Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Egerben elkezdődött az idei rallye szezon. www.egerrally.hu/results
És egy kis olvasni való m.heol.hu/cikk/604003
Úgy gondolom elég hosszú versenyen vagyunk túl, de jó volt újra Egerben is látni Rallyet.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
azért az kurvasok mindent elárul a négyesről, hogy Edwardsot külső ívről tette helyre a restart után. megint.
több mint 10 éve
Első dolgom lesz letölteni!
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Hát a motorverseny 3 futama hozta a tavalyi szintet. Moto3 szokásos, Moto2 uncsi, de az utsó 7-8 kör azért már alakult, a korona a GP-é. Hejj és ha még MM is ott lett volna elől. (nagyon jó gép lett az idei ducatti)
több mint 10 éve
de legalább Edwards ott van
több mint 10 éve
ROSSSSSSSSSSSIIIIII !!! ;-D
több mint 10 éve
A Doktor baszod!!!!!!!!!!!!!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Il Dottore újra rendelt!! Mekkora futam volt te jó ég! O_O
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 10 éve
Mindjárt kezdődik a futam: www.troodi.me/sports/motor/nascar-sprint-cup-stp-500-live-streamGreengoMoffitt autójának a hűtésével biztos nincs gond. 😊
egyelőre Logano, Harvick egy-kettő, mily' szokatlan...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
ez már kb Palikék óta így van. vagy új szintre emelték?Mi baj van Szujóékkal? De főleg Wéberrel?JayBazonkívül hogy rendszeresen nem veszik észre azt, ami kiszúrja a szemüket, nem sok.Mikey
több mint 10 éve
Mindjárt kezdődik a futam: www.troodi.me/sports/motor/nascar-sprint-cup-stp-500-live-stream

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_motor/autosport-horrorisztikus-balesettel-kezdodott-az-evad-video-2403861Ez durva baszki.:-/
:-/dugo1993
több mint 10 éve
1. jó futam volt, főleg, hogy nem a merci nyert😊2. azért én megvárom a nagy örömködést, hogy hidegebb időben is versenyképes lesz a ferka
3.
😀 😀 😀
több mint 10 éve
Mi baj van Szujóékkal? De főleg Wéberrel?JayBazonkívül hogy rendszeresen nem veszik észre azt, ami kiszúrja a szemüket, nem sok.
több mint 10 éve
Semmi, csak divat a kommentátorokat szidni.Mi baj van Szujóékkal? De főleg Wéberrel?JayBKimi is kurvajól ment, ...Tocaahhoz képest, hogy az időmérőt beszopta, majd a verseny legelejét is, teljesen rendben van a 4. hely. "tipikus Kimis" hétvége.
mellesleg a kommentátorokat valaki lecsaphatná már, mint a legyet. mondjuk illenek a nemzeti tévé színvonalához, de akkor is.Mikey
több mint 10 éve
Mi baj van Szujóékkal? De főleg Wéberrel?Kimi is kurvajól ment, ...Tocaahhoz képest, hogy az időmérőt beszopta, majd a verseny legelejét is, teljesen rendben van a 4. hely. "tipikus Kimis" hétvége.
mellesleg a kommentátorokat valaki lecsaphatná már, mint a legyet. mondjuk illenek a nemzeti tévé színvonalához, de akkor is.Mikey
több mint 10 éve
Kimi is kurvajól ment, ...Tocaahhoz képest, hogy az időmérőt beszopta, majd a verseny legelejét is, teljesen rendben van a 4. hely. "tipikus Kimis" hétvége.
mellesleg a kommentátorokat valaki lecsaphatná már, mint a legyet. mondjuk illenek a nemzeti tévé színvonalához, de akkor is.
több mint 10 éve
Na, ez a futam már rendben volt, ha végig ilyen idényünk lesz akkor asszem senki se panaszkodhat. (max az Alo fanok 😀) Merci kapott egy riválist, közép mezőny is eléggé egyben van úgy, hogy jó év lehet ez. 😊
több mint 10 éve
Wuuuuuhuuuuuuu!!!!!!!The Ferrari is back! Seb nagyot ment.
Taktikában szarrápicsázni a Mercit, na ezt se gondoltam volna!
Kimi is kurvajól ment, ahhoz képest hogy 1.körben defektet kapott.
több mint 10 éve
Ma a Mercedes alkalmazásában álltak olasz versenymérnökök. Az 5. körben kijönni kereket cserélni?gdavidAzt hitték, hogy a bab is hús, és ez majd belefér. Hát nem. A végén még komoly verseny lesz végig idén. 😀 Örülök, hogy Kimi is bejött 4.-nek.
több mint 10 éve
Ma a Mercedes alkalmazásában álltak olasz versenymérnökök. Az 5. körben kijönni kereket cserélni?
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
A 2 héttel ezelőtti alázás után ez egész jó futam eddig.A nap eddigi legjobb beszólása Buttoné volt - "Utolértem pár autót, hogy lehetséges ez?" 😀😀 😀😀
több mint 10 éve
Raikkönnen úgy látszik teljes mértékben "kiélvezi" a 2. számú Ferrari pilóták "édes" életét. Mindig vele történik valami baj.
több mint 10 éve
Én bízom a Dokiban,hogy elkapja! 😊