NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
67
10
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Kyle fog nyerni.
több mint 10 éve
Azért az furcsa, hogy máskor el tudták csúsztatni a futam befejezését másnapra.Az egész homesteadi hétvégére esőt meg vihart mondanak. Az úgy érdekes lesz, mert elég zsúfolt a program. A Sprint Cup Series versenyt nehogy VÉLETLENÜL pont akkor szakítsák majd félbe, amikor #24 vezet...
Nem a szívem csücske Gordon, de húzza be egy igazi tehetség. Aztán jöhet Hollywood.gaben
The Wood Brothers, NASCAR's oldest active team that has fielded entries in the Sprint Cup Series since 1950, will return to full-time racing in 2016, multiple sources have confirmed. Ryan Blaney will compete fulltime with the team in the series in 2016.jayski.comJuhé!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Gordonnak kell megnyernie. Pont.
több mint 10 éve
Szerintem meg pont a sportág megcsúfolása lenne!Kicsit -- oké, nem kicsit, hanem nagyon -- húzom a számat, hogy egy eső miatt félbeszakított versennyel dőlt el, hogy ki megy bajnoki esélyekkel Homesteadbe. Ez így nagyon gáz.Nem gondoltam volna, hogy valaha az életben ilyet fogok írni, de ebből a 4ből már nyerje meg KyBusch, a tehetsége alapján úgyis kijárt volna már neki egy bajnoki cím régen. Legalább a Toyota is nyer egyet végre + Kyle is nagy sztori a szezon eleji sérülésével.helmet
Apró öröm: mindkét Penske-s -- biztos nem így kell írni, de a többi bennem felmerült írásmóddal bután mutat 😊 -- kiesett. 😛Mikey
Azért az furcsa, hogy máskor el tudták csúsztatni a futam befejezését másnapra.
Nem a szívem csücske Gordon, de húzza be egy igazi tehetség. Aztán jöhet Hollywood.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Ámen 😀Kicsit -- oké, nem kicsit, hanem nagyon -- húzom a számat, hogy egy eső miatt félbeszakított versennyel dőlt el, hogy ki megy bajnoki esélyekkel Homesteadbe. Ez így nagyon gáz.Nem gondoltam volna, hogy valaha az életben ilyet fogok írni, de ebből a 4ből már nyerje meg KyBusch, a tehetsége alapján úgyis kijárt volna már neki egy bajnoki cím régen. Legalább a Toyota is nyer egyet végre + Kyle is nagy sztori a szezon eleji sérülésével.
Apró öröm: mindkét Penske-s -- biztos nem így kell írni, de a többi bennem felmerült írásmóddal bután mutat 😊 -- kiesett. 😛
Mikey
helmet
több mint 10 éve
Kicsit -- oké, nem kicsit, hanem nagyon -- húzom a számat, hogy egy eső miatt félbeszakított versennyel dőlt el, hogy ki megy bajnoki esélyekkel Homesteadbe. Ez így nagyon gáz.Nem gondoltam volna, hogy valaha az életben ilyet fogok írni, de ebből a 4ből már nyerje meg KyBusch, a tehetsége alapján úgyis kijárt volna már neki egy bajnoki cím régen. Legalább a Toyota is nyer egyet végre + Kyle is nagy sztori a szezon eleji sérülésével.
Apró öröm: mindkét Penske-s -- biztos nem így kell írni, de a többi bennem felmerült írásmóddal bután mutat 😊 -- kiesett. 😛
Mikey
több mint 10 éve
Kicsit -- oké, nem kicsit, hanem nagyon -- húzom a számat, hogy egy eső miatt félbeszakított versennyel dőlt el, hogy ki megy bajnoki esélyekkel Homesteadbe. Ez így nagyon gáz.Apró öröm: mindkét Penske-s -- biztos nem így kell írni, de a többi bennem felmerült írásmóddal bután mutat 😊 -- kiesett. 😛
több mint 10 éve
THNX!Mikor lesz kezdés???gabenelvileg éjfélkor
slowmotion
több mint 10 éve
Mikor lesz kezdés???
több mint 10 éve
twitter.com/TheBuzzerOnFOX/status/665948854529822720😊 😊 😊
Mellesleg esik a sivatagban, botrány.
több mint 10 éve
Rossit megkérdezték,hogy hogyan tudná marquezt jellemezni 3 szóban: "Small fucking bastard" :- D
több mint 10 éve
Ha stoner visszajönne, lehet újra nézném a moto gp-t. Hopkins és Capirex után az uccsó ember volt akiért tudtam szurkolni.... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
tényleg gáz és sajnos ezt én szúrtam el...Csak tesztpilóta lenne (én legalábbis azt hallottam).Bocsi de nem birom megállni és mivel kétszer is így írtad gondolom nem csak elgépelés 😊 szoval, Ducati, nem Ducatti 😉 😊
Én bírtam ahogy megülte azt az állat Ducatti gépeket! Élvezet volt mikor pusztán erőből a célegyenesben elment. Mondjuk a Ducattik megtartották ezt a jó szokásukat, de régebben brutálisabbnak tűntek.
