Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 131
már süt a nap, driver intrók vannak. épp Hamilton smúzol Gordonnal 😀shawnka
Gordon kisfia jó gyerek. Hamilton kezet akar fogni vele, ő meg korrekten elfordul és ott hagyja. 😀😀😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Ebben a topikban nem szoktam ilyet kérni, de ha valakinek van egy nascar sprint cup mai stream-je, az lepjen már meg vele (:
Előre is köszi!

több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
már süt a nap, driver intrók vannak. épp Hamilton smúzol Gordonnal 😀 Loganót a teljes publikum kifütyülte, Kensethnek állva tapsoltak, és az utolsó négyet a UFC ringspeakere, Bruce Buffer szólítja színpadra mindjárt.
több mint 10 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 918 — Deion Sanders for president!
Kyle fog nyerni.shawnka
Bízom a Hamlin, Kyle Busch egy-kettőben.
Mondjuk hogy mikor lesz verseny, azt jelenleg nem látom.Mikey
A NASCAR Sprint Cup szezonzárójának vasárnap este 21 órára meghirdetett rajtját a heves esőzés miatt elhalasztották.
Elsőre hasast olvastam, na mondom B+!!! 😛

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Kyle fog nyerni.shawnka
Bízom a Hamlin, Kyle Busch egy-kettőben.

Mondjuk hogy mikor lesz verseny, azt jelenleg nem látom.

több mint 10 éve
Kyle fog nyerni.
shawnka
Persze!!!

több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
Kyle fog nyerni.
több mint 10 éve
Azért az furcsa, hogy máskor el tudták csúsztatni a futam befejezését másnapra.
Nem a szívem csücske Gordon, de húzza be egy igazi tehetség. Aztán jöhet Hollywood.gaben
Az egész homesteadi hétvégére esőt meg vihart mondanak. Az úgy érdekes lesz, mert elég zsúfolt a program. A Sprint Cup Series versenyt nehogy VÉLETLENÜL pont akkor szakítsák majd félbe, amikor #24 vezet...

The Wood Brothers, NASCAR's oldest active team that has fielded entries in the Sprint Cup Series since 1950, will return to full-time racing in 2016, multiple sources have confirmed. Ryan Blaney will compete fulltime with the team in the series in 2016.jayski.com
Juhé!

több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Gordonnak kell megnyernie. Pont.

több mint 10 éve
Kicsit -- oké, nem kicsit, hanem nagyon -- húzom a számat, hogy egy eső miatt félbeszakított versennyel dőlt el, hogy ki megy bajnoki esélyekkel Homesteadbe. Ez így nagyon gáz.
Apró öröm: mindkét Penske-s -- biztos nem így kell írni, de a többi bennem felmerült írásmóddal bután mutat 😊 -- kiesett. 😛Mikey
Nem gondoltam volna, hogy valaha az életben ilyet fogok írni, de ebből a 4ből már nyerje meg KyBusch, a tehetsége alapján úgyis kijárt volna már neki egy bajnoki cím régen. Legalább a Toyota is nyer egyet végre + Kyle is nagy sztori a szezon eleji sérülésével.helmet
Szerintem meg pont a sportág megcsúfolása lenne!
Azért az furcsa, hogy máskor el tudták csúsztatni a futam befejezését másnapra.
Nem a szívem csücske Gordon, de húzza be egy igazi tehetség. Aztán jöhet Hollywood.

több mint 10 éve
Gaba93 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 263 — Batman
Kicsit -- oké, nem kicsit, hanem nagyon -- húzom a számat, hogy egy eső miatt félbeszakított versennyel dőlt el, hogy ki megy bajnoki esélyekkel Homesteadbe. Ez így nagyon gáz.

