Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
F1, egyre szarabb, variálják a szabályokat, etc. Nem tudom hogy gondoljátok de szerintem ez a helyzet most :
Mercedes : dominancia
Halmilton : szarul indult a szezonja, de kb nála van a MOMENTUM, sorozatban 3 győzelem
Rosberg : nem győztes típus szerintem, valahogy sosem jött össze és szerintem nem is fog, a hazai nagydíj viszont lökést adhat neki
Ferrari : túl nagy az elvárás, ezzel a kocsival nem lehet vb-t nyerni
Vettel : rengeteg műszaki hiba, nem ez az ő szezonja
Räikönnen : nagyon jó szezonja van az elvárásokhoz képest, sokat dob a mezőnyön
Red Bull : aerodinamikailag a kocsi jó, a Renault (Tag Heuer) motor nem elég gyors
Ricciardo : Monacóban a csapat hibája miatt lett 2., kezd visszajönni az önbizalma
Verstappen : lehet Szújó nagyon kinyalja a seggét, de nagy potenciál van benne, ő lehet a következő Schumi
Force India/Williams : csata a 4. helyért, én a FI-t erősebbnek érzem
Massa/Bottas : nagyon rossz szezonja van a brazilnak, Bottasnak van legalább egy dobogója, remélheti hogy a szezonja nem teszi tönkre a nagy csapathoz igazolását
Pérez : hihetetlen, ahogy vissza tudott jönni egy rossz szezon után a McLarenben, nagyon jól kezeli a gumikat
Hülkenberg : amíg nem tudja megverni a mexikóit, nem kerül élcsapathoz
Renault : Fejlődés várható
Magnussen/Palmer : jobb pilóták után kell nézni Enstone-ban, Magnussen még viszonylag él a második esélyével (6 pont Spielbergben), Palmer 0 pont, csak a pénz
Toro Rosso : egyre rosszabb a nem fejlesztett tavalyi Ferrari motor
Sainz Jr. : lehetőségekhez képest szerintem egész jól teljesít
Kvyat : kegyvesztett lett, nem is megy neki a RBR B-ben, nem tudott maradandót nyújtani fönt 2 dobogós helyezésétől eltekintve
Sauber : SZAR, csőd közelben
Ericsson/Nasr : semmi, már a Manor is jobb náluk
McLaren : folyamatos fejlődés
Alonso : vár, hisz a projektben, ez profizmus hogy nem adja fel, voltak jó hétvégei
Button : kis pontszerzések Barcelonában, Monacóban, Canadában és RB Ringen
Manor : feljődés Mercedes motorral és egyéb alkatrészekkel, megelőzték a Saubert, lassan a TR is meglehet, mivel a 2015 Ferrari motorjai van ugye
Wehrlein : kiválló pontszerzés Ausztriában, Mercedes lehet a következő megállás, Riot veri simán
Rio Haryanto : pénz, lehet hogy nem is versenyzo végig a szezont, jön helyette Ocon (/Vandoorne)
Haas : új csapat, egész jó újonc év
Grosjean : viszi a csapatot, több pontszerzéssel
Gutierrez : 0 pont, holnap 11. helyről elcsíphet egyet, nem lennék, jövőre csak azért maradhat mert Ferrari növendék, de lehet hogy beültetnek valakit helyette

