NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
351
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
180
23
22:25
RedZone week 16
90
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
17
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Talán, esetleg nem spórolási versenyt kellett volna csinálni az F1-ből és nem ez lenne. Spórolj a gumiszettekkel, spórolj a motorral, versenyen még a benyával is, így tényleg élvezetes showt lehet csinálni...
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Komolyan kész röhej, hogy jobban megéri gumiszettet spórolni (és motort kímélni), mint jobb rajtrácshelyezést elérni. Bármilyen szabályt hoznak, ha ezen nem változatnak unalmas lesz az időmérő (és a versenyek is)
(Idén elkezdek Formula-e versenyeket is nézni, hogy vajon ott is megvan ez a spórolósdi mizéria vagy ott nyomják ahogy a csövön kifér.)
több mint 9 éve
Szerintem a gumihasználattal lehetne valamit kezdeni.Ne kelljen pl. spórolni vele. Akkor talán megéri a csapatoknak is kiküldeni a pilótákat újabb körökre, a szponzoroknak sem mindegy, hogy még 15 percig látható a reklámfelület.
Most majdnem mindegy, hogy a 4. vagy 5. sorból indulsz, viszont spóroltál egy szett gumit a versenyre.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Elég szar az új időmérő rendszer...A kisebb csapatok azért nem mennek 1 mért körnél többet, mert nincs idő, a nagyobbak meg ha nem rontanak bele, akkor 1 kör elég, hogy továbbjussanak, ezzel megharmadolva a köröző autók számát. Az előző rendszerben is hasonló volt a nagy csapatok taktikája, de a kisebbek legalább még köröztek egymás ellen, és legalább abban volt izgalom, hogy ki kit ejt ki a Q2-be és Q3-ba kerülésből.
A Pole-ról meg ugyanez. Tavaly azért többször is volt, hogy Hamilton és Rosberg (néha Vettel, esetleg más is) oda-vissza előzgették egymást a végén, és csak a kockás zászló előtt néhány másodperccel dőlt el a Pole pozíció sorsa. Most meg 2 perccel a vége előtt már kint vannak az autókból?!
Röhejes... Az összes izgalom elveszett ezzel az időmérőből...
Vagy vissza a régit, vagy ha meg akarják ezt tartani, akkor a lehető legalaposabban újra kell gondolni, mert ez így vicc.
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 9 éve
Q1-et meg a Q2-t lebonyolítanám a tavalyi módszer szerint, a Q3-mat meg a régi egyszerre egy versenyző a pályán, egy kör, világ szeme rajtad elv alapján. Ez kellően epic lenne a végén és az eleje sem fulladna unalomba.
több mint 9 éve
Borzalmas ez az új MotoGP Intro..Estefelé időmérő 😊 mit vársz idén Crutchlowtól? 😊
Coolearie
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Nem feltétlenül kell a régi rendszer.Le kell szűrni a tanulságokat a csapatoknak, a szervezetnek is, módosítani ahol kell és még akár jó is lehet szerintem. Ami elméletben működik az a gyakorlatban nem feltétlenül. Nekem a régi időmérő is elég unalmas volt igy nem bánom ha próbálkoznak.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Fos az egész. Vissza a régit!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Hát elég szar. Nem baj az, hogy variálnak, de ez így totál hülyeség. S ez egy átlagos hosszúságú pálya. Mi lesz Belgiumban?
több mint 9 éve
Holnap megnézhetjük élesben milyen az új időmérő rendszer 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
Borzalmas ez az új MotoGP Intro..
több mint 9 éve
Baj?Te jó isten skacok..Kezdődik az F1, MotoGP, Manchester derby..És ezt mind egy hétvégi napon..*_*Lóversenyt is nézel?
Coolearie
gaben
több mint 9 éve
Te jó isten skacok..Kezdődik az F1, MotoGP, Manchester derby..És ezt mind egy hétvégi napon..*_*Lóversenyt is nézel?
Coolearie
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Okés, bent vagyokF1 Fantasy : formula1.udt.co.za/f1fantasy/restricted/LeagueDetails.j?leagueId=405&pageNo=1&batchSize=50én már csináltam accountot, de mi a liga kódja ?
ha kér jelszót akkor : haas
lehet jönni a ligába, akit érdekel 😊
Jack Zoltán
Heisman TrophyHAAS123F1 Fantasy : formula1.udt.co.za/f1fantasy/restricted/LeagueDetails.j?leagueId=405&pageNo=1&batchSize=50én már csináltam accountot, de mi a liga kódja ?
Jack Zoltán
Heisman Trophy
Jack Zoltán
több mint 9 éve
F1 Fantasy : formula1.udt.co.za/f1fantasy/restricted/LeagueDetails.j?leagueId=405&pageNo=1&batchSize=50én már csináltam accountot, de mi a liga kódja ?
Jack Zoltán
Heisman Trophy
HAAS123F1 Fantasy : formula1.udt.co.za/f1fantasy/restricted/LeagueDetails.j?leagueId=405&pageNo=1&batchSize=50én már csináltam accountot, de mi a liga kódja ?
Jack Zoltán
Heisman Trophy
több mint 9 éve
F1 Fantasy : formula1.udt.co.za/f1fantasy/restricted/LeagueDetails.j?leagueId=405&pageNo=1&batchSize=50én már csináltam accountot, de mi a liga kódja ?
Jack Zoltán
több mint 9 éve
F1 Fantasy : formula1.udt.co.za/f1fantasy/restricted/LeagueDetails.j?leagueId=405&pageNo=1&batchSize=50ha kér jelszót akkor : haas
Szerkesztette: Jack Zoltán
több mint 9 éve
Végre kezdődik az F1 !!!! Go Hamilton és Wehrlein 😀 | Remélhetőleg ez lesz a jövőben a Merci pilótapárosa 😊 |
több mint 9 éve
Hát a Moto2-t buktad akkor, de az elmúlt 1-2 évben a legpocsékabb futamok azok voltak. Legalábbis én azokon untam magam a legjobban. A Moto3-at nem kell ecsetelnem, ráadásul Quatarban nagyon hosszú a célegyenes, már előre dörzsölöm a tenyerem😊 A GP meg GP😊a Forma1-nek megadjuk az esélyt minden év elején
az a 2 futottak még focicsapat senkit nem érdekel😊
több mint 9 éve
Te jó isten skacok..Kezdődik az F1, MotoGP, Manchester derby..És ezt mind egy hétvégi napon..*_*
több mint 9 éve
Forgalmi dugó St. Petersburg-ben:Attila99Szánalmasabb mint a forma-1!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Forgalmi dugó St. Petersburg-ben:www.youtube.com/watch?v=eR1BJZiwO7U
GGMU!!!
több mint 9 éve
Jól indul Montoya-nak ez a szezon! 😊Rossi beérhetett volna az első 10-be, de ez így sem volt rossz bemutatkozás, Chilton-nak még szokni kell a szériát, de szerintem néhány futam után ráérez!
Power pedig hihetetlenül peches...
GGMU!!!
több mint 9 éve
tyűű, ha amerikai lennék, ezen a himnuszon most kicsit kiakadnék.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Igazán megtilthatnák Kyle Buschnak, hogy Xfinity versenyen induljon. Végtelenül unalmas amit művel.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
azon gondolkozom, hogy a spotter szabta-e el Cséz kiesését, vagy Cséz