Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 8 éve
Iceman88 Denver Broncos 50
Tudtok esetleg olyan oldalt, ahol hozzáférhetőek az adott év végi season reviewek videó formában,
(moto gp) olyan 2000-es évek elejétől érdekelne.
Nagyon szívesen venném!
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Na meg volt az ausztrál GP. Atya ég! 😀 kb egy perc nem volt amikor valaki nem ütött valakit! 😀 Zarcot egy kicsit sajnáltam, hogy a végén lecsúszott a dobogóról, mert valami eszméletlen beteg versenyt tolt 😀
Az viszont baj, hogy MM a 33 pont előnnyel, az egyik kezét már rátette a trófeára. Jól jönne valami ujabb csavar most Sepangban, hogy Valenciáig nyitott maradjon a VB 😊 Dovi és a Ducati amúgy is jó szokott lenni Malajziában.
Cowboykarcsi90
Mondtam, hogy rohadt jó futam volt😊 Ha nem MM nyer sem dőltem volna a kardomba, mert ilyen futam nagyon ritkán van, de minden perce élvezet!
NB2
Nekem nincs bajom a spanyollal, bírom Marquezt 😀 Csak a minél drámaibb és szorosabb VB miatt jó, ha Dovizioso nem csak matematikai(vagy már azzal sem) eséllyel érkezik Valenciába 😊

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Na meg volt az ausztrál GP. Atya ég! 😀 kb egy perc nem volt amikor valaki nem ütött valakit! 😀 Zarcot egy kicsit sajnáltam, hogy a végén lecsúszott a dobogóról, mert valami eszméletlen beteg versenyt tolt 😀
Az viszont baj, hogy MM a 33 pont előnnyel, az egyik kezét már rátette a trófeára. Jól jönne valami ujabb csavar most Sepangban, hogy Valenciáig nyitott maradjon a VB 😊 Dovi és a Ducati amúgy is jó szokott lenni Malajziában.
Cowboykarcsi90
Mondtam, hogy rohadt jó futam volt😊 Ha nem MM nyer sem dőltem volna a kardomba, mert ilyen futam nagyon ritkán van, de minden perce élvezet!
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
A sóderágyakkal szerintem csak azt lehetne elérni, h sokkal több egyéni hibás dnf lenne. A show viszont csak rosszabb lenne azzal.
dawyd728
De legalább mindenki a pályán akarna maradni és a hiba nem maradna következmények nélkül.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve

több mint 8 éve
dawyd728 4 034
Én ezt nem értem. Így sincs valódi előzésből sok. Ha a fehér vonalakon túl, 1-1 kanyarkijáraton nem lenne aszfaltozott bukótér, még ennyi próbálkozás se lenne. Egyszerűen be kéne tartani a szabályokat. Vagy az olyan részeken, ahol egyértelmű előnyt lehet szerezni, magasabb rázóköveket. Ha ott, ahol Max levágott, lett volna nagyobb rázókő, akkor egy levágással is lassabb lett volna, mert rá lett volna kényszerülve a lassításra, különben megdobja/megsérti a kocsiját, amiből dupla dnf is lehetett volna n+1 büntető ponttal. Magyarán lett volna indok, h visszavegyen ott.

A sóderágyakkal szerintem csak azt lehetne elérni, h sokkal több egyéni hibás dnf lenne. A show viszont csak rosszabb lenne azzal.
több mint 8 éve

Gaba93
Ez sem lenne rossz, de igazából csak kavicságyak kellenének aszfaltozott bukóterek helyett.

több mint 8 éve
Gaba93 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 263 — Batman
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 910 — Cowboys fan
Truex Jr. autóját valaki babrálja már meg, igazából hatalmas meglepetés lenne, ha nem ő lenne a bajnok idén...
Mikey
egyetlen baleset Homestead-ben, és hiába a fölény
slowmotion
Nekem is tetszene, ha valakivel összeakadna, Denny pedig begurulna első helyen. 😉
Mikey
Na pont ez a vicc a mostani formátumban!
gaben
Ez olyan, mintha az amerikaifoci bajnokság végén 1 meccs döntene, és tök mindegy lenne, hogy valaki az alapszakaszban 16-0, vagy 8-8 mérleget produkált.
Durva...
Sobri Jóska
nyilván azért, mert a rájátszás végére mindenki makulátlanul egészséges, és akár másnap is ki tudnának állni egy visszavágóra.

itt elég egy olajfolt egy lekörözendő indulótól, aki nem tud elég gyorsan a depóba érni, és hiába vezeted végig a versenyt, akkor is kuka a szezon.
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 146 — #NoStress
Truex Jr. autóját valaki babrálja már meg, igazából hatalmas meglepetés lenne, ha nem ő lenne a bajnok idén...
Mikey
slowmotion
Nekem is tetszene, ha valakivel összeakadna, Denny pedig begurulna első helyen. 😉
Mikey
gaben
Ez olyan, mintha az amerikaifoci bajnokság végén 1 meccs döntene, és tök mindegy lenne, hogy valaki az alapszakaszban 16-0, vagy 8-8 mérleget produkált.
Durva...

több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Mikey
slowmotion
Mikey

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Mikey
slowmotion

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 910 — Cowboys fan
létezik pechesebb versenyzo Kiminél?
gamerkr
Mi történt vele már megint?