Köszönöm annak aki végig olvasta, várom a véleményeket
Heisman Trophy
Átírtam kövér betűtípussal amit én is helyesnek találtam.
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 682 — "Montoya por favor!"
F1, egyre szarabb, variálják a szabályokat, etc. Nem tudom hogy gondoljátok de szerintem ez a helyzet most :
Mercedes : dominancia
Halmilton : szarul indult a szezonja, de kb nála van a MOMENTUM, sorozatban 3 győzelem
Rosberg : nem győztes típus szerintem, valahogy sosem jött össze és szerintem nem is fog, a hazai nagydíj viszont lökést adhat neki
Ferrari : túl nagy az elvárás, ezzel a kocsival nem lehet vb-t nyerni
Vettel : rengeteg műszaki hiba, nem ez az ő szezonja
Räikönnen : nagyon jó szezonja van az elvárásokhoz képest, sokat dob a mezőnyön
Red Bull : aerodinamikailag a kocsi jó, a Renault (Tag Heuer) motor nem elég gyors
Ricciardo : Monacóban a csapat hibája miatt lett 2., kezd visszajönni az önbizalma
Verstappen : lehet Szújó nagyon kinyalja a seggét, de nagy potenciál van benne, ő lehet a következő Schumi
Force India/Williams : csata a 4. helyért, én a FI-t erősebbnek érzem
Massa/Bottas : nagyon rossz szezonja van a brazilnak, Bottasnak van legalább egy dobogója, remélheti hogy a szezonja nem teszi tönkre a nagy csapathoz igazolását
Pérez : hihetetlen, ahogy vissza tudott jönni egy rossz szezon után a McLarenben, nagyon jól kezeli a gumikat
Hülkenberg : amíg nem tudja megverni a mexikóit, nem kerül élcsapathoz
Renault : Fejlődés várható
Magnussen/Palmer : jobb pilóták után kell nézni Enstone-ban, Magnussen még viszonylag él a második esélyével (6 pont Spielbergben), Palmer 0 pont, csak a pénz
Toro Rosso : egyre rosszabb a nem fejlesztett tavalyi Ferrari motor
Sainz Jr. : lehetőségekhez képest szerintem egész jól teljesít
Kvyat : kegyvesztett lett, nem is megy neki a RBR B-ben, nem tudott maradandót nyújtani fönt 2 dobogós helyezésétől eltekintve
Sauber : SZAR, csőd közelben
Ericsson/Nasr : semmi, már a Manor is jobb náluk
McLaren : folyamatos fejlődés
Alonso : vár, hisz a projektben, ez profizmus hogy nem adja fel, voltak jó hétvégei
Button : kis pontszerzések Barcelonában, Monacóban, Canadában és RB Ringen
Manor : feljődés Mercedes motorral és egyéb alkatrészekkel, megelőzték a Saubert, lassan a TR is meglehet, mivel a 2015 Ferrari motorjai van ugye
Wehrlein : kiválló pontszerzés Ausztriában, Mercedes lehet a következő megállás, Riot veri simán
Rio Haryanto : pénz, lehet hogy nem is versenyzo végig a szezont, jön helyette Ocon (/Vandoorne)
Haas : új csapat, egész jó újonc év
Grosjean : viszi a csapatot, több pontszerzéssel
Gutierrez : 0 pont, holnap 11. helyről elcsíphet egyet, nem lennék, jövőre csak azért maradhat mert Ferrari növendék, de lehet hogy beültetnek valakit helyette

Köszönöm annak aki végig olvasta, várom a véleményeket

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nyílván ezerszer jobb dolog otthon a hűvös szobában egy jó hideg sörrel a kezedben végignézni, de az az élmény amit ezért kapsz az nem összehasonlítható a képernyőhöz szerintem.
Persze aki minden héten megteheti az más, de nekem speciel új lesz a MotoGP is ilyen téren..😊
Coolearie
Élőben is kivetítőn nézed főként, kivéve azt a szakaszt, amit belátsz. (Mondjuk egy Speedway esetében más, mert ott az egész pályát belátod)
Persze a sebesség látványa és a hanghatás más, de egy idő után ennek is elmúlik a varázsa.

Szerkesztette: Tony
több mint 9 éve
Miért vannak ilyen kevesen a Nascaron???
Jó tudom ez egy rohadt nagy pálya, rohadt sok lelátóval, de rossz nézni az üres lelátókat.
NB2
Kiautózol, eszem-iszom x dolcsiért a dögmelegben, vagy otthon nézed a nagyképernyőn? Mondjuk most talán egyszerre volt az Indy-vel is.
gaben
??
Mikey
Nyílván ezerszer jobb dolog otthon a hűvös szobában egy jó hideg sörrel a kezedben végignézni, de az az élmény amit ezért kapsz az nem összehasonlítható a képernyőhöz szerintem.
Persze aki minden héten megteheti az más, de nekem speciel új lesz a MotoGP is ilyen téren..😊
Coolearie
Fene a bűröd 😀 😛
Csak nem a red bull ringre látogatsz ki? 😊
Amare
Brno 😛P
Coolearie
Mázlista 😛 remèlem egyszer èn is 😊
Èrezd jol magad ès kèszìts sok sok fotót 😀
Amare
Jöhettél volna..😀
Sok lesz a Magyar a C szektorban szóval itt jobb lesz mint egyedül Spielbergben.
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
Jó tudom ez egy rohadt nagy pálya, rohadt sok lelátóval, de rossz nézni az üres lelátókat.
NB2
Kiautózol, eszem-iszom x dolcsiért a dögmelegben, vagy otthon nézed a nagyképernyőn? Mondjuk most talán egyszerre volt az Indy-vel is.
gaben
??
Mikey
Coolearie
Fene a bűröd 😀 😛
Amare
Brno 😛P
Coolearie
Mázlista 😛 remèlem egyszer èn is 😊
Èrezd jol magad ès kèszìts sok sok fotót 😀

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 181 — nabege2@yahoo.com
NB2
gaben
??
Mikey
Coolearie
Fene a bűröd 😀 😛
Amare
Kérdezte szegény kb egy hónapja, hogy megy-e innen valaki, csak nem válaszoltunk. Mondjuk kevés olyan sportesemény van, amit otthon szívesebben nézek, de az autó-motor versenyek oda tartoznak. Mondom ezt azért, mert még nem voltam élőben😊
(bár lehet, hogy ha olyan helyre mész, ahol van kivetítő akkor megkapod mind2-t amit szeretsz)
több mint 9 éve
NB2
gaben
??
Mikey
Coolearie
Fene a bűröd 😀 😛
Amare
Brno 😛P
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
NB2
gaben
??
Mikey
Coolearie
Fene a bűröd 😀 😛

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
NB2
gaben
??
Mikey
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 146
NB2
gaben
??