NB2
Amare
több mint 10 éve
Csak tesztpilóta lenne (én legalábbis azt hallottam).Bocsi de nem birom megállni és mivel kétszer is így írtad gondolom nem csak elgépelés 😊 szoval, Ducati, nem Ducatti 😉 😊
Én bírtam ahogy megülte azt az állat Ducatti gépeket! Élvezet volt mikor pusztán erőből a célegyenesben elment. Mondjuk a Ducattik megtartották ezt a jó szokásukat, de régebben brutálisabbnak tűntek.
NB2
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Csak tesztpilóta lenne (én legalábbis azt hallottam).Én bírtam ahogy megülte azt az állat Ducatti gépeket! Élvezet volt mikor pusztán erőből a célegyenesben elment. Mondjuk a Ducattik megtartották ezt a jó szokásukat, de régebben brutálisabbnak tűntek.
több mint 10 éve
Felröppent egy Ducatis pletyka hogy állítólag megkeresték Stonert hogy nem e térne vissza.. Amennyire nem kedvelem mint embert, maximálisan elismerem a képességeit, és biza én is nagyon kíváncsi lennék mit hozna a mostani Ducatival 😊Egyetértek. Nem a kedvencem,de inkább ő legyen a bajnok,mint valamelyik hispán.
Amare
több mint 10 éve
Felröppent egy Ducatis pletyka hogy állítólag megkeresték Stonert hogy nem e térne vissza.. Amennyire nem kedvelem mint embert, maximálisan elismerem a képességeit, és biza én is nagyon kíváncsi lennék mit hozna a mostani Ducatival 😊
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Az utolsó restart után Johnson tanári módon autóvezetett és verte meg Keselowskit.egy hatalmas köszi JJ-nek, ezzel kivette az egyik potenciális győztest a versenyből (Crybaby és Logano is jól tolta amíg versenyben voltak, de innen már csak egyiküknek van reális esélye tovább menni), mondjuk Junior megváltoztathatná a rajtszámát 72-re egy hétvége erejéig...
A jövő heti phoenixi verseny ennél bizonyosan jobb lesz.
Mikey
több mint 10 éve
Mutass már egy versenyt ahol 30, de legyen csak 20 körig 1-1,5 mp-re van egy motoros a vezető mögött és 0 azaz 0 előzési kísérletet mutat be. Undorítóan alibizett én a honda helyébe elég komolyan lefenyíteném a kis szarost.Nincs vita köztünk, hogy ma nagyon nem törte össze magát azért, hogy megelőzze Lorenzot. De a Rossi hisztiig nem láttam azt a nagy segítséget sem. Innentől meg gondolhatom azt, hogy ez csak egy színjáték, lelki hadviselés volt Rossitól.
Igen lehet Rossi nem segített azzal, hogy kiállt a storyval, de gyakorlatilag MM alátámasztotta az összes mozdulatával, hogy igaza volt.
Toca
több mint 10 éve
Az utolsó restart után Johnson tanári módon autóvezetett és verte meg Keselowskit.A jövő heti phoenixi verseny ennél bizonyosan jobb lesz.
több mint 10 éve
Az ausztrál GP után mindenki ömlengett, hogy micsoda verseny volt. Senki nem azzal foglalkozott, hogy MM feltartotta Rossit. Egészen addig kuss volt, míg Rossi elő nem hozta, azt is csütörtökön, véletlenül sem hétfőn! Onnantól mindenki meglátta, hogy feltartotta és rájött, hogy MM segíti Lo-t. Mi a garancia arra, hogy Rossi így akart bekavarni? MM-nek addig eszébe sem jutott segíteni, de ezen berágott és onnantól célja volt Rossival kicseszni? Mivan ha Rossi, már akkor érezte, hogy jobb Lo és félt, hogy leveri és kitalálta a sztorit, ezzel megkavarva a kakit? Ugye itteni példa a new-englandi labdák. Mindenki tudta, hogy nem számított, de azért jó volt cheatelni a pats-et.Mutass már egy versenyt ahol 30, de legyen csak 20 körig 1-1,5 mp-re van egy motoros a vezető mögött és 0 azaz 0 előzési kísérletet mutat be. Undorítóan alibizett én a honda helyébe elég komolyan lefenyíteném a kis szarost.
NB2
Igen lehet Rossi nem segített azzal, hogy kiállt a storyval, de gyakorlatilag MM alátámasztotta az összes mozdulatával, hogy igaza volt.
több mint 10 éve
NB2Vicces fiú vagy te! 😀
több mint 10 éve
Az ausztrál GP után mindenki ömlengett, hogy micsoda verseny volt. Senki nem azzal foglalkozott, hogy MM feltartotta Rossit. Egészen addig kuss volt, míg Rossi elő nem hozta, azt is csütörtökön, véletlenül sem hétfőn! Onnantól mindenki meglátta, hogy feltartotta és rájött, hogy MM segíti Lo-t. Mi a garancia arra, hogy Rossi így akart bekavarni? MM-nek addig eszébe sem jutott segíteni, de ezen berágott és onnantól célja volt Rossival kicseszni? Mivan ha Rossi, már akkor érezte, hogy jobb Lo és félt, hogy leveri és kitalálta a sztorit, ezzel megkavarva a kakit? Ugye itteni példa a new-englandi labdák. Mindenki tudta, hogy nem számított, de azért jó volt cheatelni a pats-et.