Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 8 éve
és azért kell a nyolcadikat figyelni, mert ha 9-12 közötti helyről nyer valaki (pl Busch), akkor automatikusan megugorja a lécet, és már csak 13 pont a fór. az meg ezzel a stage pontozással simán nem csak 9-13 helynyi különbség.Hát igen, de Elliottnak is van még mit tanulnia. Hogy mikor legyen agresszív, mikor ne, ill. hogy a tisztelet szép és jó dolog, de már vagy három győzelme ment el azon, hogy túlságosan tisztelte a mögötte jövőket.jó, Suarez még rookie, majd rádöbben, hogy - főleg az utolsó tíz versenyen - egy ilyen kis hibára kíméletlenül ráhajt valaki.hát bazmeg tényleg nem hiszem elszerintem a 24-es csapat összedobja a pénzt Suárez spotterének szemüvegre.
Suarez egyébként mire gondolt? hogy a playoffért harcoló Elliott nyom egy satuféket?
slowmotion
Mikey
most kicsit sok helyet hagyott, későn zárt rá, legközelebb nézzen bele a visszapillantóba sávváltáskor, oh wait...
viszont ugye itt jön elő, hogy a múltkor Elliott azon bukott be egy győzelmet, hogy nem volt elég agresszív a lekörözendőkkel szemben, még egyszer nem akarta elveszteni a győzelmet az agresszivitás hiánya miatt ilyen kevéssel a vége előtt - úgyhogy most máshogy vesztette el.
slowmotion
Nem baj, szerencsére ezzel együtt is 20 ponttal beljebb van, mint az összetettben 9. helyezett.
Mikey
több mint 8 éve
Hát igen, de Elliottnak is van még mit tanulnia. Hogy mikor legyen agresszív, mikor ne, ill. hogy a tisztelet szép és jó dolog, de már vagy három győzelme ment el azon, hogy túlságosan tisztelte a mögötte jövőket.jó, Suarez még rookie, majd rádöbben, hogy - főleg az utolsó tíz versenyen - egy ilyen kis hibára kíméletlenül ráhajt valaki.hát bazmeg tényleg nem hiszem elszerintem a 24-es csapat összedobja a pénzt Suárez spotterének szemüvegre.
Suarez egyébként mire gondolt? hogy a playoffért harcoló Elliott nyom egy satuféket?
slowmotion
Mikey
most kicsit sok helyet hagyott, későn zárt rá, legközelebb nézzen bele a visszapillantóba sávváltáskor, oh wait...
viszont ugye itt jön elő, hogy a múltkor Elliott azon bukott be egy győzelmet, hogy nem volt elég agresszív a lekörözendőkkel szemben, még egyszer nem akarta elveszteni a győzelmet az agresszivitás hiánya miatt ilyen kevéssel a vége előtt - úgyhogy most máshogy vesztette el.
slowmotion
Nem baj, szerencsére ezzel együtt is 20 ponttal beljebb van, mint az összetettben 9. helyezett.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
jó, Suarez még rookie, majd rádöbben, hogy - főleg az utolsó tíz versenyen - egy ilyen kis hibára kíméletlenül ráhajt valaki.hát bazmeg tényleg nem hiszem elszerintem a 24-es csapat összedobja a pénzt Suárez spotterének szemüvegre.
slowmotion
Mikey
több mint 8 éve
hát bazmeg tényleg nem hiszem elszerintem a 24-es csapat összedobja a pénzt Suárez spotterének szemüvegre.
slowmotion
több mint 8 éve
Lesz aki célba ér?😊13-an vannak 5-tel a vége előtt. 😃
NB2
több mint 8 éve
hát bazmeg tényleg nem hiszem elSuarez egyébként mire gondolt? hogy a playoffért harcoló Elliott nyom egy satuféket?
több mint 8 éve
Lesz aki célba ér?😊
több mint 8 éve
Cirka háromnegyed óra és THIS IS TALLADEGA!!!Ragan szépen lebontotta a maradék mezőny felét 16-tal a vége előtt. 😱
Mikey
több mint 8 éve
Cirka háromnegyed óra és THIS IS TALLADEGA!!!
több mint 8 éve
Hát én most élvezem, hogy a upc-n van mediaboxom és simán felvettem a versenyt és délelőtt megnéztem😊 Mikor láttam az esőt féltem, hogy vb döntő esemény lesz, annyira nem lett az...Innentől csak az olvassa aki nem akarja, hogy elspoilerezzem...
