NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 463 — nabege2@yahoo.com
sima befutó😊
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
No akkor kezdődjön a Motor szezon..😛
több mint 9 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Grosjean szépet ment, remélem az egész éve hasonló lesz a Haas csapatnak, jó lenne egy új, üde színfolt.
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Hamilton elszúrja a rajtot, visszaesik 6. helyre, Rosber a 3., de vazze annyival jobb megint a 2 merci, hogy röhögve megvan az 1-2. nekik😕
NB2
Azért ez túlzás.
A boxban nyerte meg a merci. Érdekes nekik volt annyi eszük, hogy piros zászlónál cseréjenek Rosbergen kereket. Pont ugyanezt bejátszhatta volna a Ferrari. Versenykörülmények között, meg vagy megelőzi Vettelt a német vagy nem. Inkább nemre tennék.
több mint 9 éve
Nagyon irritáló tud lenni ez a Merci fölény..Hol van itt az egyenlőség kéremszépen?
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 603 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Aki nem látta volna reggel - ma tényleg röfögött Alonsonak az a bizonyos malac.
 twitter.com/mattyd128/status/711518426171367424

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 463 — nabege2@yahoo.com
Hamilton elszúrja a rajtot, visszaesik 6. helyre, Rosber a 3., de vazze annyival jobb megint a 2 merci, hogy röhögve megvan az 1-2. nekik😕
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 610 — a new hope (again)
Olasz banda ez még mindig, ha feltosszák ők is a mediumot nem pedig 3 kiállással ökörködnek simán megvan vettelnek...

Szerk. Nyílván a toro rosso volt a másik taktikai zseni aki szintén digó csapat

Szerkesztette: peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 603 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
2 embernek basszák el a taktikáját és boxkiállását nyilván annak a kettőnek szurkolok 😕
Nyilván összehozza a Ferrari ebből a rajtból is a Merci 1-2-t...
Toca
És nyilván megint elromlik Kimi alatt a Ferka.
több mint 9 éve
2 embernek basszák el a taktikáját és boxkiállását nyilván annak a kettőnek szurkolok 😕
Nyilván összehozza a Ferrari ebből a rajtból is a Merci 1-2-t...
több mint 9 éve
Verseny van! Előzések, baleset(ek), rossz rajt.
Szegény Alonso, piros zászló van.
Heisman Trophy
Kész csoda, hogy úgy tűnik kutya baja. Rommá tört a Mclaren konkrétan.
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 073 — "Montoya por favor!"
Verseny van! Előzések, baleset(ek), rossz rajt.
Szegény Alonso, piros zászló van.

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man
Már vissza is állították a régi időmérő rendszert. Taps.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Az ausztrál nagydíj időmérő edzését meg lehet valahol nézni ismétlésben?
Lemaradtam róla, de az m4 internetes oldalán sem találom.
danyly
wéber gábor 5 perccel az időmérő vége előtt: na most elegem az ujidőmérő rendszerrel
😀
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 826 — Deion Sanders for president!
(Idén elkezdek Formula-e versenyeket is nézni, hogy vajon ott is megvan ez a spórolósdi mizéria vagy ott nyomják ahogy a csövön kifér.)
Tony
Ja a porszívókkal! 😊

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
danyly
inkább ne nézd meg

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
órási volt az időmérő 😀 5perc van még vissza már csak a 2 merci a pályán, majd 2 perccel a vége előtt már mindenki a kocsibol ki 😀 de legnagyobb h farmer farmerben volt 😀
az öreg börni már lemondhatna a francba...
több mint 9 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Talán, esetleg nem spórolási versenyt kellett volna csinálni az F1-ből és nem ez lenne. Spórolj a gumiszettekkel, spórolj a motorral, versenyen még a benyával is, így tényleg élvezetes showt lehet csinálni...
Komolyan kész röhej, hogy jobban megéri gumiszettet spórolni (és motort kímélni), mint jobb rajtrácshelyezést elérni. Bármilyen szabályt hoznak, ha ezen nem változatnak unalmas lesz az időmérő (és a versenyek is)

(Idén elkezdek Formula-e versenyeket is nézni, hogy vajon ott is megvan ez a spórolósdi mizéria vagy ott nyomják ahogy a csövön kifér.)
Tony
FE : Egy autócsere van, ami nagyon izgalmassá teszi, ha jól tudom, akkor telibe nyomják, és a végén mindig marad kb 3 százalék energia a kocsiban. Ha valahogy az elején elmegy a power, akkor vége, és a kocsicsere után sem lesz esélye visszajönni. Nem biztos hogy jók az infók, még nagyon én sem néztem Formula E-t. De fogok!
Heisman Trophy
Youtubeon visszanézhetőek a versenyek, (meg időmérő és practice is) ha más nem egy 50 perces összefoglaló formájában. Érdemes belenézni.
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Talán, esetleg nem spórolási versenyt kellett volna csinálni az F1-ből és nem ez lenne. Spórolj a gumiszettekkel, spórolj a motorral, versenyen még a benyával is, így tényleg élvezetes showt lehet csinálni...
Komolyan kész röhej, hogy jobban megéri gumiszettet spórolni (és motort kímélni), mint jobb rajtrácshelyezést elérni. Bármilyen szabályt hoznak, ha ezen nem változatnak unalmas lesz az időmérő (és a versenyek is)

Tony
Hatalmas plusz 1. Az egésznek a rákfenéje ez a buzi spórolási koncepció....

