Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 10 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Ez az, Doktor! Kiváló versenyzés!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 585 — Tyrone Creek
annyira ömlik a víz, hogy meglepődnék, ha elindulna ma Bristolban bármilyen verseny.
több mint 10 éve
catattack 3 520
KUKA...
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
BREAKING: Harvick vezet.

(...)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 731
Rosberg most volt a legjobb. Második cserénél Hamiltonnál volt a kerékcsere joga, ezt szopta ő be. Időmérőn kéne ütni Hamit ahogy tavaly és onnan sokkal könnyebb lenne. Valamiért Rosberg most nagyobb hátrányban van mint tavaly és nem azért mert Hamilton talált magában 3 tizedet. Kevésbé fekszik neki az idei autó? Sosem tudjuk meg.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Rosberg annyira gyengült, hogy a Ferka pont mindig őt cumiztatja, Hami meg röhög a markába. Sima ügy lesz ez a VB cím Hamiltonnak😕
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 128 — Vikings fan
Ügyesek voltak a mercinél, hogy rosberget hozták ki előbb vettel miatt, cserébe elintézték hamiltonnak, elolvadjon az előnye. Taps!peach
Jaj hagyjuk már Rosber akkor se tudná megelőzni Hamit ha 3 kereken gurulna a brit.
Vettel elbaszta a 3.helyét, így viszont összejött Kimi 2.helye 😊
több mint 10 éve
wégé-ék sem normálisak, nem igazán tudták eltalálni az időkülönbségeket!!!
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Ügyesek voltak a mercinél, hogy rosberget hozták ki előbb vettel miatt, cserébe elintézték hamiltonnak, elolvadjon az előnye. Taps!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Button rajthoz sem tud állni.
Bravó McLaren, üljetek le egyes.

több mint 10 éve
Pont elkaptam a le-mans-i 24 órás motorversenyt, csóringer gyerek majd 1km át tolta a pálya mellett a motort, még elért a box bejáratáig, ahol már várta a csapat, ott viszont szinte összeesett a kimerültségtől, jah mindezt majd egy óra motorozás után...
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 835 — Deion Sanders for president!
Ez a varsói Speedway futam egy vicc volt.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Na Marquez,Dovi,Rossi. A hétvége előtt is ezt tippeltem és azt gondoltam akkor hogy meg is elégednék ezzel az eredménnyel. Ezt tarom továbbra is. MMnek az egyik kedvenc pályálya,ahhoz képest 3 másodperc nem is rossz,Dovi is bevallottan kedveli a Texasi pályát. Ezzel együtt Rossi itt mindig is szenvedett,talán egy 7ik hely még 2013ból a legjobbja innen. Azt meg nem is akarom elsütni hogy a három él gyártó közül egyértelműen a Yamahának kedvezett a legkevesbbé a pálya. Ehhez képest ez a 3ik hely nagyon jó,továbra is vezeti a bajnokságot,jó lesz ez.
Reddinget sajnálom nagyon láma mód izgulta el a versenyt,pedig jó versnye lehetett volna. Lorenzoval mi van?
Jövőhéten argentina,szerintem az is inkább egy Marquez pálya. Meglátjuk.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Néhány sikertelen próbálkozás után,újra rátaláltam a "Ki nyeri a NASCAR futamot?" ösvényére. This is the beginning of a beautiful winning streak! 😊
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 835 — Deion Sanders for president!
Leghülyébb szabály az F1-ben, hogy safety car mögött befuthatnak...Raven17
egyetértek, szánalmas, hogy miért nem lehetett plusz 2 kört még menni, legalább lett volna valami izgalom😊NB2
Mivel kb pnt annyi benyájuk van, hogy körbe érjenek a versenyen valszeg a nagyrészük végig sem érne a + 2 körönpeach
viszont plusz egy kör lehetne, mert a SC nem tud annyival menni, hogy ugyanannyi üzemanyagot égessenek, mint versenytempóbanslowmotion
Jobb lenne mindegyik alá tennének egy felpiszkált SLS-t.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
egyetértek, szánalmas, hogy miért nem lehetett plusz 2 kört még menni, legalább lett volna valami izgalom😊NB2
Mivel kb pnt annyi benyájuk van, hogy körbe érjenek a versenyen valszeg a nagyrészük végig sem érne a + 2 körönpeach
viszont plusz egy kör lehetne, mert a SC nem tud annyival menni, hogy ugyanannyi üzemanyagot égessenek, mint versenytempóban
több mint 10 éve
Mivel kb pnt annyi benyájuk van, hogy körbe érjenek a versenyen valszeg a nagyrészük végig sem érne a + 2 körön

több mint 10 éve
egyetértek, szánalmas, hogy miért nem lehetett plusz 2 kört még menni, legalább lett volna valami izgalom😊
több mint 10 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Leghülyébb szabály az F1-ben, hogy safety car mögött befuthatnak...
több mint 10 éve
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
ez a Verstappen csávó nem semmi versenyeket fut 17 évesen, nagyon keményen nyomja nagyon szimpatikus, bevállalós kár hogy meghalt alatta ez a zseniális Renault motor.....

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 128 — Vikings fan
Lehet, hogy mellé váltott?! édes istenem és ez az ember technikai sportot közvetít....peach
Én láttam véletlen 3-as helyett 1-esbe húzta előfordul XD
Szegény Verstappent sajnálom 😕
Bahreinben remélem közelebb leszünk.
több mint 10 éve
Lehet, hogy mellé váltott?! édes istenem és ez az ember technikai sportot közvetít....

több mint 10 éve
Sajna moto3-ra streamet kell majd keresni, digi nem adja😕
több mint 10 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Nem tudom ki látta,de ahogy ma Marquez megszerezte a pole-t az valami elképesztő volt. Valami két és fél percel az időmérő vége előtt a célegyenesben leállt a motorja. Leparkolta,átmászott a pitwallon,végig sprintelte a boxutcát,rápattant a tartalék gépre,épphogy csak kiért egy gyorskörre,valami őrült stlusban végig száguldott és pont behúzta a polet 😊
Nem nagyon láttam még ilyet. Ja és Rossi is 4ik helyre hozta a gépet,másik fiatal kiszemeltem is karrierje legjobb rajthelyét hozta össze. Redding 6ik. Jó kis futamnak ígerkezik a holnapi nincsenek nagy különbségek.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Nekem is kellemes perceket okozott a UPC, de neten, ha kicsit szaggatott is, de élvezhető volt a közvetítés.