Jól rajtolt MM, de aztán megelőzte Lorenzo és Petru is. Volt olyan pillanat mikor Japánban 3 Ducatti állt az élen😊 Hát azért akkor tuti megállt bennük az ütő😊 Viszont jött a szokásos Lorenzo. Első volt, majd jöttek az előzések és visszaesett a 10. helyre. Nem értem Lorenzot ennyire kizökkenti, ha nem tudja menni a szokásos köreit? Mentségére szól, hogy onnan szépen visszajött a 6. helyre! Aki dicsérhető a 2 Suzukis. Sokáig beragadtak Zarco mögött, de aztán megelőzték mindketten őket. Az idei év totál homálya miatt, nekem ez meglepetés volt. Szegény Petrunak most sok volt a 2 gigaász. És akkor a lényeg: mikor MM az első helyre állt a verseny közben azt hittem innen behúzza. De Dovi fantasztikusat ment. És azt kell mondjam srácok, a legjobb motor idén a Ducatti! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az utolsó körben MM hibázott fél mp előnynél, ha az nincs MM nyer. De azért azt tartom, hogy szárazon nagyobb esélye van MM-nek!
több mint 8 éve
MotoGP, Coolarie? Valaki?Még mindig van egy "e" a nevemben. 😀
Úgy döntöttem végül nem kelek fel, hát hiba volt 😀
Dovi megint az utolsó körben nyomta le Marquezt, sőt igazábol most Ő támadott és nem a "passzív" fél volt(bár őszintén szolva, MM ellen nem tudom, az e a könnyebb helyzet 😀 )
11 pont a különbség, 4 futam van hátra. Jó lesz ez 😊 kb megjósolhatatlan.
Vinalesnek igazábol csak a matematikai esély maradt ezzel a negyedik hellyel, Rossi meg attól is elbúcsúzott.
Azért itt is kitérnék egy kis pikantériára. Ugye egy hete, maga Rossi nyilatkozta azt, hogy ha a VB szoros lesz, és neki már nem lesz esélye, segíteni fog Mavericknek. Azt azért eltudom képzelni, amikor mondjuk Sepangban összeakad Rossi Marquezzel, és megpróbál "segíteni" MVK-nak 😀 Értitek ugye? 😀
Annyi csak a hiba a számításomban, hogy egyelőre nagyon nem szoros az állás és a jelenlegi erőviszonyokat nézve, az a valószínűbb, hogy nem is lesz.
Cowboykarcsi90
Én sem keltem fel a hétvégén egy kört nem tudtam végignézni mert mindig túlaludtam. 😀
Este lesz ismétlés 7 órakor, majd akkor többet tudok mondani, csak a végeredményt kukkantottam meg és hát én örülök hogy nem a dick nyerte meg a futamot.
több mint 8 éve
MotoGP, Coolarie? Valaki?Úgy döntöttem végül nem kelek fel, hát hiba volt 😀
Dovi megint az utolsó körben nyomta le Marquezt, sőt igazábol most Ő támadott és nem a "passzív" fél volt(bár őszintén szolva, MM ellen nem tudom, az e a könnyebb helyzet 😀 )
11 pont a különbség, 4 futam van hátra. Jó lesz ez 😊 kb megjósolhatatlan.
Vinalesnek igazábol csak a matematikai esély maradt ezzel a negyedik hellyel, Rossi meg attól is elbúcsúzott.
