NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
30
7
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Ti mit szóltok a glóriához? Nagyon sokan leszólják, mert csúnya.a kollektív hallgatás szvsz minden véleménynél többet mond.
Pedig szerintem kinézetre sem vészes.
dugo93
---
szélvihar és szemerkélő eső Vegasban, csodálatos. izé, nem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Ti mit szóltok a glóriához? Nagyon sokan leszólják, mert csúnya.Pedig szerintem kinézetre sem vészes.
több mint 9 éve
Elfogadtákaz új időmérő rendszert az F1-ben, Ausztráliában már látható lesz 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Annyira tipikus.. egész futamon semmi és a legvégén jön a caution...... 😊De legalább nem befolyásolta a győztes kilétét,az milyen bosszantó lett volna,ha mondjuk így nyer Harvick,vagy Busch!
Jack Zoltán
Előbbi ráadásul még rosszabbul is járt(nekem viszont jól jött volna a +30 fantasy pont). :- D
több mint 9 éve
Annyira tipikus.. egész futamon semmi és a legvégén jön a caution...... 😊
több mint 9 éve
Nah a végén csak lebontottak néhány járművet. 😊Érdekes ez a lower downforce package, többet drifteltek, mint amennyit 'normálisan' mentek.
Szerkesztette: Mikey
több mint 9 éve
Logano is visz mindent, bólyát, jackmant... 😄😄😄
több mint 9 éve
most hogy Denny kört kapott, jöhetne végre egy kamu caution...Kensethéknél meg megy az amatőrködés lelkesen.
több mint 9 éve
Sajnos nálam lehet valami probléma,mert ez végig szaggat. Az előző pedig nemrég kezdett akadozni.livetv.sx/en/eventinfo/390420_sprint_cup_folds_of_honor_quiktrip_500/#webplayer_ifr|379302|390420|379302|124|7|enKöszi,eddig egész jól működik. :- ) Remélem később sem kezd el szórakozni velem(stream2watch kalap szar most,nowwatchlive-on pedig csak a kép megy tökéletesen,hang az sehol). :- )Nem tud valaki egy jó streamet a NASCAR-hoz? Nálam egyik sem működik,még az sem,ami általában jó szokott lenni.drakulastream.tv/moto_gp/nascar-sprint-cup-series-drs3eaa20
Nelson87
vért izzadtam érte 😀
Jack Zoltán
Nelson87
még ez is jó, és ebbe nincs reklám se
Jack Zoltán
Most meg a stream2watch működik jól,teljesen kiszámíthatatlan az egész.De legalább fantasyben vezetek. :- D
Szerkesztette: Nelson87
több mint 9 éve
livetv.sx/en/eventinfo/390420_sprint_cup_folds_of_honor_quiktrip_500/#webplayer_ifr|379302|390420|379302|124|7|enKöszi,eddig egész jól működik. :- ) Remélem később sem kezd el szórakozni velem(stream2watch kalap szar most,nowwatchlive-on pedig csak a kép megy tökéletesen,hang az sehol). :- )Nem tud valaki egy jó streamet a NASCAR-hoz? Nálam egyik sem működik,még az sem,ami általában jó szokott lenni.drakulastream.tv/moto_gp/nascar-sprint-cup-series-drs3eaa20
Nelson87
vért izzadtam érte 😀
Jack Zoltán
Nelson87
még ez is jó, és ebbe nincs reklám se
több mint 9 éve
Köszi,eddig egész jól működik. :- ) Remélem később sem kezd el szórakozni velem(stream2watch kalap szar most,nowwatchlive-on pedig csak a kép megy tökéletesen,hang az sehol). :- )Nem tud valaki egy jó streamet a NASCAR-hoz? Nálam egyik sem működik,még az sem,ami általában jó szokott lenni.drakulastream.tv/moto_gp/nascar-sprint-cup-series-drs3eaa20
Nelson87
vért izzadtam érte 😀
Jack Zoltán
több mint 9 éve
Nem tud valaki egy jó streamet a NASCAR-hoz? Nálam egyik sem működik,még az sem,ami általában jó szokott lenni.drakulastream.tv/moto_gp/nascar-sprint-cup-series-drs3eaa20
Nelson87
vért izzadtam érte 😀
Szerkesztette: Jack Zoltán
több mint 9 éve
Nem tud valaki egy jó streamet a NASCAR-hoz? Nálam egyik sem működik,még az sem,ami általában jó szokott lenni.
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Szerintem jó F1-es szokás szerint nem fogják rendesen kidolgozni. Bár potenciál lenne benne.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Viszont az érdekes lesz, ha mindig megvárják az éppen aktuális mért kör végét a 90 másodperc letelte ellenére.
Szerkesztette: Tony
több mint 9 éve
Nekem elsőre jó ötletnek tűnik az új quali, ha normálisan kidolgozzák jobb lesz mint a futam 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Váó, a Stewart-Haas Racing jövőre Fordra vált.Nap Versenyzője B+ 😀😀😀
- - -
Forma-1-ben ez az új kvalifikációs rendszer... hát ezeknek is elmentek otthonról.
