Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Kaotikus futam volt! Meglepő volt, hogy a ferkák ilyen jók voltak.Pont ezen mérgelődtünk az asszonnyal (meg persze ment a családi Alonso-Button harc 😊 ), hogy nincs az a hátrány amit pillanatok alatt ne tudnának ledolgozni.
Viszont szörnyű, hogy a 2 merci annyira jó, hogy nem lehet elég kaki ők akkor is simán átjönnek a félmezőnyön. Hami 13. helyről jött fel a 6.ra. Ha nincs Hülk crashe, sanszos egy Rozi-Vettel-Hami sorrend. Mákos volt ha Hami...😕NB2
több mint 10 éve
Rosberg hihetetlen mekkora balfasz, hamilton megtette a szívességet neki, hogy ámokfutott erre ahelyett, hogy kihasználná sikerül még nagyobb kreténnek lennie 😀 Tocánál a pont, amíg nem lesz jobb fejben nem lesz vb sanszosan...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Kaotikus futam volt! Meglepő volt, hogy a ferkák ilyen jók voltak.Viszont szörnyű, hogy a 2 merci annyira jó, hogy nem lehet elég kaki ők akkor is simán átjönnek a félmezőnyön. Hami 13. helyről jött fel a 6.ra. Ha nincs Hülk crashe, sanszos egy Rozi-Vettel-Hami sorrend. Mákos volt ha Hami...😕
több mint 10 éve
minden futam előtt van himnusz.A Bianchi féle megemlékezésen tényleg magyar himnuszt kell játszani? 😒HanniGyorsabb voltál ezt én sem igazán tudom hova tenni...peach
több mint 10 éve
Vettel és a Ferrari oktatott. Haminak végre kicsit elszállt az agya, Rosberg meg ilyenek miatt nem lesz soha bajnok, hogy döntőpillanatokban kretén...Vettel - Kvyat - Riccardo - Verstappen - Alonso 5ös elől az igen 😀
több mint 10 éve
Kellett már egy Sato a F1-be...
több mint 10 éve
Szegény Kimi megint beszívja nem hiszem el.TocaSzegény embert az ág is húzza, ahh pedig 1-2 meglett volna simán...
több mint 10 éve
Szegény Kimi megint beszívja nem hiszem el.
több mint 10 éve
A Bianchi féle megemlékezésen tényleg magyar himnuszt kell játszani? 😒HanniGyorsabb voltál ezt én sem igazán tudom hova tenni...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
A Bianchi féle megemlékezésen tényleg magyar himnuszt kell játszani? 😒
több mint 10 éve
Bár szerintem Dale Jr. a büdös életben nem fog bajnokságot nyerni 😕MinitronLehet bennem a hiba, de a szubjektív "top esélyesek az első 19 verseny után" c. listámon #88 előkelő helyen van.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Amióta én nézegetem a NASCAR-t (Nationwideot nem nézem, csak Sprint Cup-ot, sajnos azt is csak felvételről tudom) kb. másfél éve, nem nagyon jött ki Kyle vehemens természete a pályán, ami miatt állítólag sokan rühellik. De ilyen összevágott videót látam tecsőn, azt hiszem, truck series volt, ott nagyon "virgonckodott". Most viszont tarol a Sprintben. Gordont rohadtul sajnálom, de ha neki nem jön be, még mindig ott van JJ és Dale Jr. akiknek szurkolhatok 😊 Én miattuk szerettem meg ezt a sportot, na. Nem ér gúnyolódni 😀 Bár szerintem Dale Jr. a büdös életben nem fog bajnokságot nyerni 😕 ahhoz nem elég tökös, amikor annak kellene lenni. Túl technikásan játszik. JJ meg legenda már most 😀
több mint 10 éve
Ezt nem tudtam. Köszönöm az infót mindkettőtöknek.
több mint 10 éve
És mivel itt mindenki kap pontot -- alapból 1.: 43p, 2.: 42p ... 43.: 1p -- így 11 versenyt kihagyva igen komoly hátrányokat lehet összeszedni a mezőny közepéhez képest is.
több mint 10 éve
A pontozáshoz síkhülye vagyok, ezért valaki magyarázza már el, hogy lehet 3 futamgyőzelemmel Kyle Busch csak a 33. helyen? A többi versenyen rendre kint volt a top10-ből is, vagy mi?Minitronhát az első két hónapban csak tévéről nézte a futamokat, közben meg a járógipszére dedikáltatott mindenkivel
több mint 10 éve
A pontozáshoz síkhülye vagyok, ezért valaki magyarázza már el, hogy lehet 3 futamgyőzelemmel Kyle Busch csak a 33. helyen? A többi versenyen rendre kint volt a top10-ből is, vagy mi?
több mint 10 éve
Húú a szombati Xfinity Series verseny mekkora volt! Hamlin hozta a short track formát, és dominálta a versenyt. 😊
Austin "HP" Dillon és Kyle Busch mondjuk kicsit morci volt a verseny utáni nyilatkozatoknál. 😛
több mint 10 éve
nem élvezem ezt a kommentetshawnkaKyle Busch hogy autózott el Kese és Harvick között, asztakúrva. 😀MikeyRühellem a kis gyökeret, de ez szép volt.gaben
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Az utóbbi versenyeken a Hendricknek nem sok babér terem 😕
több mint 10 éve
nem élvezem ezt a kommentetKyle Busch hogy autózott el Kese és Harvick között, asztakúrva. 😀MikeyRühellem a kis gyökeret, de ez szép volt.gaben
több mint 10 éve
Kyle Busch hogy autózott el Kese és Harvick között, asztakúrva. 😀MikeyRühellem a kis gyökeret, de ez szép volt.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Kyle Busch hogy autózott el Kese és Harvick között, asztakúrva. 😀
több mint 10 éve
Szomorú, de várható volt. 😕 Pedig lehet, hogy a Ferrari következő bajnoka lett volna, ha nincs ez a baleset...Rest In Peace!
több mint 10 éve
Szegény Jules Bianchi 9 hónap után feladta. Nyugodjon békében. 😕talán jobb is így...legyen neki könnyű a föld 😓
94 után 20 évvel akkor újra volt halálos baleset a Forma-1ben. :iktriad