Azért itt is kitérnék egy kis pikantériára. Ugye egy hete, maga Rossi nyilatkozta azt, hogy ha a VB szoros lesz, és neki már nem lesz esélye, segíteni fog Mavericknek. Azt azért eltudom képzelni, amikor mondjuk Sepangban összeakad Rossi Marquezzel, és megpróbál "segíteni" MVK-nak 😀 Értitek ugye? 😀
Annyi csak a hiba a számításomban, hogy egyelőre nagyon nem szoros az állás és a jelenlegi erőviszonyokat nézve, az a valószínűbb, hogy nem is lesz.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Nem kicsit unalmas Truex Jr. dominanciája. Mile High Cityben nagyon tudnak valamit.
több mint 8 éve
Fel kellett venni a fejlesztési versenyt a Mercivel mert látszódott, hogy különben annyi. Sajnos 1-2 fejlesztés besült.Jövőre jól nézhet ez ki.
több mint 8 éve
Mekkora vicc ez a Ferrari, atyaég. Bár legalább Kimi ott van még a nagyszerű 9. helyen.
több mint 8 éve
Ez most nagyon jó, különösen az eleje és a vége 😀www.youtube.com/watch?v=KGed9w8gG7Q

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ja így oké. A tizenegy 2. vagy 3. helyezése győzelem nélkül 65 versenyen sokat mondó. Csak egy kicsi szerencsével ez lehetne 4-5 győzelem. 😕ja persze, pontatlanul fogalmaztamMondjuk az autó még ugyanaz marad attól, hogy a szám rajta 9-es lesz. Ami amúgy jobban mutat egy Elliottnak. De szerintem behúz egy W-t még a 24-esben. Vagyis, remélem. Szurkolok neki.Elliottnak másfél körön múlt a 🏁, hihetetlen.ez a 24-es autó el van átkozva
Mikey
biztos ezért is fog váltani 😊
slowmotion
Mikey
szóval a szám mintha balszerencsét hordozna. utoljára Gordon nyert vele 2015-ben, de akkor is csak azért, mert Kenseth berágott a penskés fiúkra, és eltakarította őket az útból. azóta ha vezet az autó, akkor sárga zászló, és valaki beelőzi.
slowmotion
Az a Kenseth-akció a mai napig (öröm)könnyeket csal a szemembe. 😀
több mint 8 éve
ja persze, pontatlanul fogalmaztamMondjuk az autó még ugyanaz marad attól, hogy a szám rajta 9-es lesz. Ami amúgy jobban mutat egy Elliottnak. De szerintem behúz egy W-t még a 24-esben. Vagyis, remélem. Szurkolok neki.Elliottnak másfél körön múlt a 🏁, hihetetlen.ez a 24-es autó el van átkozva
Mikey
slowmotion
Mikey
szóval a szám mintha balszerencsét hordozna. utoljára Gordon nyert vele 2015-ben, de akkor is csak azért, mert Kenseth berágott a penskés fiúkra, és eltakarította őket az útból. azóta ha vezet az autó, akkor sárga zászló, és valaki beelőzi.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 8 éve
Mondjuk az autó még ugyanaz marad attól, hogy a szám rajta 9-es lesz. Ami amúgy jobban mutat egy Elliottnak. De szerintem behúz egy W-t még a 24-esben. Vagyis, remélem. Szurkolok neki.Elliottnak másfél körön múlt a 🏁, hihetetlen.ez a 24-es autó el van átkozva
Mikey
slowmotion
több mint 8 éve
Elliottnak másfél körön múlt a 🏁, hihetetlen.ez a 24-es autó el van átkozva
Mikey
több mint 8 éve
Elliottnak másfél körön múlt a 🏁, hihetetlen.
több mint 8 éve
A ferrari fél mp-vel jobb volt ma mindenkinél, nincs miről beszélni. Szujó vettel istenítése közben megpróbálta ezt wéber is megjegyezni, de zoltánt ez sem tántorította el mondanivalójától, sztem fel sem tünt neki mit beszél a másik annyira transzban volt 😀Kurva nehéz lett volna a VB Vettelnek, de úgy hogy a két pályán amin verhetett volna Hamiltonra 15-20 pontot gyűjtött -32-t , már csoda kell.
peach
több mint 8 éve
majd leszIlyen nincs: Vettelbe a levezető körön rongyoltak bele, totálkáros lett – videóAz is vicces, hogy nincs egy külső kameraállás.....
😀😀😀
Mikey
csi77
több mint 8 éve
Ilyen nincs: Vettelbe a levezető körön rongyoltak bele, totálkáros lett – videóAz is vicces, hogy nincs egy külső kameraállás.....
😀😀😀
Mikey
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png