Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Marco Andretti odacsapott:usaracing.blog.hu/2015/09/03/marco_andretti_luxuselete_a_semmi_kozepen#
De az eredmények még váratnak magukra.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Sehol nem megy annyira a múlt romantizálása mint a forma1-ben 😀hát... láttad Piquet előzését '86-ból? 😊
JayB
több mint 10 éve
Sehol nem megy annyira a múlt romantizálása mint a forma1-ben 😀
több mint 10 éve
Nem egy korosztályba tartozunk, de az a durva, hogy már én is visszasírom a régi időket. Csak én ezeken a neveken nőttem fel: Hakkinen, a 2 Schumacher, Montoya, Frentzen, Verstappen, Panis, Heidfeld, Coulthard, Barrichello, Irvin, Trulli.lehet csak én is megemlíteni akartam, de nagyon jó volt az a másfél óra, főleg az eleje, mikor oldschool f1 volt 😊 azért 30 év alatt rettenetesen sokat változtak az autók!jaja... nekem '94-94 körültől kezdtek el nem tetszeni, amikor megemelték az orrát az autóknak, meg hát a magasított kabinkeret se túl esztétikus, még ha életmentő funkciója is van. a Ferrari konkrétan úgy nézett ki, mint egy pirosra festett nagy fehér cápa...
NB2
meg hát '86-ból azért azok a festések, a fekete Lotus Renault... és ugye én ténylek ezeken a neveken szocializálódtam.
Prost-Rosberg, Alboreto-Johansson, Mansell-Piquet, Patrese, Teo Fabi a Benettonban, Brundle a Tyrrellben, Boutsen még az Arrowsban, Derek Warwick... de hát nekem a motorsport is Wayne Rainey-vel indult, meg Kevin Schwantz-cal, meg Eddie Lawsonnal, amikor a Cagivával nyert itt egy ötszázas versenyt. (az volt az igazi, amikor a mai hármas és négyes kanyar között volt még egy lassító, és a motorok sora ott vette be a visszafordítókat, iszonyatosan jól nézett ki 😀
a múltkor kissé csapzott állapotban előkerült Rózsa Gyuri könyve, amelyet az első magyar nagydíj elé dobtak össze, a kölkök azóta a huszonynyolc éves, már kissé szakadt könyvet részeire atomizálták 😕
slowmotion
több mint 10 éve
lehet csak én is megemlíteni akartam, de nagyon jó volt az a másfél óra, főleg az eleje, mikor oldschool f1 volt 😊 azért 30 év alatt rettenetesen sokat változtak az autók!jaja... nekem '94-94 körültől kezdtek el nem tetszeni, amikor megemelték az orrát az autóknak, meg hát a magasított kabinkeret se túl esztétikus, még ha életmentő funkciója is van. a Ferrari konkrétan úgy nézett ki, mint egy pirosra festett nagy fehér cápa...
NB2
meg hát '86-ból azért azok a festések, a fekete Lotus Renault... és ugye én ténylek ezeken a neveken szocializálódtam.
Prost-Rosberg, Alboreto-Johansson, Mansell-Piquet, Patrese, Teo Fabi a Benettonban, Brundle a Tyrrellben, Boutsen még az Arrowsban, Derek Warwick... de hát nekem a motorsport is Wayne Rainey-vel indult, meg Kevin Schwantz-cal, meg Eddie Lawsonnal, amikor a Cagivával nyert itt egy ötszázas versenyt. (az volt az igazi, amikor a mai hármas és négyes kanyar között volt még egy lassító, és a motorok sora ott vette be a visszafordítókat, iszonyatosan jól nézett ki 😀
a múltkor kissé csapzott állapotban előkerült Rózsa Gyuri könyve, amelyet az első magyar nagydíj elé dobtak össze, a kölkök azóta a huszonynyolc éves, már kissé szakadt könyvet részeire atomizálták 😕
több mint 10 éve
(és a legnagyobb priceless pillanat, amikor a '88-'92 közötti valamelyik futamon mutatják a mezőny rajtját az egyes kanyar mögötti kamerából, és a boxutca elején ott áll készenlétben az Ifa tűzoltó 😀)... meg az M70 rohamsisak az egyik pályamunkáson... 😊
slowmotion
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
lehet csak én is megemlíteni akartam, de nagyon jó volt az a másfél óra, főleg az eleje, mikor oldschool f1 volt 😊 azért 30 év alatt rettenetesen sokat változtak az autók!
több mint 10 éve
tegnap, miközben a szájbatekert modem-router kettőst újraindítottam, elkezdtem zongorázni a tv-n. nem sokáig jutottam (júpíszínél az m4 eléggé elöl van), ahol a Magyar Nagydíj történetére tekintettek vissza a '86-os futamtól.azok a régi szekerek, azok a pilóták...
(és a legnagyobb priceless pillanat, amikor a '88-'92 közötti valamelyik futamon mutatják a mezőny rajtját az egyes kanyar mögötti kamerából, és a boxutca elején ott áll készenlétben az Ifa tűzoltó 😀)
több mint 10 éve
szerencsétlen Montoya...De durva volt a vége, én mondjuk Dixonnak szurkoltam, de így kikapni pontegyenlőséggel, hogy egész évben vezeted a bajnokságot, és a végén egy másodpercen/egy előzésen múlik...
