehogy btw). Egyszerűen fejben most valahogy ezek az incidensek, kapkodások miatt nincs ott ahol lennie kéne de közben meg mégis. Azért mondtam ilyen későn ezt az előző mondatot mert nem tudtam megnézni élőbe az időmérőt így ismétlésként néztem meg. 😀De majdnem sikerült Cowboy. 😊 😀 😀 😀