Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 10 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
JÓPERSZEshawnka
Ez a sárga zászló most aztán nagyon kellett ide.Ezt nem hiszem el...
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 585 — Tyrone Creek
JÓPERSZE
több mint 10 éve
imádom ezt a pályát 😊

érdekesség: ha valaki egy egész versenyt tudna az alsó íven menni, akkor 15 körrel rövidebb lenne a versenytávja, mint annak, aki végig a fal mellett tolja 😀shawnka
Figyeld meg,még a végén bejön a Kenseth tippem. Lehet,hogy egy új nyerőszéria kezdete ez a mai nap. 😊 Gordon mondjuk javíthatna pár helyet,nem sértődnék meg.
több mint 10 éve
imádom ezt a pályát 😊

érdekesség: ha valaki egy egész versenyt tudna az alsó íven menni, akkor 15 körrel rövidebb lenne a versenytávja, mint annak, aki végig a fal mellett tolja 😀
több mint 10 éve
Haha,cricfreen mekkora felháborodást váltott ki a chatbe írt üzenetem. 😀
Csak annyit írtam,hogy "Ti itt mind soccert néztek,amikor megy a NASCAR?"
több mint 10 éve
nemszóltam, elképesztő mit megy a két SHR Chevyshawnka
Még a végén behúzza Busch,amire aztán senki nem mert volna fogadni. Azért én még nem írnám le a Kenseth-Hamlin párost,előbbinél nagyon gyorsan cserélik a kereket,így ő jön ki a leghamarabb a boxból. 😊
több mint 10 éve
nemszóltam, elképesztő mit megy a két SHR Chevy
több mint 10 éve
Szerencsére a Toyoták ma nagyon mennek. IDEJE VOLT
több mint 10 éve
Nálam Kenseth lett a végső tipp,már múlt héten is őt akartam. Na,majd most! 😊
több mint 10 éve
Boogity,boogity,boogity! 😊
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
remélem nem Logano. 😀

és jó lenne, ha Denny az elmúlt két év történtei után dobbantana valami nagyot.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
mindjárt rajtolunk Fontanában.

szerintem Harvick.
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.foxsports.com/motor/tudor-live-stream

Ha valakit érdekel, lessen bele.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Nem lesz német nagydíj...cartman023
szvsz ez mindent elmond jelenleg az f1 helyzetéről, hogy európa legerősebb országában, schumi és vettel hazájában nem rendeznek nagydíjat...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 977
Nem lesz német nagydíj...
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Gondolkodtam, hogy esetleg a vicc topicba tegyem-e be..... 😊
 www.gphirek.hu/f1/20150318-f1-jenson-button-a-mclaren-gyozheti-le-a-mercedest.htmlcsi77
Most miért? :d
Azt nyilatkozta, hogy "idővel" és a "jövőben", ez jelenthet éveket is akár, néhány szezon és ki tudja mennyi szabály módósítás után bármi bekövetkezhet.
Azt is megjegyezte (nagyon helyesen), hogy ettől nagyon messze vannak, szóval ez inkább arról szól, hogy az elköteleződését reprezentálja a vezetők felé, hogy a jövőben is legyen hol kocsikáznia.
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 186 — Bears & Illinois fan
Gondolkodtam, hogy esetleg a vicc topicba tegyem-e be..... 😊
 www.gphirek.hu/f1/20150318-f1-jenson-button-a-mclaren-gyozheti-le-a-mercedest.html

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
cartman023 Indianapolis Colts 977
 sportgeza.hu/forma1/2015/03/17/ecclestone_a_fia_sugott_a_mercinek_az_uj_motorokrol/

Pff :

"Nagyot léphetnek céljük felé, miután Bernie Ecclestone az olasz SkySport 24-nek elárulta, hogy a Merci-motor azért ennyire fejlett, mert többet tudtak a tavaly bevezetett turbókról: a szövetség segített nekik."
több mint 10 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
😀

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 127 — Vikings fan
Nem kicsit szánalmas, ha egy csapat 4 évig sütkérezik a dicsőségben, majd amikor nem nekik fut a szekér, akkor elkezdenek hisztizni és utalnak az esetleges kilépésre. Nem vagyok Red Bull ellenes, de a McLaren, sőt még a Ferrari is méltóságteljesebben fogadta a sikertelenségeket. (  www.nemzetisport.hu/f1/regi-nota-ujra-fujva-kiszallna-a-red-bull-az-f1-bol-2401091 )

JayB
Nem mindegy, hogy egy szezonban vannak unalmas futamok is vagy vannak izgalmas futamok (vagy futamoknak izgalmas momentumai) is. 😊Tony
Az a vicc, hogy válthattak volna Renualtról már jó ideje mert sose volt egy erős motor, azt gondolták majd jobb lesz hát nem.
Szerintem jövőre átmennek egy másik gyártóhoz legyen az Honda/Merci/Ferrari és kész.
Mondjuk az ő helyzetük annyiban más, hogy nem egy tradicionális csapat, RB-nek mint márkának nem éri meg a középmezőnybe szenvedő csapatát szponzorálni, nyertek 4x elszámolják és váltanak, mindig benne volt és benne is lesz ez.
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nem kicsit szánalmas, ha egy csapat 4 évig sütkérezik a dicsőségben, majd amikor nem nekik fut a szekér, akkor elkezdenek hisztizni és utalnak az esetleges kilépésre. Nem vagyok Red Bull ellenes, de a McLaren, sőt még a Ferrari is méltóságteljesebben fogadta a sikertelenségeket. (  www.nemzetisport.hu/f1/regi-nota-ujra-fujva-kiszallna-a-red-bull-az-f1-bol-2401091 )

JayB
Nem mindegy, hogy egy szezonban vannak unalmas futamok is vagy vannak izgalmas futamok (vagy futamoknak izgalmas momentumai) is. 😊
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Mondhatjuk azt, hogy a tegnapi versenyt Vettel nyerte!
több mint 10 éve
Harvick zsinórban másodszor is behúzta. Jövőhéten már tuti,hogy nem ő nyer. 😀 Amúgy nem volt ez egy rossz futam,egy pillanatig még Gordon győzelme is átfutott az agyamon.
több mint 10 éve
Valahogy most nem éreztem meg. Hét elején vaciláltam Earnhardt és Kenseth között,aztán kiválasztottam Loganot. Ma meg az utolsó pillanatig cserélgettem őket,mire végül megszületett a nagy döntés. 😀 Na,majd a jövőhéten.Nelson87
A sokáig variálás sose jön be, Én is anno mindig megszoptam ha átvariáltam futamok előtt a csapatom. 😀Raven17
Ez amolyan "rookie mistake" részemről,első fantasy szezonba belefér. 😊 Most már csak azért szurkolhatok,hogy ne Logano nyerjen(őt cseréltem le az utolsó pillanatban).
több mint 10 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Valahogy most nem éreztem meg. Hét elején vaciláltam Earnhardt és Kenseth között,aztán kiválasztottam Loganot. Ma meg az utolsó pillanatig cserélgettem őket,mire végül megszületett a nagy döntés. 😀 Na,majd a jövőhéten.Nelson87
A sokáig variálás sose jön be, Én is anno mindig megszoptam ha átvariáltam futamok előtt a csapatom. 😀