Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 8 éve
Ilyen nincs: Vettelbe a levezető körön rongyoltak bele, totálkáros lett – videó😀😀😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
A ferrari fél mp-vel jobb volt ma mindenkinél, nincs miről beszélni. Szujó vettel istenítése közben megpróbálta ezt wéber is megjegyezni, de zoltánt ez sem tántorította el mondanivalójától, sztem fel sem tünt neki mit beszél a másik annyira transzban volt 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Ugyanazt tudom elmondani Vettel 4. helyére mint mikor Hami mentett hátulról. Szép, szép, de ennyivel jobb az autója a többieknél, hogy ez simán alap volt.Viszont visszatérő szajkózásom a secondoryk szerepe és ma éppen az élet cseszett ki Kimivel, de Bottas megint annyira bekavart, hogy feltartotta Vettelt, taktikát kellett váltani és szerintem egy dobogót vett el Vetteltől.
Az RBR-ek feltámadása per pillanat nem tudom kinek jó😊 Ha bejönnek legközelebb is Hamilton elé és Vettel nyer, akkor jó😊
több mint 8 éve
...és Räikkönent betolják a boxba. Are you fuckin' kidding me?! 😡szerk.: el se tud indulni. Én ezt komolyan nem hiszem el, egyszerűen nem...
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
Nyamvadt 0.045 másodperc. 😕
több mint 8 éve
Ez a Gasly fiú nem ügyetlen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
balfasz ez a Ferrari
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Malajzia szép, értem?twitter.com/SkySportsF1/status/913304438017712129
több mint 8 éve
Én meg a helyében írnék a red bullról egy botránykönyvet mert amit leművelnek vele az gusztustalan. Aztán hagynám a francba az egészet...Pierre Gasly vezet Daniil Kvyat helyén a következő két versenyen. Erre kíváncsi vagyok.Kvyat jövőre repül/befizet a Sauberbe
Mikey
Heisman Trophy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Pierre Gasly vezet Daniil Kvyat helyén a következő két versenyen. Erre kíváncsi vagyok.Kvyat jövőre repül/befizet a Sauberbe
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Pierre Gasly vezet Daniil Kvyat helyén a következő két versenyen. Erre kíváncsi vagyok.
több mint 8 éve
Az idő az nagyon fasza.
több mint 8 éve
Nagyon remélem Rossi nem esik el holnap és szép versenyt fut.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Marquez eléggé uncharacteristic módon eldobta a pole-t. Ötödik helyről fog így indulni holnap. Bár szerintem így is a fő esélyes, tekintve az egész hétvégés tempóját.Vinales ha azt akarja, hogy a matemaikai esélyen tul reálisan is harcban maradjon, muszáj nyernie. Vagy legalábbis Marquez előtt célba érnie és ehhez szerintem csak a győzelem elég. Eddig Dovi szenved Aragonban, ha MM nyer holnap és az olasz mondjuk nem fér fel a dobogóra, azzal Marquez óriási lépést tenne a bajnoki cím felé.
És persze hatalmas gratula az Öregnek a harmadik rajtkockához, küzdeni akarásból és keménységből ismét jelesre vizsgázott 😊 Ezzel együtt is, holnap szerintem a 4-5 helyek valamelyike a reális számára.
Izgalmas Vinales-Marquez csatát szeretnék holnapra, egyrészt mert ilyet még nem nagyon láttunk, másrészt hogy továbbra is izgalmas maradjon a bajnokság 😊
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Kallio ismét rajthoz áll, most az Aragóniai nagydíjon. Eddigi teljesítménye alapján P5, Espargaro P9, Smith, P18...Ha van eszük jövőhéttől elköszönnek Smithtől.
több mint 8 éve
Rossi pedig holnap már megpróbálkozik a szabadedzéssel... #nemnormális#mikorvoltaz?
Mikey
több mint 8 éve
Baz elköszönt a MotoGP-től, jövőre SBK-ba folytatja. Hát egy 190es ember elment 😕Azzal együtt, hogy tényleg nem váltotta meg a világot, azt nem értrm Simeonban miért lát több lehetőséget a csapat. Vagy neki is csak a bankszámlája beszédesebb a franciáénál?
Coolearie
Ezt hivják ugy hogy fanatikusság. Ha nem lenne ilyen, nem is verenyezne még 38 évesen 😉Rossi pedig holnap már megpróbálkozik a szabadedzéssel... #nemnormálisHova erőlteti? Ha lenne valós vb esélye, de így max annyit ér el, h végre idén róla szóljon egy hétvége, csak sajnos nem a teljesítménye miatt.
Mikey
dawyd728
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
dawyd728
4 034
Rossi pedig holnap már megpróbálkozik a szabadedzéssel... #nemnormálisHova erőlteti? Ha lenne valós vb esélye, de így max annyit ér el, h végre idén róla szóljon egy hétvége, csak sajnos nem a teljesítménye miatt.
Mikey
több mint 8 éve
Rossi pedig holnap már megpróbálkozik a szabadedzéssel... #nemnormális
több mint 8 éve
Baz elköszönt a MotoGP-től, jövőre SBK-ba folytatja. Hát egy 190es ember elment 😕
több mint 8 éve
A NASCAR igazi világa:Matt DiBenedetto wants to be the face of NASCAR. Now he needs cash.
In Ellis’s car on Thursday, both of them joked that the most talented driver in the country is probably driving a tractor somewhere.😊
több mint 8 éve
Egészen elképesztő, amit Truex Jr. a KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 8 éve
szerintem VER nem RAI-t nézte, mert amikor látta hogy jön Seb, akkor balra húzott, és mellette kilőtt RAI, amint érzékelte, visszarántotta jobbra. De RAI olyan gyorsan kilőtt, és egyszerűen kiütötte a VER bal elsője az ő jobb hátsó kerekét. utána meg RAI sodródott és dominóként ütötte VER-t és ALO-t.
több mint 8 éve
dawyd728
4 034
Hát én Maxi belső kamerájából azt látom, h az ütközés előtt pár tizeddel vagy elemeli a gázról a lábát vagy fékez. Ezt abból gondolom, h a két Ferrarinak a RB-hoz képest a gyorsulása hirtelen megnövekedett az ütközés előtti pillanatokban. Ebből nekem az jön le, h a két Ferrari elől akart ő menekülni. Ha pedig menekülnie kellett, ahhoz az kell, h egyik sincs előtte még. Attól, h Vettel és Verstappen között nem lett ütközés, még Vettel húzása miatt kellett elkezdenie visszavenni. Kimi csak az utolsó pillanatban kezdett befelé húzni. Szinte megmondhatatalan, h csak azután, mikor visszavett Max vagy előtte.Vettel tette sem ér szerint büntetést, de még fekete pontot se. Peches, mert hárman voltak egymás mellett, amit ő nyilván nem látott. Ettől még érdekes, h nem látja át Hamilton és rajta kívül itt már nem sokaknak van veszíteni valója. Max még ezek között is az, aki a legveszélyesebb. Neki aztán tényleg semmit nem kell védenie. Ő lesz az, aki ellen legkevésbé használ a kemény versenyzés. Még akkor is ott fogja tartani az autót, ha már valóban ő számítana szabálytalannak.