Apró öröm: mindkét Penske-s -- biztos nem így kell írni, de a többi bennem felmerült írásmóddal bután mutat 😊 -- kiesett. 😛
Mikey
Nem gondoltam volna, hogy valaha az életben ilyet fogok írni, de ebből a 4ből már nyerje meg KyBusch, a tehetsége alapján úgyis kijárt volna már neki egy bajnoki cím régen. Legalább a Toyota is nyer egyet végre + Kyle is nagy sztori a szezon eleji sérülésével.
helmet
Ámen 😀
több mint 10 éve
helmet Minnesota Vikings 247

Apró öröm: mindkét Penske-s -- biztos nem így kell írni, de a többi bennem felmerült írásmóddal bután mutat 😊 -- kiesett. 😛
Mikey
Nem gondoltam volna, hogy valaha az életben ilyet fogok írni, de ebből a 4ből már nyerje meg KyBusch, a tehetsége alapján úgyis kijárt volna már neki egy bajnoki cím régen. Legalább a Toyota is nyer egyet végre + Kyle is nagy sztori a szezon eleji sérülésével.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Mikor lesz kezdés???gaben
elvileg éjfélkor
slowmotion
THNX!

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
Mikor lesz kezdés???
gaben
elvileg éjfélkor
több mint 10 éve
Mikor lesz kezdés???

több mint 10 éve
 twitter.com/TheBuzzerOnFOX/status/665948854529822720
😊 😊 😊

Mellesleg esik a sivatagban, botrány.

több mint 10 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Rossit megkérdezték,hogy hogyan tudná marquezt jellemezni 3 szóban: "Small fucking bastard" :- D
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 792 — a new hope (again)
Ha stoner visszajönne, lehet újra nézném a moto gp-t. Hopkins és Capirex után az uccsó ember volt akiért tudtam szurkolni.... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 177 — nabege2@yahoo.com
Csak tesztpilóta lenne (én legalábbis azt hallottam).
Én bírtam ahogy megülte azt az állat Ducatti gépeket! Élvezet volt mikor pusztán erőből a célegyenesben elment. Mondjuk a Ducattik megtartották ezt a jó szokásukat, de régebben brutálisabbnak tűntek.
NB2
Bocsi de nem birom megállni és mivel kétszer is így írtad gondolom nem csak elgépelés 😊 szoval, Ducati, nem Ducatti 😉 😊
Amare
tényleg gáz és sajnos ezt én szúrtam el...
több mint 10 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
Én bírtam ahogy megülte azt az állat Ducatti gépeket! Élvezet volt mikor pusztán erőből a célegyenesben elment. Mondjuk a Ducattik megtartották ezt a jó szokásukat, de régebben brutálisabbnak tűntek.
NB2
Bocsi de nem birom megállni és mivel kétszer is így írtad gondolom nem csak elgépelés 😊 szoval, Ducati, nem Ducatti 😉 😊

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 177 — nabege2@yahoo.com
több mint 10 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Felröppent egy Ducatis pletyka hogy állítólag megkeresték Stonert hogy nem e térne vissza.. Amennyire nem kedvelem mint embert, maximálisan elismerem a képességeit, és biza én is nagyon kíváncsi lennék mit hozna a mostani Ducatival 😊
Amare
Egyetértek. Nem a kedvencem,de inkább ő legyen a bajnok,mint valamelyik hispán.
több mint 10 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
Felröppent egy Ducatis pletyka hogy állítólag megkeresték Stonert hogy nem e térne vissza.. Amennyire nem kedvelem mint embert, maximálisan elismerem a képességeit, és biza én is nagyon kíváncsi lennék mit hozna a mostani Ducatival 😊

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 269 — Cowboys fan
Az utolsó restart után Johnson tanári módon autóvezetett és verte meg Keselowskit.

A jövő heti phoenixi verseny ennél bizonyosan jobb lesz.
Mikey
egy hatalmas köszi JJ-nek, ezzel kivette az egyik potenciális győztest a versenyből (Crybaby és Logano is jól tolta amíg versenyben voltak, de innen már csak egyiküknek van reális esélye tovább menni), mondjuk Junior megváltoztathatná a rajtszámát 72-re egy hétvége erejéig...