Borzalmas ez az új MotoGP Intro..
Coolearie
Estefelé időmérő 😊 mit vársz idén Crutchlowtól? 😊
Amare
Szeretném nézni, de félek hogy nemtudom mert ünnepelninkell a szülinapomat egy kis alkohollal.. Gyakorlatilag sokat nem igen változtatott a Honda, ugyanúgy a 10-15 helyeken vannak általában, de én nagyon szeretném ha a top 5-10 meglenne idén. Az egy nagy előrelépés lenne mind a kettő fél számára szerintem. Persze még mindig szívesen látnám a Monster Yamaha-nal, de ez nem rajtam függ😕
Coolearie
Crutchlow szerintem a legnagyobb bizonyítéka a mai GP színvonalának. Ha 2010ben marad a WSBKban, azóta már többszörös bajnok lenne, ez meggyőződésem. Itt meg alig van reális esélye egy gyári csapathoz kerülnie már,ráadásul az utánpótlás is nagyon erősnek tűnik. Azok az idők meg már sajnos itt is elmultak hogy félgyári vagy neadjisten' szatelit gépellel győzelmekért vagy bajnoki címért lehessen harcolni.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 243
Mondjuk mikor kint volt a sok autó, legalább a jó autókat néha feltartották ha sokat taktikáztak és a végén akartak csak egyet menni...így legalább nem volt mindig egyértelmű hogy ki indul az első két sorból, ezért legalább a verseny elején láttunk előzéseket amíg felértek az elejére és sokszor a taktika átvariálása is érdekességeket okozott. Amióta a jók indulnak automatikusan előlről max az első két helyért lehetett izgulni. Az pedig hogy ki lesz még hatodik -nyolcadik stb pontszerző, az csak nagyon kevés embert (átlag nézőt) érdekel. Hiába ordibál a szujó egy előzésnél amivel épp pontszerző lett a 'fiatal tehetség' Az sem véletlen hogy a közvetítési díjakat a nagy tévétársaságok (RTL ORF stb) jelentősen csökkenteni tudták az elmúlt években.
Ha nem lesz valami értelmes változtatás lehet szét fog esni az egész pár év alatt. ( sokévig felkeltem hogy megnézzem a hajnali versenyeket, nem tudom elképzelni hogy akár csak reggel 6 kor is felkeljek egy érdektelen verseny miatt... Szerintem egyre többen leszünk így évről-évre)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Ferrari olyan szinten trollkodta szet az egeszet, hogy orom volt nezni.
Sporoljunk az a lenyeg.
Csak tudnam merr hivjuk kiralykategorianak mert kiralyul sporolnak ?
Vicc az egesz.
Remelem Verstappennek lesz egy jo versenye mert a Mercik megint a tavolban fognak korozni.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 610 — a new hope (again)
Azzal nem számolt senki, hogy nagy ívben leszarják a csapatok, hogy honnan indulnak. Kurva gáz lett így ez az egész bevallom nem erre számítottam. Tonynál van vhol az igazság, amíg a spórolás a fő szempont addig nem lesz itt szar sem...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve

Tony
FE : Egy autócsere van, ami nagyon izgalmassá teszi, ha jól tudom, akkor telibe nyomják, és a végén mindig marad kb 3 százalék energia a kocsiban. Ha valahogy az elején elmegy a power, akkor vége, és a kocsicsere után sem lesz esélye visszajönni. Nem biztos hogy jók az infók, még nagyon én sem néztem Formula E-t. De fogok!

több mint 9 éve
Borzalmas ez az új MotoGP Intro..
Coolearie
Estefelé időmérő 😊 mit vársz idén Crutchlowtól? 😊
Amare
Szeretném nézni, de félek hogy nemtudom mert ünnepelninkell a szülinapomat egy kis alkohollal.. Gyakorlatilag sokat nem igen változtatott a Honda, ugyanúgy a 10-15 helyeken vannak általában, de én nagyon szeretném ha a top 5-10 meglenne idén. Az egy nagy előrelépés lenne mind a kettő fél számára szerintem. Persze még mindig szívesen látnám a Monster Yamaha-nal, de ez nem rajtam függ😕