---

Mikey
több mint 8 éve
gamerkr
Mi történt vele már megint?

---

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Remélem elmeszelik a kis köcsögöt a kanyar levágásért...
peach
Hehe 😊 bár ettől csak még nagyobb lesz az arca...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Remélem elmeszelik a kis köcsögöt a kanyar levágásért...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

több mint 8 éve
Marc geci módon learatta a babérokat. Ki nem állhatom ezt a gyökeret.
Coolearie
szerintem itt a 3 yamahásnak köszönd, akik átmentek farokméregetésbe, ahelyett, hogy a győzelemért harcoltak volna
több mint 8 éve
Coolearie
Nono! 😀 hártrébb az agarakkal, nem ér hargudni valakire, mert jó motorversenyző 😛
Csak viccölök Coolearie, tudod, meg amugy a versenyt se láttam még mindig. 😊
Beismerem, hogy bőven lehet nem bírni, de engem nem tud nem lenyűgözni amit a motoron művel és emiatt mindig túl tudok lépni azon, hogy egy kötsög 😀 😛
Amugy a korszakos versenyzők valahogy mindig ilyen pöcsfejek, mondj egy “jófiú” többszörös bajnokot. 😊
Cowboykarcsi90
Agostini
gaben
Hát nem tudom, én mást olvastam/hallottam róla 😀 ezeket a “mind game”-ket ugyaúgy használta, mind mondjuk Rossi, csapat vezetőként meg talán még dúrvább volt. 😀

több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Coolearie
Nono! 😀 hártrébb az agarakkal, nem ér hargudni valakire, mert jó motorversenyző 😛
Beismerem, hogy bőven lehet nem bírni, de engem nem tud nem lenyűgözni amit a motoron művel és emiatt mindig túl tudok lépni azon, hogy egy kötsög 😀 😛
Amugy a korszakos versenyzők valahogy mindig ilyen pöcsfejek, mondj egy “jófiú” többszörös bajnokot. 😊
Cowboykarcsi90
Agostini

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Coolearie

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
több mint 8 éve
Nézd meg, tényleg piszok jó volt!
több mint 8 éve
MotoGP. Megint nem kelltem fel, pedig azt irják ez is egy “gyenge” futam volt 😀 na nem baj, le lesz töltve, meg lesz nézve ez is! 😊
Moto2ben meg első KTM győzelem, ráadásul kettős siker (Oliveira-Binder sorrendben), van egy olyan érzésem hogy fogunk még hallani az osztrák cégről 😊
Moto3ban meg bajnok avatás volt. Mir totál ledominálta idén a kicsiket. Gratula neki! 😊

több mint 8 éve
hát bazmeg tényleg nem hiszem el
Suarez egyébként mire gondolt? hogy a playoffért harcoló Elliott nyom egy satuféket?
slowmotion
szerintem a 24-es csapat összedobja a pénzt Suárez spotterének szemüvegre.
Mikey
jó, Suarez még rookie, majd rádöbben, hogy - főleg az utolsó tíz versenyen - egy ilyen kis hibára kíméletlenül ráhajt valaki.
most kicsit sok helyet hagyott, későn zárt rá, legközelebb nézzen bele a visszapillantóba sávváltáskor, oh wait...

viszont ugye itt jön elő, hogy a múltkor Elliott azon bukott be egy győzelmet, hogy nem volt elég agresszív a lekörözendőkkel szemben, még egyszer nem akarta elveszteni a győzelmet az agresszivitás hiánya miatt ilyen kevéssel a vége előtt - úgyhogy most máshogy vesztette el.
slowmotion
Hát igen, de Elliottnak is van még mit tanulnia. Hogy mikor legyen agresszív, mikor ne, ill. hogy a tisztelet szép és jó dolog, de már vagy három győzelme ment el azon, hogy túlságosan tisztelte a mögötte jövőket.

Nem baj, szerencsére ezzel együtt is 20 ponttal beljebb van, mint az összetettben 9. helyezett.
Mikey
és azért kell a nyolcadikat figyelni, mert ha 9-12 közötti helyről nyer valaki (pl Busch), akkor automatikusan megugorja a lécet, és már csak 13 pont a fór. az meg ezzel a stage pontozással simán nem csak 9-13 helynyi különbség.
slowmotion
S mondjuk, Rowdy győzelmére elég jó esély van. Számára kvázi must win szituáció lesz Kansas, ő meg az olyanokat szereti.