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Haas, Grosjean... pár éve ez még a tenisz topic lett volna.
több mint 9 éve
Hamár Haas, Grosjean nagyon nagyot ment a Haasszal !!! Beteg lesz az új F1 rendszer, de ezt is lehet h töröljük egy év után, mint a dupla pontot az utolsó versenyen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Váó, a Stewart-Haas Racing jövőre Fordra vált.- - -
Forma-1-ben ez az új kvalifikációs rendszer... hát ezeknek is elmentek otthonról.
több mint 9 éve
Írj a Nemzeti Sportnak.én RTL híradót nézek és hallgatom a Morning Showt reggel. de nem olvasok NSO-t.részvétem nascar fanokKi olvas Nemzeti Sportot?
www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_motor/ongyilkos-hosok-nascar-az-unalom-diadala-2485291
egy ilyen cikk megíráshoz pofa kell, az biztos (ráadásul NSO főoldal!)
baggio
Aki RTL híradót néz meg BohócBalázst halgat reggel?
gaben
most akkor ne írjak többet?
shawnka
Amúgy nem baj ez csak nekem magasak (alacsonyak) ezek a dolgok.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Lehet,hogy titokban tényleg a kedvcsinálás volt a cél,de ezt elég furcsán teszik.Nekem az jött le,hogy egy unalmas szar,minden a szponzorokról szól,és csak a "hülye amerikaiak" nézik.Az NSO eddig is egy szinten volt a Bors,Blikk stb. szennylapokkal,de most csak még inkább elásták magukat nálam.Azért ha elolvasod a linkelt cikket, nem biztos, hogy azt gondolod, hogy ez lejáratás.
Ha már ilyen hülyék egyes sportágakhoz,akkor legalább maradnának csendben. Neeeem,inkább írnak egy semmitmondó cikket,amiben lejáratják a legnagyobb múlttal rendelkező versenysorozatot.
Már előre félek,hogy a baseballt hogy akarják majd lejáratni.
Nelson87
Egy laikus amatőr szubjektív rácsodálkozása a valóban alacsony szinvonalú NSO-n, de ettől még nem negatívan, lejárató módon ír a NASCAR-ról.
Én se értek hozzá, de számomra -ha lenne időm nézni- inkább kedvet csinált hozzá, mintsem eltávolított.
Sobri Jóska
Persze,ha neked kedvet csinált,akkor csak van valami abban,amit mondasz. Ha van rá időd,akkor tényleg nézz meg 1-2 futamot,függőséget okoz(főleg Bristol és Dover). :- )
több mint 9 éve
Az NSO eddig is egy szinten volt a Bors,Blikk stb. szennylapokkal,de most csak még inkább elásták magukat nálam.Azért ha elolvasod a linkelt cikket, nem biztos, hogy azt gondolod, hogy ez lejáratás.
Ha már ilyen hülyék egyes sportágakhoz,akkor legalább maradnának csendben. Neeeem,inkább írnak egy semmitmondó cikket,amiben lejáratják a legnagyobb múlttal rendelkező versenysorozatot.
Már előre félek,hogy a baseballt hogy akarják majd lejáratni.
Nelson87
Egy laikus amatőr szubjektív rácsodálkozása a valóban alacsony szinvonalú NSO-n, de ettől még nem negatívan, lejárató módon ír a NASCAR-ról.
Én se értek hozzá, de számomra -ha lenne időm nézni- inkább kedvet csinált hozzá, mintsem eltávolított.
több mint 9 éve
A tegnapi napról: Az mekkora volt,hogy Kicsi Jamie nem vette észre John Cenát a futam előtt,sőt még a hajával be is mosott neki egyet? :- D
több mint 9 éve
Nézzétek a jó oldalát.Ha a médián múlik, nem lesz sok divat NASCAR fan Magyarországon.
Én ennek csak örülök.
FIkázni pedig sokkal könnyebb valamit, mint érteni hozzá.
Más, TV.
Digisport közvetíti részben, amit tökre értékelek.
Reklámok alatt váltottam Digisportra, a kíváncsiság kedvéért.
Logano fan legyek, ha az ún. szakértők készültek akár csak két percet is rá.
Ekkora totális homályt én nem tudom, láttam/hallottam-e már valaha.
Na persze, egy olyan országban, ahol pl. amfoci kapcsán ott tart a közvetítés ~10 év után, hogy ez itt a sárga vonal, ami nincs ám felfestve, csak digitális, és négy próbálkozásból kell tíz yardot haladni, igazából nem kéne erőltetni semmilyen amerikai bajnokság közvetítését.
Mert igényesen csinálni valamit, azt valahogy nem. [Tisztelet a nagyon kisszámú kivételnek.]
Egyébként, de most őszintén. Soccer közvetítéseken a béka segge alatt van a színvonal, szóval mit várunk? Pedig tízmillió labdarúgás szakértő országa vagyunk, és mégis.
Az emberek 90%-a beéri ennyivel meg a fikával. Sajnálom őket.
ON
Den-ny! Den-ny! Den-ny! Még mindig remegek ha belegondolok, hogy megvan. 😊