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 920 — Deion Sanders for president!
NB2

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 682 — "Montoya por favor!"
Kint voltak az időmérőn két dolog volt kurva szar
1. Piros zászlók
2. Szabadedzés, Porsche, időmérő kozott nem lehetett semmit sem csinalni, csak inni

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
NB2
Kisebb pályákon sincsenek sokan, szóval nem ez a probléma. Igazából három dolog, amit anélkül mondok hogy bármennyire is utánaolvastam volna a témának, hogy miért lehet ez.
1) korábbiakhoz képest unalmas versenyek (nem véletlen kezdték el tavaly óta folyamatosan csökkenteni a leszorítóerőt a nehezebb kezelhetőség és több előzés érdekében...)
2) nincsenek pl. Earnhardthoz hasonló legendák (bár olyanok nem is születnek minden generációban, de az óceán túloldalán kellenek a nagy nevek a nézettséghez)
3) k*rva drágák a jegyek, még az ottani átlagembernek is

---

Hamlin back-to-back Top10 helyezés, el sem hiszem. Gyűlölöm hogy a Daytona 500 óta bevallottan a Chase-re készülnek, és nem az aktuális hétvége megnyerésére mennek...

több mint 9 éve
több mint 9 éve
Lemondtam a pedikűrt holnap, megmaradtak a körmeim...
Pocsék futam volt, Rozi elcseszte a rajtot, Rajkó meg nem tudja kihasználni a gumielőnyt...
több mint 9 éve
Megint valaki balfarok közvetít, futnak be az emberek, erre végig Ricciardot látjuk végig!
több mint 9 éve
Am mikor lesz az Indy race?
Coolearie
Lilly Diabetes 250 ma 21:30-tól, Brickyard 400 holnap 21:00.

több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 272 — Bears & Illinois fan
Nem gondoltam volna, hogy a Q 1 olyan hosszú lesz, mint egy normál időben megtartott futam 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Piros piros piros 3x is piros 😊
több mint 9 éve
Még a végén annyira megtetszik ez az eső hogy megnézem a Forma1-et mert így hátha lesz benne izgalom..
Coolearie
ha jól hallottam, apám a másik szobában valami piros zászló miatt morgott. vizes a pálya, borzasztó.
Mikey
Igen volt egy idő amikor leintették mert alkalmatlan volt, de most már gurulnak.
Am mikor lesz az Indy race?
több mint 9 éve
Még a végén annyira megtetszik ez az eső hogy megnézem a Forma1-et mert így hátha lesz benne izgalom..
Coolearie
ha jól hallottam, apám a másik szobában valami piros zászló miatt morgott. vizes a pálya, borzasztó.

több mint 9 éve
több mint 9 éve
Hivatalos, Gordon helyettesíti Juniort nemcsak ehéten Indianapolisban, hanem jövőhéten Poconóban is.

Pedig már örültem hogy megszabadultam a FOX-tól és az ő Gordon szopkodásukból, erre most jöhet az NBC-n ugyanez két hétig.

Félreértés ne essék, Gordont kedvelem meg minden, csak a körülötte lévő hype-tól leszek rosszul.

több mint 9 éve
mint a Digi-féle MotoGP ,az mindennek a legalja).
Mikey
Nincs baj vele, csak az a Rizmayer Gábor vagy ki a tököm nem kéne oda..Ádám hangulatosan csinálja, kellene egy másik társ neki..
UP: Mindenesetre megint egy jó futam volt, Cruuuuuutchlow a 2. lett(!!!!!!), Rossi meg ott baszta el hogy nem hallgatott a csapatutasításra.
Coolearie
Az a Rizmayer bőven elég ahhoz,hogy az egész ne érjen egy forintot sem. 😀
A másikat nem ismerem,életemben talán kétszer néztem ott a GP-t,elég is volt.
Nelson87
Elég megnézned az idei Mugello-i futamot, ott hallani fogod a különbséget.
Ég és Föld a kettő.
több mint 9 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
mint a Digi-féle MotoGP ,az mindennek a legalja).
Mikey
Nincs baj vele, csak az a Rizmayer Gábor vagy ki a tököm nem kéne oda..Ádám hangulatosan csinálja, kellene egy másik társ neki..
UP: Mindenesetre megint egy jó futam volt, Cruuuuuutchlow a 2. lett(!!!!!!), Rossi meg ott baszta el hogy nem hallgatott a csapatutasításra.
Coolearie
Az a Rizmayer bőven elég ahhoz,hogy az egész ne érjen egy forintot sem. 😀
A másikat nem ismerem,életemben talán kétszer néztem ott a GP-t,elég is volt.