Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Semmi jó nincs, futam alatt én is sorozatot nézek, játszok és csak a háttérbe megy a futam. Egy futamon van 2 max 3 izgalmasabb történés azok is leginkább csak pillanatnyi dolgok.
több mint 10 éve
Egyébként mi jó van abban, hogy mindenféle gondolkodás nélkül meg lehet mondani az első hármat előre?Én már fel sem keltem megnézni, pedig az utóbbi 10 évben minden futamot láttam, de ez egy dögunalmas valami lett.
több mint 10 éve
Az egész futam legjobb része az interjúk voltak, Schwarzenegger meg Hamilton nagyon jól elvoltak 😀
több mint 10 éve
(nyilván) az időmérőre gondoltam. 😊eközben Phoenixben Harvick, Logano első sor van, ...Mikeycsak xfinity, holnap lesz az igazi bulikashawnka
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
a lényeg, hogy Räikkönen már az első hétvégén olyan jó helyről indulhat, amilyenről az egész tavalyi évben is csak egyszer sikerült. (Y)csak xfinity, holnap lesz az igazi bulika
- - -
eközben Phoenixben Harvick, Logano első sor van,nagyon meglepődtem, mikor olvastam.😀Mikey
több mint 10 éve
a lényeg, hogy Räikkönen már az első hétvégén olyan jó helyről indulhat, amilyenről az egész tavalyi évben is csak egyszer sikerült. (Y)- - -
eközben Phoenixben Harvick, Logano első sor van,
több mint 10 éve
A V8-asok mellet labdába se fog rúgni ez a "cirkusz".
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Jó meccs lesz itt a Mercik mögött. Mclarenről meg azt olvasni hogy 200-230 lóerővel gyengébbek de visszafojtás miatt. Van ott potenciál még ha eddig szánalmas is.
több mint 10 éve
Massa!!! Ezen a pályán konstansan a legszarabb szokott lenni magához merten 😀eaglesmcnabbKödös emlékeim szerint neki a futam itt a kriptonitja 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ismét "izgalmas" szezon várható...
több mint 10 éve
Massa!!! Ezen a pályán konstansan a legszarabb szokott lenni magához merten 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Hamilton v. Rosberg, Rosberg v. Hamilton...A teszttilalom finoman konzerválja az erőviszonyokat. Szóval nem valószínű, hogy idén sok változás lesz a sorrendben.
meg a többiek...
7-tized Vettelnek, a többinek meg mp felett...NB2

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Hamilton v. Rosberg, Rosberg v. Hamilton...meg a többiek...
7-tized Vettelnek, a többinek meg mp felett...
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
www.nemzetisport.hu/f1/f1-hiaba-fellebbezett-a-sauber-van-der-gardee-az-egyik-auto-2400169
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A fizetős pilóták hátulütője.
több mint 10 éve
www.blikk.hu/blikk_sport/ferjancz-ugy-kuzd-mint-a-versenyeken-2336515Szomorú így látni egy legendát!
több mint 10 éve
Még nem döntöttem,de nem Gordon lesz,az fix. 😀Harvick gyõzelmét már az Atlantai futam nézése közben megéreztem,ahogy Johnsont is egy héttel elõre.Most Dale Jr és Kenseth között vacilálok.
több mint 10 éve
Támogatom az ötletet. 😛Hihetetlen formában vagyok,zsinórban kétszer eltaláltam a NASCAR futam gyõztesét. 😀 Ajándék 40 fantasy pont hétrõl-hétre.Nelson87nem akarod a következő futamra Gordont jósolni? 😉slowmotion
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
na de ha meg mégis bejön, akkor mindenki jól jármiért akarod hogy megszakadjon a sikerszériája?MikeyHihetetlen formában vagyok,zsinórban kétszer eltaláltam a NASCAR futam gyõztesét. 😀 Ajándék 40 fantasy pont hétrõl-hétre.Nelson87nem akarod a következő futamra Gordont jósolni? 😉slowmotion
több mint 10 éve
miért akarod hogy megszakadjon a sikerszériája?Hihetetlen formában vagyok,zsinórban kétszer eltaláltam a NASCAR futam gyõztesét. 😀 Ajándék 40 fantasy pont hétrõl-hétre.Nelson87nem akarod a következő futamra Gordont jósolni? 😉slowmotion
több mint 10 éve
Hihetetlen formában vagyok,zsinórban kétszer eltaláltam a NASCAR futam gyõztesét. 😀 Ajándék 40 fantasy pont hétrõl-hétre.Nelson87nem akarod a következő futamra Gordont jósolni? 😉
több mint 10 éve
Hihetetlen formában vagyok,zsinórban kétszer eltaláltam a NASCAR futam gyõztesét. 😀 Ajándék 40 fantasy pont hétrõl-hétre.
több mint 10 éve
Sajnos Norbit megbüntették a 2. futamra, így csak 7., de hihetetlen mit ment.A legfontosabb pedig, hogy mind2 Yokohama kupában elsők vagyunk 😉 (mármint Norbi és a Zengő)!
több mint 10 éve
Tegnap elindult az EnduroCross OB hazánkban is, akit érdekel, az eredményeket megtekintheti a Pető Ádám Szarkáspusztai Emlékversenyről.www.chronomoto.hu/hu/eredmenyek/18-motorsport/enduro--endurocross/977-mams-endurocross-ob-1-f-szark%C3%A1spuszta,-hun

Liverpool Fc
több mint 10 éve
bombameglepetés győztes, egy eseménydús futamon.Mikeyés még így is jobban élveztem, mint az ausztrál f1-et fogom 😀
több mint 10 éve
bombameglepetés győztes, egy eseménydús futamon.