Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Végre kezdődik az F1 !!!! Go Hamilton és Wehrlein 😀 | Remélhetőleg ez lesz a jövőben a Merci pilótapárosa 😊 |
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Hát a Moto2-t buktad akkor, de az elmúlt 1-2 évben a legpocsékabb futamok azok voltak. Legalábbis én azokon untam magam a legjobban. A Moto3-at nem kell ecsetelnem, ráadásul Quatarban nagyon hosszú a célegyenes, már előre dörzsölöm a tenyerem😊 A GP meg GP😊a Forma1-nek megadjuk az esélyt minden év elején
az a 2 futottak még focicsapat senkit nem érdekel😊
több mint 9 éve
Te jó isten skacok..Kezdődik az F1, MotoGP, Manchester derby..És ezt mind egy hétvégi napon..*_*
több mint 9 éve
Forgalmi dugó St. Petersburg-ben:Attila99Szánalmasabb mint a forma-1!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Forgalmi dugó St. Petersburg-ben:www.youtube.com/watch?v=eR1BJZiwO7U
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 9 éve
Jól indul Montoya-nak ez a szezon! 😊Rossi beérhetett volna az első 10-be, de ez így sem volt rossz bemutatkozás, Chilton-nak még szokni kell a szériát, de szerintem néhány futam után ráérez!
Power pedig hihetetlenül peches...
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 9 éve
tyűű, ha amerikai lennék, ezen a himnuszon most kicsit kiakadnék.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Igazán megtilthatnák Kyle Buschnak, hogy Xfinity versenyen induljon. Végtelenül unalmas amit művel.
több mint 10 éve
azon gondolkozom, hogy a spotter szabta-e el Cséz kiesését, vagy Cséz
több mint 10 éve
Ti mit szóltok a glóriához? Nagyon sokan leszólják, mert csúnya.a kollektív hallgatás szvsz minden véleménynél többet mond.
Pedig szerintem kinézetre sem vészes.
dugo93
---
szélvihar és szemerkélő eső Vegasban, csodálatos. izé, nem.
több mint 10 éve
Ti mit szóltok a glóriához? Nagyon sokan leszólják, mert csúnya.Pedig szerintem kinézetre sem vészes.
több mint 10 éve
Elfogadtákaz új időmérő rendszert az F1-ben, Ausztráliában már látható lesz 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Annyira tipikus.. egész futamon semmi és a legvégén jön a caution...... 😊De legalább nem befolyásolta a győztes kilétét,az milyen bosszantó lett volna,ha mondjuk így nyer Harvick,vagy Busch!
Jack Zoltán
Előbbi ráadásul még rosszabbul is járt(nekem viszont jól jött volna a +30 fantasy pont). :- D
több mint 10 éve
Annyira tipikus.. egész futamon semmi és a legvégén jön a caution...... 😊
több mint 10 éve
Nah a végén csak lebontottak néhány járművet. 😊Érdekes ez a lower downforce package, többet drifteltek, mint amennyit 'normálisan' mentek.
Szerkesztette: Mikey
több mint 10 éve
Logano is visz mindent, bólyát, jackmant... 😄😄😄
több mint 10 éve
most hogy Denny kört kapott, jöhetne végre egy kamu caution...Kensethéknél meg megy az amatőrködés lelkesen.
több mint 10 éve
Sajnos nálam lehet valami probléma,mert ez végig szaggat. Az előző pedig nemrég kezdett akadozni.livetv.sx/en/eventinfo/390420_sprint_cup_folds_of_honor_quiktrip_500/#webplayer_ifr|379302|390420|379302|124|7|enKöszi,eddig egész jól működik. :- ) Remélem később sem kezd el szórakozni velem(stream2watch kalap szar most,nowwatchlive-on pedig csak a kép megy tökéletesen,hang az sehol). :- )Nem tud valaki egy jó streamet a NASCAR-hoz? Nálam egyik sem működik,még az sem,ami általában jó szokott lenni.drakulastream.tv/moto_gp/nascar-sprint-cup-series-drs3eaa20
Nelson87
vért izzadtam érte 😀
Jack Zoltán
Nelson87
még ez is jó, és ebbe nincs reklám se
Jack Zoltán
Most meg a stream2watch működik jól,teljesen kiszámíthatatlan az egész.De legalább fantasyben vezetek. :- D
Szerkesztette: Nelson87
több mint 10 éve
livetv.sx/en/eventinfo/390420_sprint_cup_folds_of_honor_quiktrip_500/#webplayer_ifr|379302|390420|379302|124|7|enKöszi,eddig egész jól működik. :- ) Remélem később sem kezd el szórakozni velem(stream2watch kalap szar most,nowwatchlive-on pedig csak a kép megy tökéletesen,hang az sehol). :- )Nem tud valaki egy jó streamet a NASCAR-hoz? Nálam egyik sem működik,még az sem,ami általában jó szokott lenni.drakulastream.tv/moto_gp/nascar-sprint-cup-series-drs3eaa20
Nelson87
vért izzadtam érte 😀
Jack Zoltán
Nelson87
még ez is jó, és ebbe nincs reklám se
több mint 10 éve
Köszi,eddig egész jól működik. :- ) Remélem később sem kezd el szórakozni velem(stream2watch kalap szar most,nowwatchlive-on pedig csak a kép megy tökéletesen,hang az sehol). :- )Nem tud valaki egy jó streamet a NASCAR-hoz? Nálam egyik sem működik,még az sem,ami általában jó szokott lenni.drakulastream.tv/moto_gp/nascar-sprint-cup-series-drs3eaa20
Nelson87
vért izzadtam érte 😀
Jack Zoltán
több mint 10 éve
Nem tud valaki egy jó streamet a NASCAR-hoz? Nálam egyik sem működik,még az sem,ami általában jó szokott lenni.drakulastream.tv/moto_gp/nascar-sprint-cup-series-drs3eaa20
Nelson87
vért izzadtam érte 😀
Szerkesztette: Jack Zoltán
több mint 10 éve
Nem tud valaki egy jó streamet a NASCAR-hoz? Nálam egyik sem működik,még az sem,ami általában jó szokott lenni.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Szerintem jó F1-es szokás szerint nem fogják rendesen kidolgozni. Bár potenciál lenne benne.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Viszont az érdekes lesz, ha mindig megvárják az éppen aktuális mért kör végét a 90 másodperc letelte ellenére.
Szerkesztette: Tony
több mint 10 éve
Nekem elsőre jó ötletnek tűnik az új quali, ha normálisan kidolgozzák jobb lesz mint a futam 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...