Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Szép győzelem, Valentino!GergőbácsiÓ hogy kapd be! 😀
Na jó az én hibám hogy nem néztem.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Szép győzelem, Valentino!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Mondjuk az hogy 2015-ben nem szerelnek minden autóba onboard kamerát sokmindent elárul.JayBÉn eddig meg voltam róla győződve, hogy alap, hogy minden autón van, csodálkoztam is hogy nem képesek beadni Alonso szemszögét. Ezek szerint az autósportok "királykategóriájában" gondot okoz az a pár száz dollár kifizetése autónként, hogy legyen minden vason kamera.
több mint 10 éve
Azért ahhoz képest, hogy a Willamsektől jó pár tizere van a Ferka, zsinórban másodjára rakjuk fel őket a dobogóra. Szép munka!
több mint 10 éve
Berger meg me volt b*szva? 😀 érdekes egy interjúk voltak...peachBiztos belekevertek valamit a Red Bulljába. 😀
több mint 10 éve
Berger meg me volt b*szva? 😀 érdekes egy interjúk voltak...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Mondjuk az hogy 2015-ben nem szerelnek minden autóba onboard kamerát sokmindent elárul.
több mint 10 éve
Meg sem lepődöm...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Huh, Alonso és Kimi szépen összeakadtak. Jesszus, de félelmetes jelenet volt. Kiminek disznó mázlija volt, hogy Alonso kocsija nem szedte le a fejét.
több mint 10 éve
Blancpain Endurace Series - Paul Ricard, Franciaország (ÉLŐ)több mint 10 éve
Biztonság ide vagy oda, a mezőny fele végig sem bírna menni ha még mindenhol az old school sóderágy volna. Főleg az 1-es, 2-es kanyarban...peachMeg se próbálnák akkor ezeket a féktávokat meg íveket.
több mint 10 éve
Biztonság ide vagy oda, a mezőny fele végig sem bírna menni ha még mindenhol az old school sóderágy volna. Főleg az 1-es, 2-es kanyarban...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Kentuckyban (három hét múlva) szabálymódosításokat eszközölnek a Sprint Cup Seriesben a leszorítóerő csökkentése érdekében. (Y)NASCAR confirms new rules package for Kentucky
A Goodyearnál már jelezték, hogy addigra nem lesznek készen az ehhez a rules package-hez való abroncsok. Az úgy érdekes verseny lehet majd.
több mint 10 éve
Bár az utóbbi ~80 körben az eső beleszürkült a versenybe, most mégis visszavette a vezetést. Nagyon küzd azért a Chase helyért. (Y)szerk.: és meggyőző fölénnyel meg is nyerte...
több mint 10 éve
Azért Alonsonak főhet a feje, állítólag ebbe a porsche brigádba került volna ha a McLaren nem vétózza meg a dolgot. Az a McLaren amive idén a versenyt sem tudja befejezni...
több mint 10 éve
Még az EuroSportos időszakból kedveltem meg őt.😊Őt kedvelem én is 😊Hát ha Lorenzo a kedvenced akkor biztos 😛 😀Cal Crutchlow😉Coolearie
De én a Rossi-Marquez vonalnak drukkolok,gondolom lejött már a hszeimből 😀Amare
Már a supersportos/superbikeos időszaka óta vagy mióta a gpbe megy? 😊Amare
több mint 10 éve
Őt kedvelem én is 😊Hát ha Lorenzo a kedvenced akkor biztos 😛 😀Cal Crutchlow😉Coolearie
Már a supersportos/superbikeos időszaka óta vagy mióta a gpbe megy? 😊
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
A Sprint viszont szépen kezdődik; eső szünet a 43-as meg vacakol.gabenHosszú este lesz a mai... bár jó móka hallgatni Keselowskit is, de mégsem olyan mint a versenyt nézni.
Most úgyis megjinxelem a napját, de jó látni Blaneyt újra a top5-ben. Gyors pályákon nagyon megy neki idén. (Y)
több mint 10 éve
Úgy tűnik Hülkenberg és Webber megtöri az Audik nyerőszériáját! És az ex-Grace Klinikás Patrick Dempsey dobogós lesz a saját kategóriájában!iktriadA Corvette mögött!
A Sprint viszont szépen kezdődik; eső szünet a 43-as meg vacakol.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Hát ha Lorenzo a kedvenced akkor biztos 😛 😀Cal Crutchlow😉
több mint 10 éve
Hát ha Lorenzo a kedvenced akkor biztos 😛 😀De én a Rossi-Marquez vonalnak drukkolok,gondolom lejött már a hszeimből 😀
több mint 10 éve
Jó lesz ez..:cool:Közben elindult a Moto GP is.CoolearieRossinak ki kell valamit találnia az időmérőkre mert ha nem,ezen fog elmenni a vb cím. Hiába van meg a tempója Lorenzohoz ha ő rendszeresen a 3ik sorból vagy még hátrébbról indul,mig a spanyol legtöbbször az első három hely egyikéről. Minden versenyen ez lesz hogy mire felbogarássza magát mögé addigra lesz Jorgenak egy stabil előnye amivel tud játszani. Ezekben a helyzetekben nem nagyon szokott hibázni.
Azért is idegesítő mert amugy izgalmas csatákat láthatnánk,mert ma is kb tizedre ugyanazokat az időket motorozták de Rossi ezzekkel a rajthelyekkel konstans hendikeppel sulytja magát.
Marquez bajban,innen talán a cimvédés is elszált,vagy legalábbis extrém nehéz lesz.Amare
több mint 10 éve
Közben elindult a Moto GP is.CoolearieRossinak ki kell valamit találnia az időmérőkre mert ha nem,ezen fog elmenni a vb cím. Hiába van meg a tempója Lorenzohoz ha ő rendszeresen a 3ik sorból vagy még hátrébbról indul,mig a spanyol legtöbbször az első három hely egyikéről. Minden versenyen ez lesz hogy mire felbogarássza magát mögé addigra lesz Jorgenak egy stabil előnye amivel tud játszani. Ezekben a helyzetekben nem nagyon szokott hibázni.
Azért is idegesítő mert amugy izgalmas csatákat láthatnánk,mert ma is kb tizedre ugyanazokat az időket motorozták de Rossi ezzekkel a rajthelyekkel konstans hendikeppel sulytja magát.
Marquez bajban,innen talán a cimvédés is elszált,vagy legalábbis extrém nehéz lesz.
több mint 10 éve
Niko Hülkenbergnek előbb sikerült Le Mans-i 24 órás versenyt nyerni, mint F1ben dobogóra állni. 😀