NB2
több mint 10 éve
szerencsétlen Montoya...
több mint 10 éve
hát jó, alakuljanak így továbbra is az eredmények 😊az eredmények mindig úgy alakulnak, hogy neki jó legyen😊Komolyan mondom MM 50 pontot dobott el magától a hülye eséseivel, simán lehetne még vb cím esélyes, ha nem ennyire eszetlen.mákkal ért dobogóra minden versenyen? vagy miben mákos?
Rossi nagyon mákos idén... (jó persze tud is)
NB2
Gergőbácsi
vagy pl ma is eső lett, pedig ha nincs eső, lehet csak 4. lett volna...
NB2
de azért el ne felejtsen motorozni sem, mert azt a legjobban ő tud
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
az eredmények mindig úgy alakulnak, hogy neki jó legyen😊Komolyan mondom MM 50 pontot dobott el magától a hülye eséseivel, simán lehetne még vb cím esélyes, ha nem ennyire eszetlen.mákkal ért dobogóra minden versenyen? vagy miben mákos?
NB2
Gergőbácsi
vagy pl ma is eső lett, pedig ha nincs eső, lehet csak 4. lett volna...
több mint 10 éve
IndyCar is lesz 22:50-kor, Sonomából. Igaz felvételről fog menni, de hátha érdekel valakit.Sajnos Crutchlow kiesett, egyértelműen nem az ő hibájából fakadóan, de ez van. Rossinak gratula a győzelméért, Petruccinak meg több ilyet!
több mint 10 éve
jó, hát ebből a szempontból igaz is lehet, de szerintem a mák a kisebb faktorabban, hogy idén végre nem ő ül a szopórollerenKomolyan mondom MM 50 pontot dobott el magától a hülye eséseivel, simán lehetne még vb cím esélyes, ha nem ennyire eszetlen.mákkal ért dobogóra minden versenyen? vagy miben mákos?
NB2
Gergőbácsi
slowmotion
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
abban, hogy idén végre nem ő ül a szopórollerenKomolyan mondom MM 50 pontot dobott el magától a hülye eséseivel, simán lehetne még vb cím esélyes, ha nem ennyire eszetlen.mákkal ért dobogóra minden versenyen? vagy miben mákos?
NB2
Gergőbácsi
Szerkesztette: slowmotion
több mint 10 éve
Komolyan mondom MM 50 pontot dobott el magától a hülye eséseivel, simán lehetne még vb cím esélyes, ha nem ennyire eszetlen.mákkal ért dobogóra minden versenyen? vagy miben mákos?
NB2
több mint 10 éve
Komolyan mondom MM 50 pontot dobott el magától a hülye eséseivel, simán lehetne még vb cím esélyes, ha nem ennyire eszetlen.Rossi nagyon mákos idén... (jó persze tud is)
több mint 10 éve
Kiváló győzelem, Vale!!! Csak így tovább!!!Szép verseny Petruccitól és Dovitól is.
több mint 10 éve
Jó idő Silverstone-ban, a rajtot halasztották.
több mint 10 éve
Megint zseniális SpeedwayGP verseny volt, ajánlom mindenkinek.Holnap pedig hajrá Rossi.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Nekem is a kedvenceim a rövid pályák, de akkor ezt másként láttuk, előfordul. 😊Abban egyetértünk, hogy Michigan a legalja volt előző héten. 😊
Na majd Darlingtonban, ha #11 ott sem nyer, morci leszek.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
A múlthetihez képest 100-szor jobb volt,de igazság szerint én imádom a short track versenyeket,lehet,hogy ezért jött be nekem jobban,mint neked. A legunalmasabb short track futamot is hatalmas élvezettel tudom nézni. : ) Nincs jobb annál,mint mikor a 15. körben már összekavarodik a mezőny első,és hátsó része.Na,ez már futam volt a javából!Nelson87Hm, biztos ugyanazt a versenyt láttam? Bristol ide, short track oda, Hamlin állandó top5 helye amoda, szerintem uncsi volt. Ráadásul Logano nyert, szóval eh.
Mikey
Aztán persze előfordulhat,hogy csak a fantasy szereplés mondatja velem. : D Lehet,hogy ha nem vettem volna át a vezetést,most szidnám a futamot. : D
Szerkesztette: Nelson87
több mint 10 éve
Na,ez már futam volt a javából!Nelson87Hm, biztos ugyanazt a versenyt láttam? Bristol ide, short track oda, Hamlin állandó top5 helye amoda, szerintem uncsi volt. Ráadásul Logano nyert, szóval eh.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
R.I.P. Justin Wilson😕
több mint 10 éve
Na,ez már futam volt a javából! Nagyon szurkoltam Harvicknak,csórit kétszer megb.szták,mert túl gyorsan hajtott be a pitbe.Így is csak pár századdal kapott ki. Gordon sem járt még idén ennyire közel a sikerhez,az utolsó restart után rövid ideig élvezhette a második helyet..